[quote=fXci;132626]45500 e giderse ordan cortları kapar full long olurum gayri..gırarsa cort devam taaa 44500 e kader[/quote]
Efiksci,
Senin efiksliyot graflarına görem hangi dalgadayız gari?:::
Printable View
[quote=fXci;132626]45500 e giderse ordan cortları kapar full long olurum gayri..gırarsa cort devam taaa 44500 e kader[/quote]
Efiksci,
Senin efiksliyot graflarına görem hangi dalgadayız gari?:::
valla geçen gün çektiğim çızgılarda 45.700 ler önemli bir yer çıhıyordu.buraya da ekledimdi hatta 4 graf...fiyat 45.700 etrafında dönüyore...
kocaoğlan satta usul usul oturuyor olmalı ?
şimdi çoğu kişi buradan şortlanırmı 2 bin puan düşmüşüz diyor mart ayındada 28.000 den 29700 e çıktığında kimsenin longlamadığı gibi...
bakalım ham meyveler olgunlaştıysa zaten düşeriz stop ettirirlerse zaten meyveler hala olgunlaşmamış demektir
Arkadaşlar 17:00 daki Abd verileri sizce nasıl etkiler vob u?
çünkü piyasa 45 700-800 etrafında etrafında dönüyor.Aşağı yada yukarı sert hareket için spot kapanışı 17:00 dan sonramı bekleniyor acaba?
[quote=excali;132628]Efiksci,
Senin efiksliyot graflarına görem hangi dalgadayız gari?:::[/quote]
Fxliota görem ne dimiştim hatırlasaıızz entepeden aşağı bi ok cizmiştim gayri hala onu yaşayoruk :::
yorumum
45500 kırılmazsa düşüş devam etmez.. Tepkilerde buluşuruz... Kırılırsa ::: 44500 de buluşuruz
[IMG]http://i44.tinypic.com/28ib61e.png[/IMG]
cumbaba kredi kartı yasasını onaylamış.gitti bankaların havadan alacakları faizler...
işte ilk kez takdir ettiğim bir iş yaptı bu hükümet.
tefeci faizi bile masum kalıyor bu banka kredi kartları faizi yanında.
hesapları vardı bunların sanırım borçlar yarı yarıya mı ne azalıyormuş.bu da ne dimek banka bilançolarında takipteki alacaklarda buharlaşma olacak demek.
Voborsa'nın güzel insanlarına selamlar...Nihayet piyasamızda ciddi görünümlü bir aşağı hareket başladı gibi gözüküyor...En azından hafta ortasına kadar bu aşağı eğimin devamını bekliyorum...O zamana kadar SHORT'larla fazla kıpraşmadan beklemek gerekebilir...Ayrıca Dow'daki OBO'yla ilgili de görüşüm değişmedi...Bence en geç bir kaç gün içinde göstere göstere OBO'nun boyun çizgisini kıracaklar...Şimdi bu düşüşün başlangıcıyla ilgili bazı öncü sinyalleri de bir kenara not almak gerekirse (Belki sonrası için faydalı olabilir...)Spot piyasa da: Garan'daki günlerdir süren ağır satış...VOB'da: EFG'nin Ağustos vadede Haziran vadedeki kadar fazla LONG açmamış olması(Bu rakam geçen vadede 120-130 binlere kadar çıkmıştı...Demek ki piyasanın en azından bir miktar aşağı gelebileceğini hesapladılar...)Ve Yurt dışı piyasalar: Nasıl ki bizim spotta her zamanki gibi GARAN çok iyi bir gösterge olduysa DAX'da aşırı zayıf haliyle yurt dışı piyasaların bozulacağına dair çok iyi bir öncü gösterge oldu...Hepimiz için kazançlı günlerin oluşmasını diliyorum...
SHORT larım duruyore ama ne yalan söyliym bugün böyle bir düşüş beklemiyordum.süprüz oldu kesinlike...
fx'ci kardeşim gelmişkene bi kademe versen sana zahmet teşekkürler.
44500 kesinde altı 44700 kadar gider ilk etap.
[quote=Larossıan;132638]45500 kesinde altı 44700 kadar gider ilk etap.[/quote]
5 dk trade de değişiklik olursa yazarsan sevinirim teşekkürler.