Bu haber ne demek [url]http://www.finanstrend.com/haber_detail.asp?haber_id=14392[/url]
Printable View
Bu haber ne demek [url]http://www.finanstrend.com/haber_detail.asp?haber_id=14392[/url]
Acaba dolar bundan mı düşmedi 1.63 altına gelmedi
bari bu haber sayesinde biraz daha az gep olsa
Görünüm değil, bu dönemde kredi notumuzu düşürmesinlerde, bu dönemde önemli olan budur, saygılar.
6900 puan yetecek kadar teminatım var ne yaparlarsa yapsınlar açılışta. Fakat bu yükselişin bir de dönüşü olacak. Beni fiyatı 10 doların altına inen CITI ilgilendirir. Adamların ne kadar bankası varsa içi boşalmış pul olmuş paracıklar. Yüzbinlerce insan işsiz kaldı milyonlarcası kalacak. Soyguncular hala ıslık çalıp bi şey yokmuş gibi kıvırtıyorlar.
gap muhabbetini başlatıyorum 34250:)
bacağı omza vermek gerek :)
[QUOTE=furkan;61965]gap muhabbetini başlatıyorum 34250:)[/QUOTE]
Çok iyimser gördüm sizi canım...şunu düz 35000 yapalım bence. Gerçi ağam bilir doğrusunu. :)))
Şimdi bakıyorumda yarın için gerçekçi bir açılış seviyesi athmin edeceksek, en azından 11.11.2008 seviyelerine ulaşmamız normal diyorum.
[QUOTE=sentinus;61968]Çok iyimser gördüm sizi canım...şunu düz 35000 yapalım bence. Gerçi ağam bilir doğrusunu. :)))[/QUOTE]
35500 olur diyorum ;)
33550 acarız ,bilemedin 33850 actık actık, olmadı 34250 en fazla 34500 :)
[QUOTE=oğuzt;61973]33550 acarız ,bilemedin 33850 actık actık, olmadı 34250 en fazla 34500 :)[/QUOTE]
+.+.
:..:
[QUOTE=hexen;61798]graf direnc yeresi 32575 oldu asayasında shorts problem yok amma yukarsında shorts min 33300 yeresine kadar tehlike[/QUOTE]
sindi seyansda gorunen bu... amma bu gece ıcun dow graf bakmak aklıma gelmedi..
vob gorunen graf gore napmak gerekti ?
sabah gonderdiyim grafta yesil direnc asayasında shorts problem yoktu amma yesil direnc üstesinde shorts dikat etme gerekti.. cunki yukarya min 33300 yeresine potans vardı (seyans sona bu yer 33150 oldu)
sindi bizim graf baktıyımda 33150 ...32500 yeresi plan tutmaz bolge ..bundan gece flat girme dorudu seyans sonda dedim..
neden bu bolge plan tutmaz bolge asayada grafta gosterceyim..
nerdeyiz sindi ?
beyaz X yeresinde burası bizim vob da bilinmez yer.. 33150 üstesinde olmasa yukarya gitmez 32500 asayasında olmasa asaya gitmez.. yatay olur carpma olur..
bu graf üstesinde kafa yorcayım eyer gece short olsam yarın napardım eyer gece long olsam yarın napardım plan yazcayım birazdan
[IMG]http://img224.imageshack.us/img224/9325/15dgq3.png[/IMG]
[COLOR="Blue"][B]eyer sindi yarın long olsadım.. [/B][/COLOR](3/1 longs 15 dakk system gore ama flat demek benim icun)
bu plan benim icunde oluyor..
eyer fiyat 33150..200 veya az stesinde acılır longs tutarım 15 dakk system short signale kadar longs tutarım yahut seyans ici plan kurarım..
amma eyer 33150..200 yeresine yakın amma asayasında olur longs flat olurum..
[B][COLOR="Red"]eyer sindi yarın short olsadım[/COLOR][/B]
33150...200 yeresinin üstesinde yakında acılma olur eyer düsük actı tutayım belki kar eder demem shorts hemen flat olurum amma 33150...200 yeresinin asayasında olur eyer shorts tutarım..
[B]Yarın nası acılma olur?[/B]
yarın acılma tahmin etme zor.. ondan bugun ıcun flat olma ıyı dedım cunki yarın kestirme plan yapamdım ...
Amma sindi dow futur tam direnc yeresinde [B]8860..8840[/B] yeresinin asayasında olur sabaha dusme potans enazında yukselme biraz geri alma potans var....
Amma yarın sabah vob acılısyında 8790 üstesinde dow futur olur eyer halen yükselme potansta dow futurla seyans baslar..
teşekkürler syn hexen. iyi geceler.
