Burası çok güçlü aynen devam.
Printable View
Burası çok güçlü aynen devam.
kapanışa görüşürüz çıkıyorum ben ... bol kazançlar iyi seanslar .. :o:o:o:o:o:o:o:o
46300 e kadar yolumuz var ilk direnç
dax ve fdow birazdan tepki yapcaklar.. biz de coşacağız...DİKKAAAT saat 10:11 vob şu an 46075-46100
[quote=BORSACIOZGUR;132495]46300 e kadar yolumuz var ilk direnç
dax ve fdow birazdan tepki yapcaklar.. biz de coşacağız...DİKKAAAT saat 10:11 vob şu an 46075-46100[/quote]
Düne kadar full shortum diyordun benmi yanlış hatırlıyorum yoksa şakamı yapıyorsun anlayamadım.:confused:
[quote=GOKHANFINDIK;132491]46800 KAPARIZ bugün.[/quote]
o da uyar :)
Bu alış baskısı ile uçarız.
[quote=Larossıan;132496]Düne kadar full shortum diyordun benmi yanlış hatırlıyorum yoksa şakamı yapıyorsun anlayamadım.:confused:[/quote]
[U]Evet yannış hatırlıyorsun[/U].
Short için yannış zaman seçmiştim. Kolu kesmek lazımdı..Kestim. Kaçırmışsınız.
Ben de al satlarla ki çarşamba perşembe cuma hareketlerimi arkadaşlar bilir..doğru tahminlerle zararımı yarıya indirdim...
Cuma son saniye shorttum... Bu sabah da 46300-46125 aralığından tekrar longa geçtim.. Çünkü tutuyorlar....
46300-46700 aralığından tekrar short yapabilirm belki. Yoksa ters bişey olmazsa 48000
ben hala longum son kalan mohikan gibi:)
kapanış tahminim her yatay piyasada olduğu gibi
bir önceki günle aynı yiyatlarda kapanır
gün içi sistem çarpmalarla devam eder
[quote=sovalye;132500]ben hala longum son kalan mohikan gibi:)[/quote]
son degilsin dostum beraberiz
[QUOTE=enorton;132471]Bence düşüş trendi başlamıştır hayırlı olsun :D Tabi algı değişti, herkes burası düşmez dediği için sancılı bir düşüş trendi olacak. Mart ayı da böyleydi hatırlarsınız. O zaman da kafalar düşüşe alışmıştı...[/QUOTE]
Evet dediğim gibi sancılı bir trend başladı, ilk sancıları yaşıyoruz. Mart ayında da yurtdışı düşer biz düşmezdik, onlar çıkar çıkmazdık. Sonrasını malum. Bence bu sefer de aynısı olacak ama trend aşağı olacak...
Başka yorum yok short devam :D
[QUOTE=sovalye;132500]ben hala longum son kalan mohikan gibi:)
kapanış tahminim her yatay piyasada olduğu gibi
bir önceki günle aynı yiyatlarda kapanır
gün içi sistem çarpmalarla devam eder[/QUOTE]
Son mohikan filmin sonunda ölüyordu ama dikkat et :D Yoksa ölmüyor muydu, ben de hatırlayamadım şimdi :)
[quote=enorton;132503]Son mohikan filmin sonunda ölüyordu ama dikkat et :D[/quote]
kısmet:)