sabrım ve kısalarımla beraber 3 gündür bekliyorum. bunalar bişiler yapmaya çalışıyolar ama anlamadım . heralde onlarda eksik olan bişilerin farkındalar o eksiği bulmaya çalışıyolar bi aşşağı bi yukarı giderek.
Printable View
sabrım ve kısalarımla beraber 3 gündür bekliyorum. bunalar bişiler yapmaya çalışıyolar ama anlamadım . heralde onlarda eksik olan bişilerin farkındalar o eksiği bulmaya çalışıyolar bi aşşağı bi yukarı giderek.
dolar düşer vob düşer denklemı devam edıyor, vatana mıllete hayırlı olsun:(
full short
ulen Hsbc seni bir yakalarsam...
[QUOTE=juliano;132184]sabrım ve kısalarımla beraber 3 gündür bekliyorum. bunalar bişiler yapmaya çalışıyolar ama anlamadım . heralde onlarda eksik olan bişilerin farkındalar o eksiği bulmaya çalışıyolar bi aşşağı bi yukarı giderek.[/QUOTE]
sen diyelim pazara gittin hıyar alacan, gidipte hıyar almadan dönermisin, yok dönmezsin çünkü işin bitmedi, bunlarında daha işi bitmedi o yüzden geri dönmüyorlar.
dışarsı düşerken düşmezsek ama yükseldiğinde düşmeye başlarsak yada sabit kalırsak korkmak lazım.
hopp hoppp, noluyo yaww, boyle yaparlarsa ben poz kapatırım, tırsımaya gelemem cuma cuma, baştan soyleyeyım:(
47 bin üstünde bile kalamadık AL sinyali beklerken..
Full short 950 900.
hala long...
[quote=GOKHANFINDIK;132189]Full short 950 900.[/quote]
ben bılıyorum başıma geleceği, hanı 50000 olacaktık, oldu mu şimdi,:D
950 long geri
İlkönce ind.builder da 2BAR2 adıyla aşağıdaki tg yi tanımlayın:
L1:=ValueWhen(1,H>Ref(HHV(H,2),-1),L);
H1:=ValueWhen(1,L<Ref(LLV(L,2),-1),H);
L2:=If(Ref(L,-1)<L1,Ref(L,-1),If(Ref(L,-2)<L1,Ref(L,-2),If(Ref(L,-3)<L1,Ref(L,-3),Ref(L,-4))));
H2:=If(Ref(H,-1)>H1,Ref(H,-1),If(Ref(H,-2)>H1,Ref(H,-2),If(Ref(H,-3)>H1,Ref(H,-3),Ref(H,-4))));
Buy:=C>H2;
Sell:=C<L2;
i:=Cum(buy>-1 AND sell>-1)=1;
xb:=BarsSince(i OR buy)<=BarsSince(i OR sell)=0;
xs:=BarsSince(i OR buy)>=BarsSince(i OR sell)=0;
If(Xb=0,1,
If(Xs=0,0,
If(Xb=0 AND Ref(Xb,-1)>0,1,
If(Xs=0 AND Ref(Xs,-1)>0,0,0))))
sonra expert advisora geçip :
Alım koşulu:
Cross(Fml("2BAR2"),0.5)
Satım koşulu:
Cross(0.5,Fml("2BAR2"))
[COLOR="Blue"]saraylının[/COLOR] bir sistemi..bu sistemi test etmek için nasıl düzenleyebiliriz..
[QUOTE=traderx;132187]sen diyelim pazara gittin hıyar alacan, gidipte hıyar almadan dönermisin, yok dönmezsin çünkü işin bitmedi, bunlarında daha işi bitmedi o yüzden geri dönmüyorlar.
dışarsı düşerken düşmezsek ama yükseldiğinde düşmeye başlarsak yada sabit kalırsak korkmak lazım.[/QUOTE]
Pazarda hıyar kalamamışsa gece sokakata mı kalacağız? .kom
belli ki bunlar daha hıyarı bulamadı.