[QUOTE=abdullah yıldız;132501]son degilsin dostum beraberiz[/QUOTE]
bende kapamadımüüüdüşeriz daha.üüüüüü
Printable View
[QUOTE=abdullah yıldız;132501]son degilsin dostum beraberiz[/QUOTE]
bende kapamadımüüüdüşeriz daha.üüüüüü
dow jones haftalık ortalamasının altında kapanış yapmışken bizdeki tutunma,ayrışma,pozitif algı vs ne kadar devam eder yada edebilir ?
sonuçta dümen amerikan borsalarında..
bugüne özel tarifem 45.750
burada short olacağım
buyursun düşürsünler..
[i]Genel olarak baktığımızda bu haftanın küresel piyasalarda zor bir viraj olacağı söyleniyor. Özellikle işsizlik ve buna bağlı olarak büyüme cephesinde kaygılar sürüyor. Bu hafta özellikle G-8 zirvesi merakla beklenmekte. Bunun dışında ABD'den gelecek bilançolarda izlenecek. Özetle bu hafta gerçek anlamda piyasaların karar haftası olacak gibi. Ya düşüşler derinleşip piyasa tekrar kriz dönemi dinamiklerine geri dönecek yada mart ayından beri devam eden olumlu algılama ve buna bağlı yükseliş süreci kısa bir teknik düzelte sonrası devam edecek. [/i]
[QUOTE=sovalye;132507]bugüne özel tarifem 45.750
burada short olacağım
buyursun düşürsünler..[/QUOTE]
ordan döncek gibi:confused:
Bir gün TaYlantta iken enorton abi sipariş ediyordu öğlen yemeği.Ulan baktım burnumda tütüyor döner kebap falan urfa adana.Allahım websitesine 2 saat baktım sanki kokusu burnuma geldi websitesinden.Şimdi Türkiyedeyim Allah ülkemize zeval vermesin.Bu arada ben evlenecem kızlar evde oturan adam istemezmiş?Varmı enorton abi öyle problem falan yenge ile.Gerçi siz çalışıyordunuz.Ama ben hiç çalışmayacam güya işe gitmeyecem?
[quote=deks;132508][I]Genel olarak baktığımızda bu haftanın küresel piyasalarda zor bir viraj olacağı söyleniyor. Özellikle işsizlik ve buna bağlı olarak büyüme cephesinde kaygılar sürüyor. Bu hafta özellikle G-8 zirvesi merakla beklenmekte. Bunun dışında ABD'den gelecek bilançolarda izlenecek. Özetle bu hafta gerçek anlamda piyasaların karar haftası olacak gibi. Ya düşüşler derinleşip piyasa tekrar kriz dönemi dinamiklerine geri dönecek yada mart ayından beri devam eden olumlu algılama ve buna bağlı yükseliş süreci kısa bir teknik düzelte sonrası devam edecek. [/I][/quote]
Şimdi küfredecem ağzımı bozacaklar sabah sabah.Ne g8 zirvesi ne merakı ya.G8 zirvesi etkilemez borsayı falan.Kimsenin de umrunda değil.
[quote=QUEEN;132509]ordan döncek gibi:confused:[/quote]
Gibiyse shortla abla.Ben 025 long devam.Oynamayan piyasada işlem yapmam ben.Şu anda yeterince oynak değiliz.No işlem.
[quote=QUEEN;132509]ordan döncek gibi:confused:[/quote]
orayı kırarsa en fazla 300 puan teper ama endeks kirlenir ve bir dönem değişir
söylenmedi demeyin. yemezler bence oraya düşürmeye... o seviyede çok sağlam shortlayanlar olacak...
Erken seçim masalları çıkmış ortaya.Tayyip ne dedi seçimler bizim zamanımızda hep zamanında yapılacak dedi.Sadece zorunlu cumhurbaşkanlığı için oldu bir kere.Tayyip o lafı yutarsa hep medya üzerine gider hatırlatır erken seçim yaparsa bu lafını.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132510]Bir gün TaYlantta iken enorton abi sipariş ediyordu öğlen yemeği.Ulan baktım burnumda tütüyor döner kebap falan urfa adana.Allahım websitesine 2 saat baktım sanki kokusu burnuma geldi websitesinden.Şimdi Türkiyedeyim Allah ülkemize zeval vermesin.Bu arada ben evlenecem kızlar evde oturan adam istemezmiş?Varmı enorton abi öyle problem falan yenge ile.Gerçi siz çalışıyordunuz.Ama ben hiç çalışmayacam güya işe gitmeyecem?[/QUOTE]
Valla ben evlenirken sırf işi var desinler diye işe girmiştim :D Ama eşimden dolayı değil, millet laf etmesin diye. Yoksa eşimle alakalı bir problem yok.
Tünaydınn ahaLi ortalık bozmuş hava bulutlu, kazançlar bol ve bereketli olsun... hayırlı haftalar...