Dow , işte öyle . 29600 -30000 deki dibi ziyaret edeceğimizi düşünüyorum , bugün seansın son bölümündeki alışlar tepki beklentisinden olsa gerek . Öyle deilse çok iyi göz boyadılar . Sabaha çok var , açılış her iki tarafa da olabilir .
Printable View
Dow , işte öyle . 29600 -30000 deki dibi ziyaret edeceğimizi düşünüyorum , bugün seansın son bölümündeki alışlar tepki beklentisinden olsa gerek . Öyle deilse çok iyi göz boyadılar . Sabaha çok var , açılış her iki tarafa da olabilir .
[QUOTE=QUEEN;61901]Dow güzel show yapıyo shortlar mort olabilir ha ha petrol zıpladı[/QUOTE]
Yarın en kötü ihtimalle yine 33,000den kapatabilir shortlar. Bir şey olmaz onlara.
[QUOTE=VOBiX;61917]Yarın en kötü ihtimalle yine 33,000den kapatabilir shortlar. Bir şey olmaz onlara.[/QUOTE]
Onlarada olmasın bizede olmasın tam da gününde kalmışız geceye kasap et derdinde koyun can derdinde o hesap benimki
[QUOTE=hexen;61910]yarın tecrube trade günü olcak ... tecrubesi az olan flat olması iyi
cunki
artık onem noktası
33150 ...32500 yeresi oldu burası kurt kapan yeresi.. neden kurt kapan ?
cunki
alt peryots long signalde amma gun peryot short signalde...
bu demek , yukarya olan ataks belli kitlece shorts fırsat deyerlendirme anlamda..[/QUOTE]
sevgili hexen grafikleri konuşturuyorsunuz, tebrikler.. tehlikeli noktaları öyle güzel tespit ediyorsunuz ki her analiziniz tecrübe kokuyor.. ellerinize sağlık..
Kurtlar başlıyor, herkese iyi akşamlar. Kapanış önemli değil, sabah ola hayrola...
[QUOTE=VOBiX;61917]Yarın en kötü ihtimalle yine 33,000den kapatabilir shortlar. Bir şey olmaz onlara.[/QUOTE]
Böyük ağalar longdaysa burnumuzdan getirebilirler öğlene kadar. .dng
"Bounce back" deniyormuş böyle kıvırtma şekline.
8350 den shortlar kapatılmıştı dün. banda devam (7800-9800) tepki normal.
nasdaqdan sonra spden de en düşük geldi. onunki kapanış değil ama.
7882 nin zaten dip oluğu ikinci ihtimali bırakmak istemiyorlar.
8400 üzeri kapanış dünün sadece ihlal olduğunu söyleyecek bize.
sabah ilk mesajımda çok sert hareket beklediğimi ve geceye kalınmamalıdır demiştim. Marjlar %8 nerdeyse.
sevgiler.
Hexen Baba,
bugün harikaydın. noktası noktasına. bugün derken hep öyle.
sevgiler.
ula noluor * şimdi ky sürüsü bildimi geceyi voy:)
[QUOTE=jerfin;61919]sevgili hexen grafikleri konuşturuyorsunuz, tebrikler.. tehlikeli noktaları öyle güzel tespit ediyorsunuz ki her analiziniz tecrübe kokuyor.. ellerinize sağlık..[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;61925]Hexen Baba,
bugün harikaydın. noktası noktasına. bugün derken hep öyle.
sevgiler.[/QUOTE]
saol jerfinim saol jelibonum..
ben bugun asıl imkb100 24500......23500 yeresi long icun bekliyodum amma 23500 yeresini etmediler.. ole olunca seyans ici plan kurmak icab edyor...
video nasıl gönderebilirim*
imkb100 önem yerlerdeyiz amma yarın atlatma gerek.. Kurtlar vadisi izliyorum bitsin becerirsem yine video graf gönderceyim..
[QUOTE=QUEEN;61928]video nasıl gönderebilirim*[/QUOTE]
burayı buldum [url]http://www.tinypic.com/[/url]
Herhalde G20 öncesi shortlar kapatıldı ne olur ne olmaz diye. Petrol de bu arada almış başını gitmiş... Diğer emtia parite... Yine tekmil yükselmiş...Hepsinin yükselmesinden pozisyon kapatanların olduğunu anlıyorum... Petrol yükseldiğinde DOWun eksi olduğunu kaç kez gördük. Bi de sanırım haftalık uzakdoğu kapanışından korktular o nedenle hafta boyu basıp sona doğru cover yaptılar.
