obama G-8 zirvesi için uçağa binene kadar short..::: bu strateji hep tuttu, yine tutacak mı bakalım.:..:
Printable View
obama G-8 zirvesi için uçağa binene kadar short..::: bu strateji hep tuttu, yine tutacak mı bakalım.:..:
[quote=YAVUZHAN;132540]birçok firma bölge dışı yetkililerine araba,telefon,laptop vererek home ofis çalıştırıyor.böyle çalışıyorsan ne ala.ama işin içine borsa girdimi dedikodu kazanı kaynamaya başlıyor..evini yada arabanı daha iyisini almak için satsan bile duydunmu filanca borsada para batırmış evde arabada gitmiş elden diye sözler gelir kulağınıza..[/quote]
dünya istatistiklerine göre kurulan her 100 şirketten 40 ı 2. yılını, 85'i ise 5. yılını göremiyor. Başarı yüzde 15. yani iş hayatında da borsada olan tüm riskler sözkonusu. bu oranın aynısı borsa için de geçerli.
[QUOTE=jerfin;132541]obama G-8 zirvesi için uçağa binene kadar short..::: bu strateji hep tuttu, yine tutacak mı bakalım.:..:[/QUOTE]
sonra longmu:::ne zaman biniyo teyyareye gııı:::
yaw bende longum da kafamı kurcalayan bişey var..
Sanki geçen gün 30 sn de 300 puan vermişlerdi ya VOB a ne olduğunu anlayamamıştık.
önce vob düşmüştü. sonra dünya ve spot arkasından düşmüştü.. şimdi düşüşün sebebini anladık dedik..
Sanki öyle bir anda -300 puan basacaklar makası eksiye çevirecekler gibi vob a..
Satış baskısı var. Geçen de satış baskısı vardı..
45800 e de 600 kontrat koymuşlar vermek için bekliyor....ondan korkuyorum
Tam tersi bir teoride olursa işlemler çok yavaşladı Gömerek vermiyorlar...tırışkadan gibi. çekebilirler.
ama 46200 i de geçemiyor.
geçecek olsa dax 4649 fdow 8180 deyken geçerdi.
bak bi toboya bak...minik.....longdan hiç memnun değilim..bekliyorz bakalım..imf geliyo duymadınızmıı...fxci ümit gafı yokmu şu fakire...
dax ın desteği 4540 da söyleyeyim...daha çok aşağı olabilir..
yazılanlara baktımda
ofis fikri guzel vvalla
antalyada açalım
[QUOTE=QUEEN;132543]sonra longmu:::ne zaman biniyo teyyareye gııı:::[/QUOTE]
evet, uçağa bindirelim obama'yı ölümüne long..:..: 8-10 temmuz'da olacak zirve de teyyarenin saatini bilmiyorum..:o
[QUOTE=jerfin;132549]evet, uçağa bindirelim obama'yı ölümüne long..:..: 8-10 temmuz'da olacak zirve de teyyarenin saatini bilmiyorum..:o[/QUOTE]
o zamane kadar beni gömün gitsin..:D
[B]46150 [U]shorta[/U] geçtim duyurulur... [U]46200 i geçmediği sürece[/U] bozmayacağım.. vob da satış baskısı var..[/B]
[QUOTE=QUEEN;132550]o zamane kadar beni gömün gitsin..:D[/QUOTE]
sık dişini kraliçem.. obama'yı kırmızı halı ile bi uçağa bindirelim sana destek atmaya geleceğim..