-
Geriye dönük STR ile ilgili yazıları taradığımda bir kaç tane farklı uygulaması ile karşılaştım,
Enson kullanılan güncel hali hangisidir? wma 6 ve wma 10 kesişmesi, 55Ema yönünde ise
poza giriyoruz sanırım? sto ve boll nasıl kullanılıyor acaba? ilgili bir link varsa nedir?
biraz kurcalamak istiyorumda :D
-
Daytrader
[B][I][SIZE=3]1.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :yü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]2.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]GY: 73.250[/B]
[B]GD: 71.875[/B]
[B]GK: 73.175[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]3.)Kırılma Noktaları[/SIZE][/I][/B]
[B]SRB:[/B]
[B]73.225 :yü:[/B]
[B]73.025 :dü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 76.900[/B]
[B]3.Direnç : 75.525[/B]
[B]2.Direnç : 74.150[/B]
[B]1.Direnç : 73.675[/B]
[B]Pivot : 72.775[/B]
[B]1.Destek : 72.300[/B]
[B]2.Destek : 71.400[/B]
[B]3.Destek : 70.025[/B]
[B]4.Destek : 68.650[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 74.975[/B]
[B]3.Direnç : 74.325[/B]
[B]2.Direnç : 73.900[/B]
[B]1.Direnç : 73.625[/B]
[B]1.Destek : 72.725[/B]
[B]2.Destek : 72.450[/B]
[B]3.Destek : 72.025[/B]
[B]4.Destek : 71.375[/B]
-
[quote=Vox;263260]Geriye dönük STR ile ilgili yazıları taradığımda bir kaç tane farklı uygulaması ile karşılaştım,
Enson kullanılan güncel hali hangisidir? wma 6 ve wma 10 kesişmesi, 55Ema yönünde ise
poza giriyoruz sanırım? sto ve boll nasıl kullanılıyor acaba? ilgili bir link varsa nedir?
biraz kurcalamak istiyorumda :D[/quote]
Bir arkadaş ,o STR sayfasını tekrar alıntı yaparsa memnun olurum...:)
-
[quote=saraylı;263264]Bir arkadaş ,o STR sayfasını tekrar alıntı yaparsa memnun olurum...:)[/quote]
Evet evet bende çok memnun olurum :D Aramalarda en az 4 kelime
gerektiğinden "STR" li arama yapamıyorum diye bulamadım...
-
Supertrader
[B][U][COLOR=red][FONT=Verdana]SUPERTRADER STRATEJİ[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Verdana][SIZE=3]SİSTEM:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Verdana]GİRİŞ[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#333333][FONT=Verdana](kısa pozisyonda işlemler terstir)[/FONT][/COLOR]
[FONT=Verdana][COLOR=#333333]-wma6; wma10 u yukarı kesince Ema55 te yukarı yönlü ise uzun yap.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=#333333]-wma6; wma10 u yukarı kesince Ema55 aşağı yönlü ise işlem yapma,ta ki fiyat Ema55 i yukarı kesince,Ema55 seviyesinden uzun yap.[/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Verdana]ÇIKIŞ:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Verdana][COLOR=#333333]-wma ların ters kesişmesi[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=#333333]-sto+boll ile ( sto14,3,3 – boll20,2 )[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=#333333]-destek-dirençlerde[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=#333333]-para yönetimi ile (iyi bir günlük kar olduysa)[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=#333333]-risk kontrolü ile (sistem henüz sinyal vermediği halde , 200-350 puan terse düşüldüyse,stoploss..)[/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Verdana][SIZE=3]PARA YÖNETİMİ:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Verdana][COLOR=#333333]-tam poz tek seferde açılır,hardstop 200-350 puan olduğundan MC sınırına çok uzağız,sorun yok...[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=#333333]-her trade başında oluşan kar ya da zarara göre kontrat sayısı ayarlanır..[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=#333333]-gece riski alınmaz,geceye mutlaka flat girilir..[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=#333333]-belli süreler sonunda sermayeden ,dışarı çekilir...[/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Verdana][SIZE=3]RİSK KONTROLÜ:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Verdana][COLOR=#333333]-trader'ın risk algılamasına bağlı olarak 200-350 puanlı stoploss...[/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Verdana][SIZE=3]DİSİPLİN:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Verdana][COLOR=#333333]-sisteme bağlılık[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=#333333]-sebat[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=#333333]-istikrar içinde büyüme[/COLOR][/FONT]
-
Rica edeceğim;
şu STR sayfasını bir yere saklayalım da,yeni bir arkadaş isteyince pat diye önümüze gelsin...:)
T..CT..CT..C
-
[quote=EURO/USD;262946]oha gibim çüş gibim bir düşüş olsa ne güzel olurdu be..[/quote]
hemşo hoşgeldin.
