-
Ahmet Mergen ;
Dış piyasalardaki düşüşe yönelik hareketler ve endeksinde 36750 nin altına kayması rahatsız edici oldu.. Yorgunluk alametleri var ve sanki 36000 nin altına kayma ihtimali arttı.. Dikkatli olunmalı.. Dow 8250 nin da altına indipinde bizde ne kadar düşüşe karşı bir direnme söz konusu olsa bile endeks daha fazla dayanamayabilir ve 35000 li rakamlar görülmeye başlayabilir.. Şimdiye kadar kazanılan paralar oldu ise de onu da hemen geri vermeyin derim.. Daha yakın takip ve fazla israrcı olmamak lazım.. Borsayı borsadan daha iyi bilmenize imkan yok..Para kazanacağım diye israr ederek tam tersine bir de para kaybetmeyin..Agresif olma zamanı değil gibi gözüküyor.. Bol kazançlar..
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;132551][B]46150 [U]shorta[/U] geçtim duyurulur... [U]46200 i geçmediği sürece[/U] bozmayacağım.. vob da satış baskısı var..[/B][/QUOTE]
şimdi numaradan geçcek..46200 üüü
-
[QUOTE=sovalye;132538]ben her sabah saat 07:00 da kalkıyorum eşimi işe gönderiyorum oradan spor yapıyorum sonra duşumu alıp 08:30 da ekran karşısına geçiyorum yurt dışını not edip o gün kaç puan eksi/artı açılabileceğimizi hesaplıyorum sonra sistem sinyallerimi hesaplayıp o gün oluşabilecek her senaryoya karşı hareket planlarımı yazıyorum. yani bir tür limited şirket yada holding mantığıyla çalışmaya gayret ediyorum. her oluşabilecek duruma karşı planım olduğu için herhangi bir stres ve panik olmuyor. ama malesef deminde dediğim gibi evden çalışan insana toplumun bakış açısı hala istenilen seviyede değil... açıkçası toplumu çok ta önemsediğim söylenemez. eğer yaptığım işin doğru olduğuna inanıyorsam o işin arkasında sonuna kadar dururum.[/QUOTE]
Sabah 09.05 de kalkıp yüzümü yıkıyorum, laptopu açıp fdowa bakıyorum. Benim pozisyonuma göre [B]"Yine yedik gapı"[/B] ya da [B]"bugün de bize ekmek yok" [/B]diyorum :) Saat 11 de eşimi kaldırıyorum, kahvaltı yapıyoruz. 13 de onu işe götürüyorum, eve gelip PES NBA oynuyorum, nette dolaşıyorum, foruma yazıyorum. Sistem ne derse onu yapıyorum :D
-
[QUOTE=truva;132548]yazılanlara baktımda
ofis fikri guzel vvalla
antalyada açalım[/QUOTE]
çok iyi olur
kaç kişiyizki antalyadan
-
[QUOTE=jerfin;132549]evet, uçağa bindirelim obama'yı ölümüne long..:..: 8-10 temmuz'da olacak zirve de teyyarenin saatini bilmiyorum..:o[/QUOTE]
uçakh nizaman galkayor :confused:
-
[QUOTE=fXci;132557]uçakh nizaman galkayor :confused:[/QUOTE]
sendemi longsun gıı:o
-
[quote=chn69;132556]çok iyi olur
kaç kişiyizki antalyadan[/quote]
hepimiz antalyalıyız hepimiz vobçuyuz :::
abi dedik ya plaja masaüstü atıcaz antalya da.orada gidipte ofise kapanmaya gerek yok.mis gibi plaj...deniz,kum,güneş yanında sovuk sovuk karpuz,beyaz pevnir ve ekmek :::
-
[quote=SEYYAH;132559]hepimiz antalyalıyız hepimiz vobçuyuz :::
abi dedik ya plaja masaüstü atıcaz antalya da.orada gidipte ofise kapanmaya gerek yok.mis gibi plaj...deniz,kum,güneş yanında sovuk sovuk karpuz,beyaz pevnir ve ekmek :::[/quote]
bişey eksik! :D
-
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=73804&postcount=7[/url]
[QUOTE=sazan;73804]
py yoktur, [B]p[/B]i[B]y[/B]asa vardır.
ky yoktur, [B]k[/B]a[B]y[/B]beden vardır.
Özetle, kayıplarınızın hatasını kendinizde aramak , bir daha nasıl aynı hatadan kaçınabileceğinizi aramak yerine, by, py, manipulatör, spekülatör vb şeylere atfederseniz, gelecekte de kaybetmeniz kaçınılmazdır.[/QUOTE]
Son 2 haftadır yaşananlarla ilgili olarak sn sazanın 6 ay önce yazmış olduğu bir mesajını ekleyeyim dedim...
-
kısalar gevrek gevrek gülüyodur...şincik..ammma minik tobodan ne olcek bakalım..
-
[QUOTE=QUEEN;132558]sendemi longsun gıı:o[/QUOTE]
ben eski danktinkle treyde başladım zistem mistemi yedim attım cöphe ::: nizaman ni olcaam belli deel graliçem
-
[url]http://www.habertup.com/NewsDetail.Asp?NewsID=451&Title=Abdullah-G%FCl%B4den-i%FE-istedi-k%FDsmeti-a%E7%FDld%FD...-Haber-Gazate-D%FCnya[/url]
Vay anasını Abdullah Gül'den iş isteyen şu İzmirli kıza hem evlenme hem de iş teklifi yağıyormuş :::