[quote=fXci;132758]SEYYAH bugun serbest style trade le 1250 pıvan karnan kapadım gece flat gayri :::[/quote]
ben günü +825 pıvanlan kapattım...sollamışsın gı beni yavaş get :::
Printable View
[quote=fXci;132758]SEYYAH bugun serbest style trade le 1250 pıvan karnan kapadım gece flat gayri :::[/quote]
ben günü +825 pıvanlan kapattım...sollamışsın gı beni yavaş get :::
[QUOTE=SEYYAH;132762]geceye 46.175 LONG...kayıtlara geçirmeyin terse gelirsek kanıt olmasın ortalıkta :::[/QUOTE]
Dow su koyvermeye başladı zaten :::
[quote=enorton;132765]Dow su koyvermeye başladı zaten :::[/quote]
yidik ayvayı...kitlediler LONG ları bize :::
hihahahha...tüm sistemler alda kapattı..kimler geceye lonkk girdi bakkkiimmmm.....:)
(nacisane, 46050 sistemli şort kavır ve lonk, 46275 lonk kavır ve şort)....gecey şorrttttttttttttttt
[quote=enorton;132765]Dow su koyvermeye başladı zaten :::[/quote]
Dow hiç bir yere gidemez.Çünkü full longum.:D
[quote=Astatin;132767]hihahahha...tüm sistemler alda kapattı..kimler geceye lonkk girdi bakkkiimmmm.....:)
(nacisane, 46050 sistemli şort kavır ve lonk, 46275 lonk kavır ve şort)....gecey şorrttttttttttttttt[/quote]
Bu hangi 275?Geçtikten sonra mı yoksa düşerken mi?Beynim net alda yemişim sistemi.
dow ikil dip yaparsa çok güzel olur..bide o obo var..maç ortada kısalar daha avantajlı gibi geleyor..
ama bizim spotta en tepeden kapamış eferin...
bugün pozisyonda sabredemedik, dayak yedik. sağlık olsun...
strateji aynı. geceye flat. yarın durumun gereğini yaparız.
herkese iyi akşamlar.
[QUOTE=SEYYAH;132764]ben günü +825 pıvanlan kapattım...sollamışsın gı beni yavaş get :::[/QUOTE]
yuaw alın şu zistemleri başımızdan gayri ::: zistemsiz trade en gözel trade rahat rahat trade edeyorsun teknige gorem::: karışan yok ... alamazsın arkidiş cort sinyalindeyiz diyen yokh ::: beğendiğin herhangiyerden alıp istediğin yerden kaçayorsun gayri::: yerim zistemini zistemde neymiş::: hele yatayda saf gibin çarpılmayorsun ne gözel:::
[quote=GOKHANFINDIK;132769]Bu hangi 275?Geçtikten sonra mı yoksa düşerken mi?Beynim net alda yemişim sistemi.[/quote]
maalesef geriye dönerken...yohusam en kötü 400 e basardım..iş toplantılarının taaaaaa...........bir de efg nin:D
boynunu kırdımı dow..of yanarız valla..
ben flat, acemi histemim dow güzel + kapatır diyor :) gbpusd veya eurjpy + 100 pips diyorum Asticim şimdi 1618 :D