-
dow jones kadar oynak bir borsa var mı yeryüzünde?
5 dk arayla artı eksi artı eksi artı eksi..............
-
cümleten iyi akşamlar ...... sabah açtığım long pozum badem oldu 250 pointe istop oldum .. .. dahada poz açmadım ... canım sıkıldı hava sıcaktı ...bugün dahada oynamayacam dedim oynamadım .... yarın hard trade edecem ama vayyyyyyyy .. 250 pointimi aldılar saraylı abi .... üvvvvvvvvvvvvv:o:o:o:o kim aldıysa 250 pointimi versin ..asteton patron senmi aldın 250 pointimi .. şikayet edecem hellim aplaya ... . üğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:o:o:o:D:D:D:D
-
[quote=selçuklu;263273]cümleten iyi akşamlar ...... sabah açtığım long pozum badem oldu 250 pointe istop oldum .. .. dahada poz açmadım ... canım sıkıldı hava sıcaktı ...bugün dahada oynamayacam dedim oynamadım .... yarın hard trade edecem ama vayyyyyyyy .. 250 pointimi aldılar saraylı abi .... üvvvvvvvvvvvvv:o:o:o:o kim aldıysa 250 pointimi versin ..asteton patron senmi aldın 250 pointimi .. şikayet edecem hellim aplaya ... . üğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:o:o:o:D:D:D:D[/quote]
sıkma canını, yarın birlikte alalım palanın paracıklarını.dng
-
[quote=selçuklu;263273]cümleten iyi akşamlar ...... sabah açtığım long pozum badem oldu 250 pointe istop oldum .. .. dahada poz açmadım ... canım sıkıldı hava sıcaktı ...bugün dahada oynamayacam dedim oynamadım .... yarın hard trade edecem ama vayyyyyyyy .. 250 pointimi aldılar saraylı abi .... üvvvvvvvvvvvvv:o:o:o:o kim aldıysa 250 pointimi versin ..asteton patron senmi aldın 250 pointimi .. şikayet edecem hellim aplaya ... . üğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:o:o:o:D:D:D:D[/quote]
Yok abi valla ben almadım.üüü.Sen longla 250 puana istop olduysan, muhtemelen Dip avcısı biri almıştır tahminim 250 puanını..ben sisteme uydum abi ben almış olamam..istersen ekstre yapıştıriimmm...stro da olamaz oda sistemle gidene takıldı..:).Saraylı zaten yapmaz. Sazan dersen hala köpeğinin kıllarını taratıyormuş, o da olamaz... Hımmmm...bence ya athlopatro almıştır yada unlipat...benden duymuş olma::::::
(ha bak APKE de olabilir..çok bi sinsi durdu bütün gün..sistemsiz da kapattı zaten longlarını..demek çok ucuzdan almıştı..çok sinsi duruyodu bugün çokk..düşün anayasa paketi konusunu açtım ona bile bir şey demedi..bence senin puanları da araklayıp tüydü....dng)
-
[quote=ozmen;263268]hemşo hoşgeldin.[/quote]
hoşbulduk dostum...sende hoşgeldin :)