-
[QUOTE=hexen;61774]sindi [B]32750 [/B]asayasında shorts nefes alyor amma bundan sora [B]32000 [/B]yeresi asaya olmasa düsme bugun devam olmaz..
terkar yukarya yesil direnc test eder ...
sonra nolur ? 32750 ustesinde neden yukarya olur ?
32750 üstesinde yukarya potans long poz. deyilde shorts stop emirden kaynak olur..ondan hızlı olur panic olur..
bu yukarya potans min 33300 olur anca orası yukarya olursa gelen long icun poz acar..
yani bu demek .. 32750 33300 arası tehlike trade yeresi.. carpma yeresi demek..
özet...
shorts 32750 asayasında rahat amma eyer 32000 yeresi bu gun devamda asaya gecmez .. asaya harket devam etmez terkar direnc teste gider[/QUOTE]
yukarda yazan yerler guncel hali asayada yazyorum
33300 yeresi artık grafta 33150 oldu yer ustesinde olur shorts cok dikat
31750 yeresi artık grafta 31500 oldu
systems
5 dakk system long signalde 15 dakk system long signalde gun system short signalde
-
[QUOTE=mbm;61699]vadeli saatlik........
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img248.imageshack.us/img248/701/vadeliila9.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img248/vadeliila9.png/1/][IMG]http://img248.imageshack.us/img248/vadeliila9.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
bakalım nasıl bir gün bekliyor bizi ve kapanış nasl olacak vadelide...
grafiğin hakkını verip tepecekmi biraz yukarı......
izleyelim bakalım..geceden yarım uzunla.....eldemi patladı yoksa :)[/QUOTE]
sabah göndermiştim...
direkt bugun teper diyemedim..temkinli olalım , milleti gaza getirmeyeyim diye..
ama derdimide anlattım..değilmi
-
Aslına bakarsanız, spot 30 32200 kapasa, vadeli farkı koyar en fazla 33300 kapar heralde, o zaman spot kapanışına göre ayar çekicez kapanışa
-
[QUOTE=mbm;61830]sabah göndermiştim...
direkt bugun teper diyemedim..temkinli olalım , milleti gaza getirmeyeyim diye..
ama derdimide anlattım..değilmi[/QUOTE]
güzel anlatın mbm kardesim :))) bazen cok sey demek var amma tam solemek yanlıs olyor cunki medyum deyiliz
-
[QUOTE=mbm;61830]sabah göndermiştim...
ama derdimide anlattım..değilmi[/QUOTE]
Çok süper anlatmışsın, sabah bakamadığımdan görmemiştim:) saygılar.
-
eline sağlık mbm!.daha ne kadar açık olacak ki..
-
sindi gercek carpan yerdeyiz sabah dediyim ....
sindiki deyerler ...... 32500 ...... 33150.... kurt kapan yeresi burası
bu yer arasında cok dikat.. 33150 yeresine kadar olan yukselme ... 32575 dırenc kırıldıyı ıcun gelen shorts stop yukselmesidi..
garanti long icun bekleyen adam gun system short signal olduyu ıcun ve gun sona geldiyimiz ıcun long etmez..
32500 .... 33150 yeresinde kalan fiyat ... flat yeresidir
-
32000hala kısa gittik nereden kısaladık 1300puan uzerini gördü
-
Bu gece flat kuralımı bozup , risk alacağım ve geceye short, sizler sakın bana uymayın, ben risk alıyorum...
-
Geceye ben de short.Bakalım babalar dow eksiyken daha ne kadar tutacaklar vob'u..
-
-
Ne yapmaya çalışıyor bu arkadaşlar... Anlayan var mı? Piyasa yapıcı mı hokkabaz mı belli değil...
-
Geceye long ama 32000 den.
-
sistem al/tut da..geceye uzunla gireceğim..
