çizimime göre şubattan beri süregelen azalan trend 47700 den geçiyor..long arkadaşlar buradan flate geçebilirler..tabi bu kadar sabırlı bekledilerse..dünden long olan ve halen bekleyen arkadaşlarıda ayrıca tebrik ederim..
Printable View
çizimime göre şubattan beri süregelen azalan trend 47700 den geçiyor..long arkadaşlar buradan flate geçebilirler..tabi bu kadar sabırlı bekledilerse..dünden long olan ve halen bekleyen arkadaşlarıda ayrıca tebrik ederim..
Bir daha atayım.
Vob dirençler 47000, 47600, 48000, 48400.
Vob destekler 46000, 45600, 45100 aşağıyı biliyorsunuz zaten.
46000 destekmi, dirençmi görecelidir.
Sevgiler.
Bir daha atayım.
Vob dirençler 47000, 47600, 48000, 48400.
Vob destekler 46000, 45600, 45100 aşağıyı biliyorsunuz zaten.
46000 destekmi, dirençmi görecelidir.
Sevgiler.
herkesi tebirlk ederim bende son anda stop oldum dayanamadım beterın beterı var
herkesi tebirlk ederim bende son anda stop oldum dayanamadım beterın beterı var
neredeyse %6 yükseldik ama kısa bile yapamıyorum çok iyi bu adamlar cidden psikolojik olarak bitiriyorlar
neredeyse %6 yükseldik ama kısa bile yapamıyorum çok iyi bu adamlar cidden psikolojik olarak bitiriyorlar
[QUOTE=jelibon;22939]beni bile flat bıraktırdı akşam be.[/QUOTE]
[B]
Dün forumu nakadar uyardım kayahanı nekadar uyardım dinledimi bilmem
dünki çabalarım aşada[/B]
[QUOTE=klakyuvala;22616]dost [B]kayahan [/B]çok emin konuşma istersen sağları sollar belli olmuyo bunların[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22621]siz bilirsiniz :)[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22630]sistemim ala geçti :([/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22631]peki basarısız olursa bu düşüş stop noktanız neresi stop yokmu ?[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22637]sn halil recberi hatırlatırım taa nerden ralli ralli ralli dedi durdu aynı olaya benzemesin biz kısa vade takılıyoruz düşsse bile düşmeden once yukarı hopladığı an silindik demek piyasadan aman diim bilincsiz yatırımcılarda var burda[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22639]uzun açtım 43200 stop[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22640]yani dimi biz burda 15 dakkada 3 takla atyoruz çok sakıncalı[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22648]abi longu zor aldım içim karardı resmen sn kayahan vob burası dikkat dikkaaaat :mad: salt tek yon düşünmeyin bilmeyen adamın eline yapışır şortlar[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22654]öğleden sonra çok emin olan ve bakınız çok eminim diyen kayahan beyin sayesinde forumda zarar gören olmamıştır umarım :([/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22659]herkes short düşünüyor stoplar çok sağlam olmalı bence[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22693]sn kayahan stop oldunuzmu ?[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22695]tamam oda belki fikrini soluyor ama çok yanlış tek yön düşünüyo insallah stop olmustur[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22717]43400 uzunlarımı 44400 den realize ettim flat[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22720]tekrar long 44300 den[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;22939]beni bile flat bıraktırdı akşam be.[/QUOTE]
[B]
dünki çabalarım aşada[/B]
[QUOTE=klakyuvala;22616]dost [B]kayahan [/B]çok emin konuşma istersen sağları sollar belli olmuyo bunların[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22621]siz bilirsiniz :)[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22630]sistemim ala geçti :([/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22631]peki basarısız olursa bu düşüş stop noktanız neresi stop yokmu ?[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22637]sn halil recberi hatırlatırım taa nerden ralli ralli ralli dedi durdu aynı olaya benzemesin biz kısa vade takılıyoruz düşsse bile düşmeden once yukarı hopladığı an silindik demek piyasadan aman diim bilincsiz yatırımcılarda var burda[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22639]uzun açtım 43200 stop[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22640]yani dimi biz burda 15 dakkada 3 takla atyoruz çok sakıncalı[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22648]abi longu zor aldım içim karardı resmen sn kayahan vob burası dikkat dikkaaaat :mad: salt tek yon düşünmeyin bilmeyen adamın eline yapışır şortlar[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22654]öğleden sonra çok emin olan ve bakınız çok eminim diyen kayahan beyin sayesinde forumda zarar gören olmamıştır umarım :([/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22659]herkes short düşünüyor stoplar çok sağlam olmalı bence[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22693]sn kayahan stop oldunuzmu ?[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22695]tamam oda belki fikrini soluyor ama çok yanlış tek yön düşünüyo insallah stop olmustur[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22717]43400 uzunlarımı 44400 den realize ettim flat[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22720]tekrar long 44300 den[/QUOTE]
[QUOTE=klakyuvala;22945][B]
dünki çabalarım aşada[/B][/QUOTE]
seninle gurur duyuyorum bence forumdakilerde duyuyordur cool1 sen elinden geleni yaptın daha fazlasına spk yasak koymus zaten
[QUOTE=klakyuvala;22945][B]
dünki çabalarım aşada[/B][/QUOTE]
seninle gurur duyuyorum bence forumdakilerde duyuyordur cool1 sen elinden geleni yaptın daha fazlasına spk yasak koymus zaten