-
[quote=sovalye;132525]bence istanbuldakiler hep beraber bir ofis tutalım...
hem işyerine giderken hareket etmiş oluruz otur otur şişeceğiz yoksa:)
benim için bir sorun yok evdeyim ama evden çalışan insanı anlayacak ve kaldıracak bir toplum seviyesine ulaşamadık malesef...[/quote]
Hay ağzına sağlık abi.Hem de bizim toplum kıskanç.Kendi parası ile uğraşacağına komşu 5 kat dikmiş ben 6 dikiyim diye düşünüyor.Seviyesiz bir toplumumuz var.Adam olmak için en az 30 40 yıl var.
-
benim için bir sorun yok evdeyim ama evden çalışan insanı anlayacak ve kaldıracak bir toplum seviyesine ulaşamadık malesef...[/quote]
aynen katılıyorum..
3 ay sonra yalancı borsacı evde yan gelip yatıyor derler..
-
şaka maka 46 bini destekmi yapıyoruz ne ?
-
garantide geçen haftadan beri para çıkışı sürüyor..
bugünde - 7 trilyon an itibariyle..
-
tutun da istanbula geldiğimizde çay içecek yerimiz ossun.
böyle çok dağınıksınız. :D
-
adamlar bi bizi bi çini shortlamamış... diğer herşey şort
-
46200 ün üstünü 46500 e kadar satış fırsatı olarak değerlendiricem..
46500 stop !
46700 üstü long !
-
evet bizim toplum onu kaldıracak kıvama gelmedi.hele de eşiniz çalışıyorsa siz evde iseniz.adınız kesin karısının parasını yiyora çıkar :::
eski kafa olunca işte böyle oluyor.adamlar sanıyorki evden çıkıp dükkan veya ofis veya fabrika her neyse öyle bir yere gitmeden para kazanılmaz :::
-
[quote=YAVUZHAN;132532]garantide geçen haftadan beri para çıkışı sürüyor..
bugünde - 7 trilyon an itibariyle..[/quote]
yazarken - 9 trilyon oldu..
46 bini beyinlere kazıyor bunlar destek,destek,destek diye :)
altına sarktığımız an günlük ortalama 45500 de buluruz kendimizi..
-
ben her sabah saat 07:00 da kalkıyorum eşimi işe gönderiyorum oradan spor yapıyorum sonra duşumu alıp 08:30 da ekran karşısına geçiyorum yurt dışını not edip o gün kaç puan eksi/artı açılabileceğimizi hesaplıyorum sonra sistem sinyallerimi hesaplayıp o gün oluşabilecek her senaryoya karşı hareket planlarımı yazıyorum. yani bir tür limited şirket yada holding mantığıyla çalışmaya gayret ediyorum. her oluşabilecek duruma karşı planım olduğu için herhangi bir stres ve panik olmuyor. ama malesef deminde dediğim gibi evden çalışan insana toplumun bakış açısı hala istenilen seviyede değil... açıkçası toplumu çok ta önemsediğim söylenemez. eğer yaptığım işin doğru olduğuna inanıyorsam o işin arkasında sonuna kadar dururum.
-
tekrar long sabahki dökmeydi anlasılan
-
[quote=sovalye;132538]ben her sabah saat 07:00 da kalkıyorum eşimi işe gönderiyorum oradan spor yapıyorum sonra duşumu alıp 08:30 da ekran karşısına geçiyorum yurt dışını not edip o gün kaç puan eksi/artı açılabileceğimizi hesaplıyorum sonra sistem sinyallerimi hesaplayıp o gün oluşabilecek her senaryoya karşı hareket planlarımı yazıyorum. yani bir tür limited şirket yada holding mantığıyla çalışmaya gayret ediyorum. her oluşabilecek duruma karşı planım olduğu için herhangi bir stres ve panik olmuyor. ama malesef deminde dediğim gibi evden çalışan insana toplumun bakış açısı hala istenilen seviyede değil... açıkçası toplumu çok ta önemsediğim söylenemez. eğer yaptığım işin doğru olduğuna inanıyorsam o işin arkasında sonuna kadar dururum.[/quote]
birçok firma bölge dışı yetkililerine araba,telefon,laptop vererek home ofis çalıştırıyor.böyle çalışıyorsan ne ala.ama işin içine borsa girdimi dedikodu kazanı kaynamaya başlıyor..evini yada arabanı daha iyisini almak için satsan bile duydunmu filanca borsada para batırmış evde arabada gitmiş elden diye sözler gelir kulağınıza..