-
[quote=sovalye;132663]anlaşıldı senin sistem dip zirveciymiş yatayda paraya para demezsin:D
ama trendde mokoko olurüüü:o:D[/quote]
niye yafu geçen 3-4 bin pıvan aldı tek işlemde yukarı giderkene sanırım.ayrıca kafasını bozma o sistemin hakkında konuştuğunu duymasın.onun adı PASCAL her an elini şortunun içine atabilir :::
-
700 longlar her 800 e gelişinde 46000 i zorlayacak umuduyla tutuldu en sonuncuda 825 ten kısaladık oralara geldi, neyse 825 kısa devam.
-
kaderde ayu beslemek de varmış...
-
[quote=QUEEN;132664]şorladınızmı şovalye:::[/quote]
800 ortalama shorttum
kapanış 750 altında olmazsa longa dönerim..
-
[quote=selçuklu;132478]hayırlı olsun Astatin teprik ederim ..Jerfinin teşekkür birinciliğini elinden almışın .. :o :o :o :o :o :o :o :o :o[/quote]
Teşekkür ederim..Teşekkür kraliçesi gitti yaşasın teşekkür kıralı..yemişim teşekkürü..teşekkür de neymiş..Teşekkürlerimin hepsi Hexen baba ya devrolsun, hexen baba geri dönsün..hexen e 1 milyon teşekkür feda olsun...:)
Senin tarz iyiymiş patron sabahtan beri ekrana ilk bakışım..böyle iyi oluyo..bende ağustosda uzlaşayım bari..daha önce 35000 olursa ayrı tabi
-
46000 üstünde kapatabilecekmi bakalım ?
-
[QUOTE=sovalye;132668]800 ortalama shorttum
kapanış 750 altında olmazsa longa dönerim..[/QUOTE]
ee şimdi giderse stop nire oleyor..
-
hala bişi eksik diyen varsa, kitarı kafasında patlatacam saat 17:16 da ..oğa göre...
-
[QUOTE=sovalye;132663]anlaşıldı senin sistem dip zirveciymiş yatayda paraya para demezsin:D
ama trendde mokoko olurüüü:o:D[/QUOTE]
Yok be abi, ben de anlamadım neyin nesi ama trendde fazla kıpraşmıyor. 23 Haziranda 43700 den longladı, 29 Haziranda 47500 den shortladı...
-
[QUOTE=Astatin;132669]Teşekkür ederim..Teşekkür kraliçesi gitti yaşasın teşekkür kıralı..yemişim teşekkürü..teşekkür de neymiş..Teşekkürlerimin hepsi Hexen baba ya devrolsun, hexen baba geri dönsün..hexen e 1 milyon teşekkür feda olsun...:)
Senin tarz iyiymiş patron sabahtan beri ekrana ilk bakışım..böyle iyi oluyo..bende ağustosda uzlaşayım bari..daha önce 35000 olursa ayrı tabi[/QUOTE]
pembe oğlana güvenme çok..:p
-
[quote=QUEEN;132671]ee şimdi giderse stop nire oleyor..[/quote]
800+350 yada 800+400 stop olurum
-
Ş,incik ne stopu ya..stopda neymiş..hatta izleyen stop neymiş..yerim stopları...
biliyonuz tatlı yemenin, acı .....ması vardır..pozitif ayrışırken ne hesap yapılıyosa, negatif ayrışılırken de o hesap yapılsın...:)