Hala vadeliyi spotun üstünde tutuyorlar.
hala inatla hala... düşecez diyorsunuz hala üstünde tutuyorlar..
Bi altına geçirirlerse yandık..
Printable View
Hala vadeliyi spotun üstünde tutuyorlar.
Bi altına geçirirlerse yandık..
[quote=enorton;132515]Valla ben evlenirken sırf işi var desinler diye işe girmiştim :D Ama eşimden dolayı değil, millet laf etmesin diye. Yoksa eşimle alakalı bir problem yok.[/quote]
Ha iyi o zaman bende öyle problem olmaz.Millet konuşur konuşur susar.Takmam bile.Hoş evlenmeyecek kıza da yalvaracak değilim kız mı yok.Allahtan birşey olmazsa bir eli yağda bir eli balda tertemiz kendi evinde oturacak.Fazla nazı sevmem ben.Gider budistle evlenirim daha iyi.Millet zaten çok biliyor.Aç kalınca kimse kimseye bir gıdım ekmek vermez.Sonra hesap sorarlar.Ben o konuları toplum baskısı olayını aştım zaten de annem ablam falan aşamıyor.El ne der falan diye.Geçen gün anneme soruyor alttaki komşu oğlan ne iş yapar diye.Annem susuyor cevap veremiyor.Hoş anlatsa da kocakarı ne anlar aracı kurum falan desen şimdi.O yüzden en mantıklısı kimseyi takmayıp eşinle mutlu yaşamak.Ben zaten umrumda değil.Cebimdeki paraya bakarım.Millet çok kıskanç zaten aynı parayı onların cebine koy evden hiç dışarı çıkmazlar.Kız da işine gelirse gelmezse güle güle.Hem daha çok zaman ayırır insan eşine.Bıkarmı onu bilmem.
[quote=BORSACIOZGUR;132517]Hala vadeliyi spotun üstünde tutuyorlar.
Bi altına geçirirlerse yandık..[/quote]
Allah Allah ya 500 puan üste çıkarsa 100 puanlık fark?Seninki duaya kalmış biraz.Full long.
[quote=GOKHANFINDIK;132510]Bir gün TaYlantta iken enorton abi sipariş ediyordu öğlen yemeği.Ulan baktım burnumda tütüyor döner kebap falan urfa adana.Allahım websitesine 2 saat baktım sanki kokusu burnuma geldi websitesinden.Şimdi Türkiyedeyim Allah ülkemize zeval vermesin.Bu arada ben evlenecem kızlar evde oturan adam istemezmiş?Varmı enorton abi öyle problem falan yenge ile.Gerçi siz çalışıyordunuz.Ama ben hiç çalışmayacam güya işe gitmeyecem?[/quote]
tut bi ofis kafan rahat olsun..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;132517]Hala vadeliyi spotun üstünde tutuyorlar.
Bi altına geçirirlerse yandık..[/QUOTE]
Çok boş bir yorum bence, biz tüm yükselişin %90 nını zaten eksi makasla yapmadık mı? Altına inince ne değişecek? MAkas felan hikaye...
46 bin altına müsaade etmeselerde yukarı hareketede dış piyasalar izin vermiyor..
050 short 025 long.Full long devam.
[quote=YAVUZHAN;132520]tut bi ofis kafan rahat olsun..[/quote]
Sanırım al şöyle güzel manzaralı bir ofis demek istedin abi.İçine mi doğdu.Düşünecek bu konuyu.Bir işyerine çalışayım bir ay da.Bir işyeri mekanı 140 milyar Beylükdüzünde.1e 3 4 alsam yeter.Dur bakalım bakacaz.
bence istanbuldakiler hep beraber bir ofis tutalım...
hem işyerine giderken hareket etmiş oluruz otur otur şişeceğiz yoksa:)
benim için bir sorun yok evdeyim ama evden çalışan insanı anlayacak ve kaldıracak bir toplum seviyesine ulaşamadık malesef...
Düşüş için en iyi işaret spor hisseleri dir benım için bir bakıma şöyle bi bakayım dedim tüm spor hisseleri yükselmiş düşüş ufaktan başlamış mı yoksa bu feyk mi? kalacak akşama belli olur..
Yemezler full long devam.Artacaz banko.
[quote=GOKHANFINDIK;132524]Sanırım al şöyle güzel manzaralı bir ofis demek istedin abi.İçine mi doğdu.Düşünecek bu konuyu.Bir işyerine çalışayım bir ay da.Bir işyeri mekanı 140 milyar Beylükdüzünde.1e 3 4 alsam yeter.Dur bakalım bakacaz.[/quote]
ağanın eli tutulmaz :)
alabiliyorsan alıcan..ne demişler hasan almaz basan alır :::