Gokhan ve Famtom bile çarpılıyorsa biz N yapalım yarabbi.. 900 long -050 flattt daha da davosa gelmem....
Printable View
Gokhan ve Famtom bile çarpılıyorsa biz N yapalım yarabbi.. 900 long -050 flattt daha da davosa gelmem....
[QUOTE=Fantom;132214]Flat. işlem yapmıyorum daha
alsınlar böyle yatay piyasayı bi taraflarına soksunlar
eskiden bir vobumuz vardı onun da icine ettiler[/QUOTE]
Vay anasını, sen de isyan ettin sonunda Osman kardeş. Bizim pascal da şamar oğlanına döndü. Neyse Allah sonumuzu hayır etsin...
Arkadaşlar sistem 15:20'de Al verdi...Short'ları kapatıp Flat duruma geçtim...
[QUOTE]Geçen yazımda vob ile ilgili yazarken zannedersem biraz maksadımı aştım. Esas söylemek istediğim piyasadaki katılımcı sayısının azlığından kaynaklanan pozisyon tutanlar ile trade edenler arasındaki uyumsuzluğun piyasadaki fiyat hareketlerine zarar verdiği idi. Vob’un veya vob gözetiminin burada bir hatası olduğunu düşünmüyorum ama yatırımcı sayısının arttırılamaması bu gibi yatırımcıları tedirgin eden fiyat hareketlerine sebeb olabilir. Belki bu gibi şeyler vadeli piyasalarımızın daha da güçlenmesi için bize yeni yollar açar.heralde en doğrusu en ufak aksilikte piyasamıza küsmek değil onu daha yukarılara taşımak için gerekenleri yapmak isteyenlere yardımcı olmak olacak. Piyasa heyecanı ile aniden aklımıza ilk gelenleri değil, soğuk kanlı şekilde vob’u nerelere taşıyabiliriz onu düşünmemiz lazım.
Yazıma üzülen olmussa hepsinden özür dilerim.
POSTED BY: Burak Gercek AT 11:28 am [/QUOTE] Buraktan açıklama gelmiş.
[QUOTE=traderx;132218]okumuşsun demekki valla ben asıl metastock için aldım başka böyle metastock anlatan varsa yazarsan sevinirim vobix.[/QUOTE]
bundn iyisini bulamadım da çok basit geçiştirmiş. Derine inememeiş. Bulduğum en yiisi şimdilik bu.
iyi fake attılar yine..
825 gevşe 47 bin üstüne at.
hala gelemedi gitti AL sinyali,bekliyoruz..
Önce doktor şimdi de Burak. Az biraz yanılınca "biz oynamıyoruz" deyip, yedikleri tabağa pislediler. Manipülasyon var dediler. Şimdi de çark ettiler. Yakışmadı....
075 short spot aynı yerde.Vob 200 üstte.Fark 400 puan.
[quote=SaNCaKTaR;132220]Gokhan ve Famtom bile çarpılıyorsa biz N yapalım yarabbi.. 900 long -050 flattt daha da davosa gelmem....[/quote]
Şu anda 800 puan kar var.
46850 den uzunlarla full uzun devam..[B]ne sistemi yahu[/B]..sisteme uysaydım 10 kere al sat yapmıştım..ama 46800 altı kapanışda burası buhar olur..o zaman full kısa olurum.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132228]Şu anda 800 puan kar var.[/QUOTE]
sende ben gibi güniçi uzlaşmalara oynadın heralde:..:
işlem yapmıyacam dedim ama ekran başında olupta işlem yapmamak namümkün.
bende +600 civarı.
[QUOTE=enorton;132226]Önce doktor şimdi de Burak. Az biraz yanılınca "biz oynamıyoruz" deyip, yedikleri tabağa pislediler. Manipülasyon var dediler. Şimdi de çark ettiler. Yakışmadı....[/QUOTE]
İkisinde de ortak nokta vob gözetiminden bahsedilmesi. Bence ilk söylediklerinin arkasındalar ama kulakları çekilmiş.