-
-
[QUOTE=özdenil;61840]Ne yapmaya çalışıyor bu arkadaşlar... Anlayan var mı?[/QUOTE]
milleti uzun sokmamayamı acaba...
gece dow teperin kokusunu aldılarsa....
bende dow için net yön olmasada vadeli alda.. o yüzden uzun girecegim..
spot al kapatmadı yalnız...
sabah aşagı olur sat gelirse kısalırız...
bu tepkiden sonra trend yönüne kısa girmek de mantıklı olabilirde...
yoksa yukarı bir aratrendin ilk basamagındamıyız yarın sabah belli olur...
vadeli alın devamı gelip spotta ala gelirse...
ben uzun geceye kısaca..ama riskli
-
daxın dipten uzak olması Baybarsın herbie farkı.
-
Bende spot kapanış değerimizin düşük olduğuna bakarak, flat kalmayı uygun gördüm, çok bunaltıcı bir trend içindeyiz, tamamen yurtdışına göre hareket ediliyor, bakalım akşama ABD den yeni bir olumlu haber gelmezse, dow içinde umutlar sönmeye başlayacak galiba, aslında vadeliye göre uzunda olmak gerekir ama, hergün böyle acaip kapanışlar yaptık, bu gece flat, saygılar.
-
-
8500 üzerine atmazsa yaş bu dowun işide...
yinede uzun.......
-
iyi çarptılar maşallah yarın yuk açamazsak bir süre mola
-
geceye uzun girdim..sistemler genelde yarın açılışı biliyor..sonuçta buradaki yabancı ile ,dow ve nıkkeıdeki yabancı aynı..arada bir çarpılmak!... elbette olacak.
-
38200 maliyetli kısaları 32700 den kapatıp flat kaldım.
hexen ustayla aynı grafiğe bakıyorum. bugün yol haritası değişmiş olabilir... yeni yönümü yarın belki pazartesi çizeceğim.
-
[QUOTE=abka;61851]geceye kısa girdim..sistemler genelde yarın açılışı biliyor..sonuçta buradaki yabancı ile ,dow ve nıkkeıdeki yabancı aynı..arada bir çarpılmak!... elbette olacak.[/QUOTE]
uzundan vazmı geçtin..
-
pardon..uzun girdim..sistem anlı şanlı al iken kısa girermiyim...nerden çıktı kısa ..parite nıkkeı kapanınca 94.5 idi...şimdi 96 üzerinde..bu bile en azından moral için iyi..
-
geceye bazen flat girebilirim.ama asla sisteme ters girmem..iyi akşamlar.
-
hadi be dow kim tutar seni kaç gündür düşüyosun göster dipten dönüşünü bizde çıkaralım zararı 20 dak kadar alda diğerleri sat
-
yukarda max bin puan...aşağıda min 3bin puan.. uzun pozisyonun getiri/risk oranı halen çok düşük.. kompleks düşen dalgada ilk "tepki" geldi az da olsa... yapıya bakılırsa düşüşün devamının gelmesi gerekli...
iyi akşamlar...
-
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img136.imageshack.us/img136/992/dowkurthk9.png[/IMG][/URL][/IMG]
Dow bu toboyu yapabilirmi
-
Eğer bugün 200 puan karı alsaydım zararım kadar karım olurdu karda otur diyolar sanki oturtuyolarda
-
Tıfıl sen ne yaptın konuşamadık flatmısın
-
avrupa kapandı..dow çoşar şimdi.
-
[QUOTE=abka;61861]avrupa kapandı..dow çoşar şimdi.[/QUOTE]
Pek hali yok gibi her yükseldiğinde basıyolar çıkmadık candan ümit kesilmezmiş sabah ola hayrola
-
Sizlere bir kaç soru?
- EFG bütün uzunalrını dün neden kapattı? Dün uzunalarını kaaptırken karşısında neden belirgin bir kurum yoktu?
- EFG ve Deutsche nedne akşama akdar ortada yoktu? 32,600 üstünde satıcı olarak göründüler?
- Bugünkü artı kapanış çok mu sürprizdi? 6 günlük düşüşe verilen bir tepki olamaz mıydı?
- Her akşam gelen alışlarla sistemelri ALa getirip ertesi gün aşağıdan açılmamız bir alışkanlık mı acaba?
