-
iyi akşamlar .STR adına güzel bir gündü :) saraylı abi emeklerin için tekrar teşekkürler , emeği geçen diğer tüm arkadaşlarada teşekkürler. ellerinize sağlık.
ayrıca unli abinin gelişi belli etti kendini .:D bu günkü yükseliş göstergelerin piyasaya dönüşünü kutlamak içindi.lelele
cümleten iyi akşamlar.
-
geceye lonkkk..oy veriniz..
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5586[/URL]
-
[quote=Lefter;263232]iyi akşamlar .STR adına güzel bir gündü :) saraylı abi emeklerin için tekrar teşekkürler , emeği geçen diğer tüm arkadaşlarada teşekkürler. ellerinize sağlık.
ayrıca unli abinin gelişi belli etti kendini .:D bu günkü yükseliş göstergelerin piyasaya dönüşünü kutlamak içindi.lelele
cümleten iyi akşamlar.[/quote]
inşallah her gün bu kadar başarılı olurlar da, hep birlikte sebepleniriz.
herkese iyi akşamlar...
-
bugün izlemeye aldığım ve al verdiğinde paylaştığım 30 dk lık sistem 72.250 den beri alda
cümleten geçmiş olsun. herkese iyi akşamlar.
(bu arada bugün çok fazla graf paylaştım. kirlilik oluyorsa uyarırsanız daha az gönderebilirim.)
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/u43w2do1ot.png[/IMG]
-
[quote=Lefter;263232]iyi akşamlar .STR adına güzel bir gündü :) saraylı abi emeklerin için tekrar teşekkürler , emeği geçen diğer tüm arkadaşlarada teşekkürler. ellerinize sağlık.
cümleten iyi akşamlar.[/quote]
[quote=unlimitted;263236]inşallah her gün bu kadar başarılı olurlar da, hep birlikte sebepleniriz.
herkese iyi akşamlar...[/quote]
lefter ben tşk ederim,:)))
evet unli ,hepimiz kazanırız inş...:)
-
[quote=İmales;263239]bugün izlemeye aldığım ve al verdiğinde paylaştığım 30 dk lık sistem 72.250 den beri alda
cümleten geçmiş olsun. herkese iyi akşamlar.
(bu arada bugün çok fazla graf paylaştım. kirlilik oluyorsa uyarırsanız daha az gönderebilirim.)
[/quote]
imales sen kendii yorma da,istediğin kadar yollayabilirsin,:)
bi de tradeleri kaçırma...üüü:rolleyes:;)
-
gün sonu hatalı işlem sl çalıştı... günü eksi kapattım.disiplinden ve sistemden taviz verdim.siz yapmayın arkadaşlar
-
[quote=yusuf_alp;263245]gün sonu hatalı işlem sl çalıştı... günü eksi kapattım.disiplinden ve sistemden taviz verdim.siz yapmayın arkadaşlar[/quote]
yarın telafi edersin yusuf,+.:yü::yü::yü:
hiç moralini bozma bence,:):yü::yü::yü:
-
[quote=yusuf_alp;263245]gün sonu hatalı işlem sl çalıştı... günü eksi kapattım.disiplinden ve sistemden taviz verdim.siz yapmayın arkadaşlar[/quote]
arada oluyor öyle sıkma canını düzeltirsin.
ben de disiplinden ne zaman taviz verdiysem çuvalladım. misal bugün 111,11'e long yazıldım €/jpy'de. 111,12'den döndü. normalde onbinde 1'lik rakamla pozisyon mu kaçarmış diyecek olan, buna hata ve hatta ahmaklık gözüyle bakan çok kişi vardır eminim.
neden 111,12den almıyorsun diyen... başta benim adaşım der bunu. bilirim. sanki sesini duyuyorum hatta şu anda diyor gibi. :)))
ama taviz verme zaten böyle başlıyor...
sonra bi bakmışsın önceden 1 pip taviz vermezken 20 pip taviz verir olmuşsun ve sonrasında da batış gelmiş...
önemli olan hatalardan çıkarılan ders...
-
[quote=saraylı;263243]imales sen kendii yorma da,istediğin kadar yollayabilirsin,:)
bi de tradeleri kaçırma...üüü:rolleyes:;)[/quote]
üstat poza 400 puan geç girdik ama önemli değil. sağlam olsun bizim olsun. geç girdiğim için yarısını flatladım.
yarın ola hayrola...
-
3 kişi mi kısa girmiş geceye
biri benim.
-
krizde olan ülkelerde stokda yükselme görülür. çünkü piyasayı yabancılara kaptırmak istemeyiz. fiyatları yükseltiriz.
devletin kasasındaki para ile yükselmiş olan fiyatlardan piyasa alınır.(millileştirilir). böylece yabancının elindeki hisseleri yuksek fiyattanda olsa tekrar geri alınır.
DİYE BİLİYORUM nedersiniz arkadaşlar.