Utanmasalar 9000 kapatacaklar soyguncular.
7800-9800 bandı hareketinde alttaysa %2-3 üstten, üstteyse %2-3 alttan ters pozisyona girme stratejisi 3. defa yine kazandırdı. seans içinde yazdığım tutarsa iki günde görülür dediğim 8700 bir günde görülmek üzere.
buna bağlı 32000 longları üst banda kadar tutacağım.
sevgiler.
[url]http://tinypic.com/player.php?v=hvdyq8&s=4[/url]
Biraz ayıp olabilir yanlış anlamayın lütfen ama dowda olan bu...
[QUOTE=QUEEN;61934][url]http://tinypic.com/player.php?v=hvdyq8&s=4[/url]
Biraz ayıp olabilir yanlış anlamayın lütfen ama dowda olan bu...[/QUOTE]
:..:+.
:..::..::..:.lelele.lelele:eek::eek:+.+.[QUOTE=jelibon;61935]:..:+.[/QUOTE]
vay * dowu ne terse getirdin beni be:)
naptınız böyle ya....:)
1 saat pc yi kapattım.....
Bu akşam son kez geceye pozisyon bırakmış oldum neyseki kaldıraç düşüktü. Artık sadece day trade yapmayı düşünüyorum. Zar zor kazandığımızı gaplara kurban ediyoruz iki gündür. .dng
[QUOTE=Vob Trader;61937]vay aq dowu ne terse getirdin beni be:)[/QUOTE]
benide aynen ozaman bu para niye çıktı bu spottan onuda anlamış değilim.
koptu bu %10 luk marj olacağı belliydi.
çüş be
bunların yatacak yeri yok yani
850 puan zıplattılar
Biraz daha vakit olsa 10.000'e gidecek...
hareketin benzerleri 16.10.2008 ve 28.10.2008 de.
resmen aynı.
Korku büyük. Bence düşüşten önce altın vuruş yapıyorlar dünyayı yarın gagalamak için. Yeni bir trend böyle başlamaz. Düpedüz soygun planını hayata geçiriyorlar bunlar.
yarın kaç puan + açarız acaba.zararımı hesaplayayım bari. :(
Yarın future 9000 üzerine çıkarsa oradan iyi shortlanır bence.
Sayın Belhal hoşgeldiniz geçmiş olsun nasıl oldunuz merak ettim
2000-2500 artı acarız heralde
[QUOTE=Vob Trader;61949]2000-2500 artı acarız heralde[/QUOTE]
Açılıştan sonrası nasıl olur asıl soru bu bence, ona da sanırım en iyi sn hexen cevap verir...
Sn hexen çözümlemenizi bekliyoruz :)
bakalım yarın nolcak nasıl olcak:)
ben kendimi 2500 gepe göre odaklıorum olası bi az açılışda psikolojim daha az tahrip olur:)
Bu kadar yükselişe rağmen CITI GROUP - kapatmış. Kapanış sonrası yine az bişe -.
[QUOTE=Vob Trader;61953]ben kendimi 2500 gepe göre odaklıorum olası bi az açılışda psikolojim daha az tahrip olur:)[/QUOTE]
:) iyi fikir. gerçi ben bir daha vob yapmamayı bile düşünüyorum. yarın kurtaracak bi plan olması lazım. günlük sinyal short ama. baklm future ne olacak yarın.
O değilde, Andres pitchfork a göre pazartesi yada bir gün erken Cuma günü zıplarız gözüküyor demiştik, oldu, ama ben uzunda değilim, halbuki iki gündür uzunda daha ısrarcıydım, fekat akşama flat gözüme daha iyi gözüktüydü, dow için parabolic sar ortalamayı yukarı aldı dedik, yukarı için herşey hazırdı diyorum, ama basiret yoktu, sabır hiç yokmuş.
Dolarında bundan sonra düşüş trendine gireceği ortada, yarın adam akıllı doları basarlar heralde, basmazlarsa kısa fırsatı vermeye devam ediyor demektir, eur/usd 1,28 lere geldiyse, bizim vadeli 36000 i aşmalı derim, saygılar.
35000-35500 uygun, olmazsa para yok, şuda var, ani yukarı yapıp yavaş yavaş geri salınım yapıyoruz, andrews pitchfork usulü, kim vermişti bu adamın grafiğini unuttum, ama doğru tespitti tebrik ederim o arkadaşı, , saygılar.