Bir de vade başından beri verileri tam olan biri takasları yükleyebilir mi?
-
[QUOTE=QUEEN;61862]Pek hali yok gibi her yükseldiğinde basıyolar çıkmadık candan ümit kesilmezmiş sabah ola hayrola[/QUOTE]
dowda bugun her şey olur...
senin tobo inşallah çift dip olmuştur...
yoksa sakat durum...
-
[QUOTE=VOBiX;61863]Sizlere bir kaç soru?
- EFG bütün uzunalrını dün neden kapattı? Dün uzunalarını kaaptırken karşısında neden belirgin bir kurum yoktu?
- EFG ve Deutsche nedne akşama akdar ortada yoktu? 32,600 üstünde satıcı olarak göründüler?
- Bugünkü artı kapanış çok mu sürprizdi? 6 günlük düşüşe verilen bir tepki olamaz mıydı?
- Her akşam gelen alışlarla sistemelri ALa getirip ertesi gün aşağıdan açılmamız bir alışkanlık mı acaba?
Bir de vade başından beri verileri tam olan biri takasları yükleyebilir mi?[/QUOTE]
sorular güzelde...cevaplarından ben anlamam..
bunların işine akıl sır erdiremem bir türlü...
varsa tahminleri olan değişik bakış açıları olan arkadaşlar yazarsa sevinirim...
-
8400 direnç ve ihlal yeri, üstünde kapamalı.
8200 destek.
8175 altında kapamamalı.
7882 short yeri.
opsiyon sözleşmesi haftası öncesi bu satışlar normal. burdan tepkide normal.
sevgiler.
-
[QUOTE=VOBiX;61863]Sizlere bir kaç soru?
Bir de vade başından beri verileri tam olan biri takasları yükleyebilir mi?[/QUOTE]
Onlar yukardan maliyette yaparlar
15 dak20 dak uzun süredir al vermiyordu
Dün aldaydı eksi açtı bugün de olacak diye bişey yok hatta dünkü gibi olur diye kısalayan da çoktur.Uzun girerken aklımdan bunlar geçti sn vobix:)
-
Başbakan zirve için ABD ye gitti
-
[quote=VOBiX;61863]Sizlere bir kaç soru?
Bir de vade başından beri verileri tam olan biri takasları yükleyebilir mi?[/quote]
EFG UZULARINI KAPADI ÇÜNKÜ CTI YLE BERABER YAKINDA SERBEST DÜŞÜŞ YAPACAKLAR 28000 CITI 32000 İYM HSBC 3000 SHORT
21700 MRGN DSİ 14700 YKB DE 11200 LONGDA
ÇOK YAKIN GEÇMİŞTEN Bİ ÖRNEK VERİYİM
AKP KAPATILMADI CITI EFG YUKARI OYNAMISTI 40000 LERDEN CITI 54000 DEN LONGLARINI KAPATIYORDU EFG NİN LONGLARDAN ÇIKMASI 51000 CİVARLARI OLDU TAM HATIRLAMIYORUM DSİ NİN ELİNDE 42000 CİVARI LONGDU 49000 MALİYETLİ LONGLAR VADEYİ 54000 LERDEN KAPASALAR EFG VE CITI KARDA OLABİLİRDİ AMA DSİ NİN ZARARI EN AZ 5000 PUAN OLURDU CITI EFG LONGDAN ÇIKTILAR VADE 49175 KAPANIS YAPTI DSİ MALİYETLE KAPAMISTI VADEYİ EFG VE CITI KARLA TABİ BEN HALA EFG DSİ VE CITININ ÜÇLÜ OLDUĞUNA İNANIYORUM EFG YARIN LONGLAYACAK OLSA 28000 LONGUNU 2 GÜNDE NEDEN FEDA ETSİN MORGAN LA BAĞLANTILARINI BİLEMİYORUZ TABİ O SONRADAN GELDİĞİNDEN TECRÜBE ETMEMİZ ZAMAN ALABİLİR ONLARLAMI AYRIMI
SON TAKASLAR BENİM BAKTIĞIM KENDİME AİT DEĞİL