[quote=GOKHANFINDIK;132706]Geçende konuştular yine aidatlar aynen alınacakmış.Kılıfı buldu onlar yine.Bu arada full longum.Şövalye abi senin de inmen lazımdı demekki.Ağır geldin py ye.[/quote]
Acelemiz yok gökhan ağır ağır.:D
Printable View
[quote=GOKHANFINDIK;132706]Geçende konuştular yine aidatlar aynen alınacakmış.Kılıfı buldu onlar yine.Bu arada full longum.Şövalye abi senin de inmen lazımdı demekki.Ağır geldin py ye.[/quote]
Acelemiz yok gökhan ağır ağır.:D
[quote=jerfin;132684]hadi gözün aydın queen.. 15 dk.lıkta PU oluştu.. amma velakin pasta berbat...[/quote]
Pasta masal.
[QUOTE=Astatin;132685]..bar sayısını .kom.kom[/QUOTE]
kitapta öyle yazıyor. Ben de bar ya da çıbık derim. .dng
[QUOTE=SEYYAH;132686]5 porsiyonda benim için söyle gayrı...bende geliyore yanınada buz gibi kola lüffen piliiiz :::[/QUOTE]
Bol pideli olsun yanıan da bi kasa ekmek :::
46600 saatlik ortalama ya gidebülü
[quote=enorton;132691]Abi sen gelsen buraya kebaba doyarsın valla, bi de ucuz ki sorma gitsin...[/quote]
Ben Taylantta olsam sen bunu koysan varya bozuşurduk.Şimdi Burdura bile gelirim.:..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132721]Ben Taylantta olsam sen bunu koysan varya bozuşurduk.Şimdi Burdura bile gelirim.:..:[/QUOTE]
Gökhan atın üstündeki ne? Unicorn gibi :confused:
[quote=enorton;132699]Bildiğim kadarıyla dana, abi o dalavereler büyük şehirlerde olur. Böyle küçük yerlerde olmaz :)[/quote]
Fare kebap da uyar.:o:D
[quote=VOBiX;132722]Gökhan atın üstündeki ne? Unicorn gibi :confused:[/quote]
Hiç abi bilmiyom ki mal mal aşağı bakıyor.:D:o
[QUOTE=VOBiX;132718]Bol pideli olsun yanıan da bi kasa ekmek :::[/QUOTE]
etinin deelde pidesinin kebabını yapsalar bizim ZEYYAH zevkten 4 göşe olur gayri :::
[QUOTE=traderx;132711]975 long[/QUOTE]
46000 e kadar geleceği az çok belliydi fakat geçeceğini tahmin edememiştim, 46000 üstünde durduğu müddetçe yeni hedef 46500 dür.
ANTEP liyim o nedenle mıtfak sorunumuz yok.gerçi hanım istanbullu zerre kadar çakmaz antep mıtfağından ama ossun :::
ama istanbul'a yerleşene kadar memlekette yediklerime sayıyorum :::