-
Fx-ci abi özel mesajları kopyalayarak buraya terbiyesizlik olmuş biraz bu.Bu yanlış birşey.Bu arada yavf sen para kaybettiğini söylüyorsun bu ciğeri beşpara etmeyen sistemlerin neyinin muhabbetini takasını yapıyorsunuz ya.Allah Allah.Muhabbete bak ya o senin sistemini ver ben sana başka vereyim demiş de çok sahtekar hırsız falan filan.13 yaşında çocukmusunuz ya siz.Git sil abi o yazıları oradan.Özelden konuşulan özel birşeyse niye koyulur buraya.Yanlış bu.Bir de araya gülümseme işaretleri koyuyorsun hiç şaka yaptığını düşünmüyorum ben.Ortamı hem geriyorsun gebertiyorsun hem de gülücük koyuyorsun.Bırakın yav bu işleri.
-
[quote=jerfin;132385]ne sen kötü niyetlisin nede asti.. anlaşılan asti kaşınmış ve şaka olmuş kaka.:( keşke özel mesajları hiç buraya koymasaydın fxci.. ikinizi de çok seviyoruz, valla ortalık fena karışabilir..:confused:[/quote]
1-avatar resmın super olmustur Venseremos Jerfın, dow vob hıkaye, orta amerıka cıvarında devrım koşulları olgunlaşmış bır ulke var mı, bıraz aksıyon yapalım, ama sana ne kadar guvenebılırız o ayrı bır mesele,:..:
2- Ikınızı de cok sevıyoruz derken coğul kullanmıssın, malum şahsın sevenı cok değil, duzelteyım dedım:..:
3- malum sahısla pozısyon ıttıfakımız mevcut bu cıhetle, çatısmayı kıskırtma konusunda notr pozısyondayım, pazartesı durumu gozden gecırırız tekrardan,
4- katlı vacıp bırını sevmek caiz değildir.
5- Bu madde ıcın aklımda bırsey vardı ama unuttum.
6- sırf madde sayısını coğaltmak ıcın y
koydum,
7- sümerlerde 7 rakamı anlamlıdır, 6'da kalmasın dıyerekten.
(bayan khuın e de teessufler, haftasonu ımf dedı durdu, nerde asparagas haberler, hııı?? nerde??? )
-
[QUOTE=jerfin;132370]ilahi fxci..:..: [COLOR="Red"]ohh asti iyi yaptım, seni oyuna getirdim diyip davul-zurna oynayacağına şu yaptığ[/COLOR]ına bak...dng[/QUOTE]
mahvettin FX ciyi şimdi..:) O yana yakıla niyetinin bu olmadığını söylüyor:..::..:
FX ci niye sildirdin lem romanı...pazar mevzusu çıkardı ne güzel.kom.kom.kom
inşallah "bektaşi" elemesi yapmamışsındır mesajlar içinde :) ben yetişemedim okumaya..ama konu ile ilgili tüm açıklamalar 4350 sayılı mesajımda vardır::::::
ya sen niye takıldın bu mevzuya bu kadar.kom.kom.kom
-
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132391]Selamlar herkese.[/QUOTE]
gökhan, ula bu ne hal bu 5 numero sen misin..:..:
-
[QUOTE=Astatin;132390][COLOR="Red"]mahvettin FX ciyi şimdi..:) O yana yakıla niyetinin bu olmadığını söylüyor:..::..:[/COLOR]FX ci niye sildirdin lem romanı...pazar mevzusu çıkardı ne güzel.kom.kom.kom
inşallah "bektaşi" elemesi yapmamışsındır mesajlar içinde :) ben yetişemedim okumaya..ama konu ile ilgili tüm açıklamalar 4350 sayılı mesajımda vardır::::::
ya sen niye takıldın bu mevzuya bu kadar.kom.kom.kom[/QUOTE]
yaf niyetinin zaten o olmadığını bildiğimden şaka yapayım, takılayım fxci'ye dedim.. ama hassas bam teline dokunmuşum bilmeden, kendini savunmak için özel mesajları koydu..:(
fxci, bak bu asti karşısında kim hangi hususta olursa olsun haklıdır arkadaşım.. biz boşuna mı tuareg ile asti'yi malum kişi ilan edip, yokedilmesi vacip bir şahıstır diyoruz..:..: gel bak uzatma bu mevzuyu senin dow projeksiyonlarına ihtiyacımız var.:( ula asti mahfedicem seni...dng.dng
-
[QUOTE=tuareg;132389]1-[COLOR="Red"]avatar resmın super olmustur Venseremos Jerfın, dow vob hıkaye, orta amerıka cıvarında devrım koşulları olgunlaşmış bır ulke var mı, bıraz aksıyon yapalım, ama sana ne kadar guvenebılırız o ayrı bır mesele,:..:[/COLOR]
orta amerika'yı bilmem ama, orda dünyadan kara kaşlı kara gözlü malum bir şahsın vukuatlları iyice olgunlaştı ve bir an önce bizim aksiyona geçip devrim yapmamız farz oldu..:::
[COLOR="Red"]2- Ikınızı de cok sevıyoruz derken coğul kullanmıssın, malum şahsın sevenı cok değil, duzelteyım dedım:..:[/COLOR]
evet, sevmeyenler listesine biri daha katıldı hacı...lelele:..:
[COLOR="red"]3- malum sahısla pozısyon ıttıfakımız mevcut bu cıhetle, çatısmayı kıskırtma konusunda notr pozısyondayım, pazartesı durumu gozden gecırırız tekrardan,[/COLOR]
onla pozisyon ittifakı mı..:eek:
[COLOR="Red"]4- katlı vacıp bırını sevmek caiz değildir.[/COLOR]
seviyorum abi napim..:..: hatırladın mı klişeyi.:::.dng.
