tepede w... duble veeeee..olsun...çaylarda duble olsun foruma tobreg..uzaaaa..hipnotize etcem sizii...uzaaa...uzaaaa..
Printable View
tepede w... duble veeeee..olsun...çaylarda duble olsun foruma tobreg..uzaaaa..hipnotize etcem sizii...uzaaa...uzaaaa..
[quote=sazan;132165]Peki öyle olsun Mr Astatin. Sn tobreg (namı diğer hörgüçlü develi beyefendi),
"Whay Canına. Nasıl da bildiniz." (Öceden söylenmişti Mr. Astatin'in talebi üstüne bir kere daha zöylendi)[/quote]
Tobreg kardeşi ben de tebrık ederım, var bu adamda bırseyler, uzun zamandır takıp ederım kendısını,
bu arada sayın hellım gelmıs, geyık yok arkadaslar, burada ciddi bir iş yapıypruz.
[quote=tuareg;132126]ahan da long, 925 den,
astı 950 olduguna gore, 025 puan daha ıyı, batarsak bırlıkte batarız ama 025 astı once batar:)
Astatın kardeşim, senı her daım sevmıs, takdır etmıs bırıyım, bunu herkeş bılır, allahını seversen poz kapatacağın zaman sevıye de yaz, sana uyduk, batmayalım, üwwwww,,
Khuın apla, forumda sızı tek gecerım, sızın emrınız üzre longum, poz kapayacağınız zaman yazınız, tek sıze guvenırım, üwwwww
Bugun işim düştü diye böyle, yarın ıkınızı de tanımam![/quote]
Uzamısız ya sayın Khuın, daha ne ıstıyon, ılle de don gomlek mı olsun, batıracak mısın bızı, cık cık
koptuk 50000 oluruz dimi gökhan..
[QUOTE=tuareg;132174]Uzamısız ya sayın Khuın, daha ne ıstıyon, ılle de don gomlek mı olsun, batıracak mısın bızı, cık cık[/QUOTE]
bu fiyatları zor görürsün bida...aldın aldın..:D
[i]Kriz ikinci yılını tamamlarken dünya borsalarında gelişen piyasalardaki ayrışma eğilimi somut biçimde rakamlara yansımaya başladı. Yılın ikinci çeyreğinde gelişen piyasalara para akışı 26.5 milyar dolarla rekor kırarken gelişen borsaların dünya borsaları içindeki payı da önemli bir sıçrama yaptı. MSCI'ın rakamlarına göre 22 gelişen borsanın dünya piyasa değeri içindeki payı yüzde 18'den yüzde 24'e yükseldi.[/i]
[quote=QUEEN;132175]koptuk 50000 oluruz dimi gökhan..[/quote]
''vallahi'' de,:..:
yaf herkeşin sistemleri ala geçmiş, benim sistem niye uyuz uyuz bekliyor satta...dng
benimkide bekliyor halen..
bu arada trene fazla asılan oldu galiba :)
[QUOTE=jerfin;132179]yaf herkeşin sistemleri ala geçmiş, benim sistem niye uyuz uyuz bekliyor satta...dng[/QUOTE]
senin sistem belli feleğin çemberinden geçmiş, tecrübeli, biliyor bu işi.dng
[quote=jerfin;132179]yaf herkeşin sistemleri ala geçmiş, benim sistem niye uyuz uyuz bekliyor satta...dng[/quote]
kesın nazar vardır,
doları fena satıyorlar.
[QUOTE=sazan;132142]Sazan sistem20 46.975'de longa geçer.[/QUOTE]
yuaw suzan abey senin 20 dk çistem benim van munutle aynı sinyalleri vereyor