[QUOTE=hexen;61976][COLOR="Blue"][B]eyer sindi yarın long olsadım.. [/B][/COLOR](3/1 longs 15 dakk system gore ama flat demek benim icun)
bu plan benim icunde oluyor..
eyer fiyat 33150..200 veya az stesinde acılır longs tutarım 15 dakk system short signale kadar longs tutarım yahut seyans ici plan kurarım..
amma eyer 33150..200 yeresine yakın amma asayasında olur longs flat olurum..
[B][COLOR="Red"]eyer sindi yarın short olsadım[/COLOR][/B]
33150...200 yeresinin üstesinde yakında acılma olur eyer düsük actı tutayım belki kar eder demem shorts hemen flat olurum amma 33150...200 yeresinin asayasında olur eyer shorts tutarım..
[B]Yarın nası acılma olur?[/B]
yarın acılma tahmin etme zor.. ondan bugun ıcun flat olma ıyı dedım cunki yarın kestirme plan yapamdım ...
Amma sindi dow futur tam direnc yeresinde [B]8860..8840[/B] yeresinin asayasında olur sabaha dusme potans enazında yukselme biraz geri alma potans var....
Amma yarın sabah vob acılısyında 8790 üstesinde dow futur olur eyer halen yükselme potansta dow futurla seyans baslar..[/QUOTE]
sn. hexen gerçekten süper analizlerle coşturuyorsun...başarılarının ve kazançlarının devamını dilerim...
yarın sabah ki açılış tahminim 34500 civarı...eğer daha aşağı açarsa hele ki 33500 ler falan olursa ben anlarım ki bunlar gerçekten bu vadede burayı yukarı çizecekler.....
teknik olarak bundan sonra bozulan ortamı düzeltmek için yukarıya daha sert hareketler olmalı....yoksa aynen bugün olduğu gibi tuzak ve kısacı şıkıştırma olarak kalır...
34000 ler altı oldukça şelale hanım, 35300 ler üzeri ise jilet necla ablamız tetikte bekliyor olacaktır...
uzun vadede teknik açıdan olumsuz durum oluştu...özellikle dow için...
eğer bu durum tuzak değilse zaten bundan sonrasını düşünmek istemiyorum...
iyi geceler...
Degerli dusuncelerini yazarak biz ky aydınlatan ustalara tesekkur ederim...
benim teknik analiz programım fibonacci circle sistemine dayalı oldugu icin
burada saatlik hedefler yazamıyorum ..
En oncu gostergem ...obv... dir cok sey var yazılacak ama yazma ozurluyum
ana trend basladı hepimize boll..
Bu arada ben diger siteden banlıyım ama herkes yazzın ne kadar oldugunu
ben emrehan ceza 3 yıl 2009 mayıs bitiyor ceza alma sebebim dogru analizin n n
ortaya konulması sn haguan hatırlarsa sn devirin topiginde
neyse iyi geceler..
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://server91.kucukresim.com/uploads/screenhunter-61f108.jpg[/img][/url]
[quote=emrehan;61980]Bu arada ben diger siteden banlıyım ama herkes yazzın ne kadar oldugunu
ben emrehan ceza 3 yıl 2009 mayıs bitiyor ceza alma sebebim dogru analizin n n
ortaya konulması sn haguan hatırlarsa sn devirin topiginde
neyse iyi geceler..[/quote]
neyi yazacagiz ki, anlayamadim...:confused:...
S&P'nin haberi ile acilis bogalari uzecek gibi...
Nisanda böyle birşey olmuştu görünüm negatife inmişti ralli başlamıştı yanlışmı hatırlıyorum hatta negatif görünüm senetlerin ucuz olduğu anlamına geldiği için alım gelir diye duymuştum yorumu olan ?
Sevgili mbm açılışta önce uzunu kapatmayımı yoksa beklemeyimi düşünüyosunuz
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle...
[QUOTE=QUEEN;61986]Sevgili mbm açılışta önce uzunu kapatmayımı yoksa beklemeyimi düşünüyosunuz[/QUOTE]
bende onu düşünüyordum
spotta açılışla ala gelecek büyük ihtimalle....
o yüzden dün dediğim gibi yeni bir yukarı ara trendin başındada olabiliriz..
sıkıntı üst peryotlar satta..alışların devamı gelip üst peryot ala gelirmi bilmiyorum....
ben tam ne yapacagıma seans açılınca karar verecegim...
yalnız kafamda üçte birini açılışla flatlamak var.. kalan üçte ikiyide sat verene kadar tutmak..
bu şekilde her halukarda karla kapatırız bu günü...tekrar sat verse bile
[B]YENİLEME-S&P TÜRKİYE'NİN KREDİ NOTU GÖRÜNÜMÜNÜ NEGATİFE ÇEVİRDİ[/B]
Uluslararası Derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Türkiye'nin
kredi notunun görünümünü durağandan negatife çevirdi.
S&P'den konu ile ilgili yapılan açıklamada, karara gerekçe olarak
Türkiye'nin dış finansman zorluklarını gösterildi.
