-
satışlarında alışlarında devamı gelmiyor...sıcakta zaten baylılıyoruz sağolsunlar birde piyasada bayıyorlar...
tatile gitmek lazım...ama lap top yok bende.olmadı masaüstü PC yi götürürüm bende.otelden plaja kablo çekerim bi tanede plastik masa ile sandalye bir de şemsiye...hatta suyun içine kurarım masayı ayaklarımlada şıpır şıpır sovuk sovuk suylan oynarım hohohohohoo ::::::::::::
yapsam var ya bunu yurdum insanı diye kesin ana habere çıkarıtırlar beni.hepinize el sallarım...:::
-
Sazan toplantıları sonlandırır. Sistem hala Long durumunu muhafaza etmekte ve fakat grafik koyacak enerjisi kalmamıştır. Binaenaleyh (dün dündür bugün bugündür.!), iyi akşamlar diler ve kaçar.
-
-
sıfır işlem long devam yıllanmış şarap gibi oldu bu longlar:)
-
60 dk ve altında tüm periyotlar satta..
bugün 47 bin üstünde kalamayarak bence zayıflama işareti verdi piyasa uzun aradan sonra..
ben kısa giriyorum haftasonuna.
pazartesi 47 bin üstünde başlayacak olurlarsa uzuna döneriz.nasip..
-
-
[QUOTE=enorton;132309]Geceye short...[/QUOTE]
bende short devam ... sistemler satta 5-15-60
-
[quote=sovalye;132307]sıfır işlem long devam yıllanmış şarap gibi oldu bu longlar:)[/quote]
diikat derim..bunla ryıllandıkça buharlaşıyo..değerlenmiyo :)
-
[quote=Astatin;132311]diikat derim..bunla ryıllandıkça buharlaşıyo..değerlenmiyo :)[/quote]
varsın biraz buharlaşsın
nefes almak için biraz nefes vermek lazım:)
-
cümleten iyi akşamlar .... iyi haftasonları ... :o:o:o:o:
-
çok piss alış baskısı var .. longgg hayırLı huzurlu ve bol güneşli İMF siz bir tatil diyorumm...svg..
-
[quote=sovalye;132312]varsın biraz buharlaşsın
nefes almak için biraz nefes vermek lazım:)[/quote]
walla seni bilmem ama ben, hatta çoğunluk, ters pozda kaldığı zaman hava alıp verme işini burnundan yapmıyo..misal: bakınız bay TOBREG in mesajları.. -yusuf, yusuf ve fıs fıs şeklinde olanlar-