kısalar dursaydı 46050 den stop olmam gerekecekti..
45775 ten iyiki uzlaştım kendimle :)
bu saatten sonra long olacaksam 46400 üstüne çıkmamız gerek.
ama gece dow stresi çekmenin anlamı yok,yarın ola hayrola diyerek kapatacaz günü herhalde?
Printable View
kısalar dursaydı 46050 den stop olmam gerekecekti..
45775 ten iyiki uzlaştım kendimle :)
bu saatten sonra long olacaksam 46400 üstüne çıkmamız gerek.
ama gece dow stresi çekmenin anlamı yok,yarın ola hayrola diyerek kapatacaz günü herhalde?
46075 fiyat da neymiş..ne bu yaww bulunmaz hint kumaşı mı..in in in..daha aşağıya..bu fiyata olmaz
bu sefer 49600 gökhan nerdesin..
[quote=YAVUZHAN;132693]astatin yerim burdur kebabı demedin :::[/quote]
benden önce yedi pisboğazlar kalmadıki...:::
[QUOTE=sovalye;132697]ben stop long olursam zaten düşüş için meyveler olgunlaşmamış demektir.dng[/QUOTE]
long ol stoplama inşallah..:rolleyes: uçalım fezaya..boşver ayuları...
[quote=SEYYAH;132634]cumbaba kredi kartı yasasını onaylamış.gitti bankaların havadan alacakları faizler...
işte ilk kez takdir ettiğim bir iş yaptı bu hükümet.
tefeci faizi bile masum kalıyor bu banka kredi kartları faizi yanında.
hesapları vardı bunların sanırım borçlar yarı yarıya mı ne azalıyormuş.bu da ne dimek banka bilançolarında takipteki alacaklarda buharlaşma olacak demek.[/quote]
Geçende konuştular yine aidatlar aynen alınacakmış.Kılıfı buldu onlar yine.Bu arada full longum.Şövalye abi senin de inmen lazımdı demekki.Ağır geldin py ye.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132706]Geçende konuştular yine aidatlar aynen alınacakmış.Kılıfı buldu onlar yine.Bu arada full longum.Şövalye abi senin de inmen lazımdı demekki.Ağır geldin py ye.[/QUOTE]
iniyoooooo...iiiiiiiüüüüüü
long devam
eksi makas
eşek gibi alacaklar
hem de eşşeolueşşek gibi :::
[quote=Larossıan;132638]44500 kesinde altı 44700 kadar gider ilk etap.[/quote]
Kesin abi kesin bankoooo.:..:
975 long
short devam
aslında bugün bu saatlere kadar işlem yapmayı düşünmüyordum (pazartesileri silkleme günleri olur genelde) napalım kısmet artık yaptık bir shortluk:)
ringo ringo lönkss