S&P, finansman ihtiyacının büyük bölümünün bankalar ve şirketlerden
kaynaklandığını belirtti.
S&P açıklamasında önümüzdeki yıl Türkiye'de cari açığın GSYH'ye
oranının, öngörülen yüzde 7.3'ten daha fazla daralacağının tahmin
edildiği ifade edildi.
Raporda, özel sektörün dışarıdan sağladığı finansmanın bir bölümünü
iç kaynaklardan sağlamaya çalışacağı, bunun da kurlar üzerinde baskı
oluşturacağı kaydedildi. Raporda,"Bu da özel sektörün gelir getiren
faaliyetlerinde daralmaya yol açarak, büyümeyi olumsuz etkileyebilir."
denildi.
Raporda, cari açığın azalması ve ekonomik büyümedeki yavaşlamanın,
özel sektörün dış borcunun dış kaynaklardan ne miktarda çevrilebileceğine
bağlı olacağı belirtildi.
S&P, brüt dış finansman ihtiyacının 2009 toplam cari işlemler ve
kullanılabilir dış rezerv toplamının yüzde 140'ını geçeceğini tahmin
ediyor.
Foreks Haber Merkezi
[QUOTE=TIFIL;61723]gideceğiz bence...gün sonu + bile olabiliriz..[/QUOTE]
:yü:.lelele.lelele.lelele
[B]S&P, TÜRK EXİMBANK'IN GÖRÜNÜMÜNÜ NEGATİFE ÇEVİRDİ[/B]
Uluslararası Derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's(S&P)
Türk Eximbank'ın görünümünü durağandan negatife çevirdi.
S&P'den konu ile ilgili yapılan açıklamaya göre, bankanın
"BB-" notunu teyit edildi.
Foreks Haber Merkezi
kısacılar paniklemeyin eşşek gibi verecekler eşşek gibi
ay içinde düşüş dalgasının ilk ayağı bitip ralli süreci başlayacaktır, üçgen ölmüştür. düşüşler 5 aylık alım fırsatıdır. dikkat dowdan bahsediyorum.
sevgiler.
pu ha ha ha bumudurr şimdi %7 nin hakkı
pihihihih
[QUOTE=Vob Trader;61995]pu ha ha ha bumudurr şimdi %7 nin hakkı
pihihihih[/QUOTE]
En iyisi oldu kimse üzülmedi:)
[QUOTE=jelibon;61994]ay içinde düşüş dalgasının ilk ayağı bitip ralli süreci başlayacaktır, üçgen ölmüştür. düşüşler 5 aylık alım fırsatıdır. dikkat dowdan bahsediyorum.
sevgiler.[/QUOTE]aynen katılıyorum..bu imkb içinde aynı..20 ocaktan(obama nın gelişi) bir ay sonrasına kadaryükseliş bekliyorum..1 aydır hedefim şubat sonuna kadar imkb-100 de hedef 38-42.000 aralığı..
[QUOTE=Vob Trader;61995]pu ha ha ha bumudurr şimdi %7 nin hakkı
pihihihih[/QUOTE]
py nasıl mal toplar yoksa.
33600 üzerinde kalamazsa geri gelir
[QUOTE=QUEEN;61934][url]http://tinypic.com/player.php?v=hvdyq8&s=4[/url]
Biraz ayıp olabilir yanlış anlamayın lütfen ama dowda olan bu...[/QUOTE]
Bu da ayıp (sorun varsa modlar silebilir.) ama DOWun sonu böyle oalcak [url]http://www.eglendir.com/video358/sakar-dansoz[/url]
[QUOTE=jelibon;61998]py nasıl mal toplar yoksa.[/QUOTE]
eşşek gibi verecekler diye iddialı yorumu boşa koymadık be ağa seans açılmadan:)
[QUOTE=abka;61997]aynen katılıyorum..bu imkb içinde aynı..20 ocaktan(obama nın gelişi) bir ay sonrasına kadaryükseliş bekliyorum..1 aydır hedefim şubat sonuna kadar imkb-100 de hedef 38-42.000 aralığı..[/QUOTE] Evet aslolan Obamanın seçlmesi değil oval ofise yerleşmesidir. O zaman görüelcek ne yapıp edemeyeceği.
[QUOTE=VOBiX;62001]Bu da ayıp (sorun varsa modlar silebilir.) ama DOWun sonu böyle oalcak [url]http://www.eglendir.com/video358/sakar-dansoz[/url][/QUOTE]
işde bunu tuttum:)
[QUOTE=VOBiX;62001]Bu da ayıp (sorun varsa modlar silebilir.) ama DOWun sonu böyle oalcak [url]http://www.eglendir.com/video358/sakar-dansoz[/url][/QUOTE]
Açılmıyor sn Vobix