[COLOR="Red"]5- Bu madde ıcın aklımda bırsey vardı ama unuttum.[/COLOR]
neyse senin aklına gelene kadar bizde geçeceğiz bu maddeyi o zaman..:p
[COLOR="Red"]6- sırf madde sayısını coğaltmak ıcın y
koydum,[/COLOR]
eee bu maddeyi de mi geçeceğiz..:confused::..:.kom
[COLOR="Red"]7- sümerlerde 7 rakamı anlamlıdır, 6'da kalmasın dıyerekten.[/COLOR]
dur sen 3 kişi olduk, aramıza biri daha katıldı artık..:..:bitirilmesi üç vakte kadar mı desem yedi vakte kadar mı desem..:..: halkın örgütlü gücü er geç halkın adaletini soracaktır..:cool:
(bayan khuın e de teessufler, haftasonu ımf dedı durdu, nerde asparagas haberler, hııı?? nerde??? )[/QUOTE]
venseremos, venseremos!
kıralım zincirlerimizi.
venseremos, venseremos!
yırtıyor fırtına sessizliği
ufuktan bir güneş doğuyor ::::::
-
[quote=jerfin;132394]venseremos, venseremos!
kıralım zincirlerimizi.
venseremos, venseremos!
yırtıyor fırtına sessizliği
ufuktan bir güneş doğuyor ::::::[/quote]
yapma gözünü seveyım, doldurusa getırme benı,
slogan atarak dışarı fırladım, neyse kı tanıdık bırı koluma gırıp 'abi devrım mevsımınde değiliz daha' dıye sakınleştırmeye calıstı,
halkımız da pek yardımsever, bırılerı cevremızı sardı, 'başına gunes gecmıstır serın tutalım, yok ambulans cağıralım..'
ben habıre slogana yuklenıyorum, 'kahrolsun fasızm, kahrolsun emperyalızım, vernsereeee ee mosss...'
yaktın benı jerfın..dng
-
Sloganın para etmedıgını farkederek şarkıya türküye vurdum kendımı,
'işte bır sabah/ uyandığımda/ çav belle.../ elleri bağlanmış/ buldugum yurdumun.../..'
cevredekılerın de seslerını duyuyorum, 'gölgede kalsın, bırazdan sakınleşır'
anladım kı halkımızda devrim ruhu yok, herkeş tatıl denız kumsal peşinde, yazıklar olsun,
vazgectım lenn, kurtarmıyorum sızı, voba döneyım ben, IMF ıyıdır, yakında anlasırız ınsallah.
herkeşe iyi tatıller..
-
[QUOTE=tuareg;132396]Sloganın para etmedıgını farkederek şarkıya türküye vurdum kendımı,
'işte bır sabah/ uyandığımda/ çav belle.../ elleri bağlanmış/ buldugum yurdumun.../..'
cevredekılerın de seslerını duyuyorum, 'gölgede kalsın, bırazdan sakınleşır'
anladım kı halkımızda devrim ruhu yok, herkeş tatıl denız kumsal peşinde, yazıklar olsun,
vazgectım lenn, kurtarmıyorum sızı, voba döneyım ben, IMF ıyıdır, yakında anlasırız ınsallah.
herkeşe iyi tatıller..[/QUOTE]
cık cık cık... venseremos diye slogan atan birinin ağzına; imf, vob, anlaşma v.s.... hiç yakışıyor mu..:..:.dng
cav bella he mi? devrim he mi? ...susar mısın?
gölgede oturmak artık haram bize...:..:
-
açılış beklentileri şekillenmeye başladımı arkadaşlar ?
nasıl başlarız haftaya ?
-
[QUOTE=Astatin;132390]mahvettin FX ciyi şimdi..:) O yana yakıla niyetinin bu olmadığını söylüyor:..::..:
FX ci niye sildirdin lem romanı...pazar mevzusu çıkardı ne güzel.kom.kom.kom
ya sen niye takıldın bu mevzuya bu kadar.kom.kom.kom[/QUOTE]
ozaman sayın hellime söyleyem tekrar goysun :::