[quote=Fantom;132456]buradan 46700e kıadar bir tepki gelebilir diye tahmin ediyorum[/quote]
Abi banko yok mu?Edebilir gidebilir açmıyor hamdolsun..dng.dngBu arada 350 short 275 long.Esktre mevcuttur.:::.lelele
Printable View
[quote=Fantom;132456]buradan 46700e kıadar bir tepki gelebilir diye tahmin ediyorum[/quote]
Abi banko yok mu?Edebilir gidebilir açmıyor hamdolsun..dng.dngBu arada 350 short 275 long.Esktre mevcuttur.:::.lelele
[quote=Larossıan;132464]:..:
Yanlış bence biraz zor dediğin.:..:[/quote]
göreceğiz :) şu an öyle görüyorum ben..
46300 ü kıracak olsak cuma günü kapanışa o saniye kala 775-800 lerden o kadar mal çizmezlerdi..
Bence düşüş trendi başlamıştır hayırlı olsun :D Tabi algı değişti, herkes burası düşmez dediği için sancılı bir düşüş trendi olacak. Mart ayı da böyleydi hatırlarsınız. O zaman da kafalar düşüşe alışmıştı...
[quote=BORSACIOZGUR;132470]göreceğiz :) şu an öyle görüyorum ben..
46300 ü kıracak olsak cuma günü kapanışa o saniye kala 775-800 lerden o kadar mal çizmezlerdi..[/quote]
Bir sor bakalım foruma 775 ve 800 de satan var mı?
(Soru: O işlemlerin büyük ısmının şort patlatmaya-kavırlatmaya yönelik fiktif işlemelr olmadığını nerden biliyorsun, heleki pek çok sistem son barda al vermişken)...Takas, makas, ahmet aldı, mehmet verdi, çizdiler, çizdirdiler, finans efg nin bacağıi efg nin orta bacağı marbaş b.s. v.s. ben bunların hiçbirinin doğru karar vermede yardımcı olacağına inanmıyorum..
bugün yükselseydi, 775-800 ü çizdiklerindne belliydi yükseleceği diyecektik, düştüğü için mal okutmuşlar fiktif işlemelrle diyrouz..%50 yani..yazı tura gibi:..::..:
Eveeeetttt.Devir değişti, çelik değişti, astatin de değişti...Ayu çağı başlasın artık....
(35 saniye içinde Kegen ve Fantom dan fulşort ibaresini bekliyorum..hatta 29 saniye kaldı..28)
gökhan yazıver şuraya daha şortlamayan gitsin gevrek satsın:..:
375 kısa devam:::
cuma günü boşuna çığırmadık burda(büyük lokma yemedik:..:) 50000 leri unutuyn diye bazıları 65000 den bahsediyor hala hemde diğer forumlarda üstad diye tabir edilen arkadaşlar:D:D piaysa yazarlarını aracı kurumları zaten söylemiyorum.
Bişey eksik bişey eksik düşüş için bişey eksik göreceksiniz.. Yine alacaklar.
Bu arada esas destek 46300 değil 46175 miş yannış bakmışım : ) göz yanılması
günaydın cümleten bol kazançlar ...
[quote=BORSACIOZGUR;132475]Bişey eksik bişey eksik düşüş için bişey eksik göreceksiniz.. Yine alacaklar.
Bu arada esas destek 46300 değil 46175 miş yannış bakmışım : ) göz yanılması[/quote]
EKsik olan şey, "bir şey eksik" dieycek ikinci kişiydi::::::
[QUOTE=Astatin;132477]EKsik olan şey, "bir şey eksik" dieycek ikinci kişiydi::::::[/QUOTE]
hayırlı olsun Astatin teprik ederim ..Jerfinin teşekkür birinciliğini elinden almışın .. :o :o :o :o :o :o :o :o :o
forum kafayı yedi:..: teşekkür kolanları ikişer çıkmaya başladı.
[quote=Astatin;132477]EKsik olan şey, "bir şey eksik" dieycek ikinci kişiydi::::::[/quote]
Valla eksik diyorum ya... Tam veremiyorlar...Bişey eksik..
Tırışkadan verişler bunlar.. Yine alacaklar...
Tam vermeleri için trendin kırılması gerek.. Bişey eksik..
46125 ek long.
Ortalama 46207,5 oldu longlar.... Bakalım nereye kadar alacaklar ?