vay be dünkü en ii alıcımız sanko ee bugün alıcımız o piasayı sankomu(ky) götürcek. pehhhh
Printable View
vay be dünkü en ii alıcımız sanko ee bugün alıcımız o piasayı sankomu(ky) götürcek. pehhhh
5 kasım 37200 den sat veren 15 dak. sistem(ucaksavar)ilk defa 14 kasım (şimdi 09 ;30 da) 33.425 den al vermiştir..artık uzunlarda daha rahatım..
[QUOTE=mbm;61938]naptınız böyle ya....:)
1 saat pc yi kapattım.....[/QUOTE]
[QUOTE=sentinus;61945]Korku büyük. Bence düşüşten önce altın vuruş yapıyorlar dünyayı yarın gagalamak için. Yeni bir trend böyle başlamaz. Düpedüz soygun planını hayata geçiriyorlar bunlar.[/QUOTE]
[QUOTE=sardes;61955]:) iyi fikir. gerçi ben bir daha vob yapmamayı bile düşünüyorum. yarın kurtaracak bi plan olması lazım. günlük sinyal short ama. baklm future ne olacak yarın.[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;61992]kısacılar paniklemeyin eşşek gibi verecekler eşşek gibi[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;61917]Yarın en kötü ihtimalle yine 33,000den kapatabilir shortlar. Bir şey olmaz onlara.[/QUOTE] Korku yok panik yok. S&P kurmayları ayulara destek için toplanmış. .lelele
[QUOTE=QUEEN;62005]Açılmıyor sn Vobix[/QUOTE]
Firefoxta açılmıyor internet explorerdan bakabilirsiniz.
33650 kısa için stop olmalı bence
Dünkü Yükselişe Bu Açılış Pynin Long Olmadığını Gösterir Bence Yoksa 1500 + Beklerdim
34000 gün yüksek görünüyor biz görmüyoruz ordan satmışlar adil değil
Neyse ucuz atlattık. Kısa kapandı 33400den. Flat.
[QUOTE=serkanyurttas;62013]Dünkü Yükselişe Bu Açılış Pynin Long Olmadığını Gösterir Bence Yoksa 1500 + Beklerdim[/QUOTE]
doğrudur Sevgili Serkan. takas ayna gibi.
[QUOTE=jelibon;62016]doğrudur Sevgili Serkan.[/QUOTE]
ya ben bakıorum dün seans sonu alanlar hep dağınık ora bura verenler blok efg deustche dün alıor sanko bugün alıor sanko ee kim götürcek. dün para çıkışı 31 trilyondu. babalar gibi mal bastı elemanlar. dowun %7 sinde bile longdan bu geliosa bile ne diyim artık.
[QUOTE=jelibon;61994]ay içinde düşüş dalgasının ilk ayağı bitip ralli süreci başlayacaktır, üçgen ölmüştür. düşüşler 5 aylık alım fırsatıdır. dikkat dowdan bahsediyorum.
sevgiler.[/QUOTE]
dax 4000 hedefi ne oldu? :confused:
nOT değişimlerine tepkiler ..
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=61993&postcount=374[/url]
[QUOTE=Vob Trader;62018]dax 4000 hedefi ne oldu? :confused:[/QUOTE]
herbieye takıldı.:..:
spot ve vadeli alda.....
devam uzuna..
sabah açılışla 700 den bir kısmını flatladım..
300 den koydum yerine...
sata gelene kadar uzun...... vadeli 5 daklık uyumsuzdu..onun düzeltmesini yapıyor..
spot alda olduktan sonra rahatım ben....sata gelirlerse ne ala
kısacılara iyi kıyak yapıldı ..he hee:)
bütün alt endeksler yeni dip yaparken, dow yapmadı.
üçgen ise bozuldu.
7800-9800 bandı devam, 20 sine kadar dalgalanama 20inde ralli başlar.
bu aradada py malı toplar.
sevgiler.
33500 den flatım az dinleniyim çok stres yaptı
[QUOTE=jelibon;62022]bütün alt endeksler yeni dip yaparken, dow yapmadı.
üçgen ise bozuldu.
7800-9800 bandı devam, 20 sine kadar dalgalanama 20inde ralli başlar.
bu aradada py malı toplar.
sevgiler.[/QUOTE]
Alçalan üçgen yaparız onu bir şey olmaz.
yaptığım al satlarla dünkü kısaları kara geçirdim az flatim şimdi bi keyif cigarası içilir işde:)
32000 longları uzun süre tutmayı düşünüyorum. stoploss 32000.
[QUOTE=VOBiX;62025]Alçalan üçgen yaparız onu bir şey olmaz.[/QUOTE]
iyi ya güzel bir alım yeri olur.
yine dünkü gibi çarpma hareketleri veride çok
Alsınlar Endeksi Bizde Alalımda Bu Hacim Ne 200 Milyon Ytl Dalgamı Geçiyosunuz Kardeşim :D
he heyy nerde o eski dow gidince gepli açılan seasnlar beeaaa:D
Bana göre artık Amerika zavallı bir durumdadır.Dow kimseye öngörü sunamaz.Dow yaptıkları belli değil, Dünya piyasalarınında artık Dow'a baktığını sanmıyorum.
Bunu yerine Usd/YTL ye baksak, o daha çok öngörü sunar.Soytarılık dizboyu.-3 den +6 ya git, ve dünya bunu umursamasın, Üstelik bunu 60 dakikalık 1 barda yap.BUnun artık ne ciddiyeti ne de ağırlığı kalmıştır dünya piyasaları açısından..
Herkes kendi grafiğine baksın , böyle daha iyi.
Dünkü shortlara devam,
[QUOTE=VOBiX;61917]Yarın en kötü ihtimalle yine 33,000den kapatabilir shortlar. Bir şey olmaz onlara.[/QUOTE]
DOW %6,67 artı yapmasına rağmen 33,000 altı görüldü .lelele
hala aldayız..33250 flat..32975 tekrar uzunum...
sata gelmezse bu düzeltme saglık işareti....
devam uzuna......
spot alda..spot alda olduktan sonra korkmam... tek çubukla çiziverir yukarı vadeli...
günaydın. bol kazançlar. kısalara devam. svg.
[quote=QUEEN;62029]yine dünkü gibi çarpma hareketleri veride çok[/quote]
[quote=serkanyurttas;62030]Alsınlar Endeksi Bizde Alalımda Bu Hacim Ne 200 Milyon Ytl Dalgamı Geçiyosunuz Kardeşim :D[/quote]
[quote=serkanyurttas;62013]Dünkü Yükselişe Bu Açılış Pynin Long Olmadığını Gösterir Bence Yoksa 1500 + Beklerdim[/quote]
[quote=teo;62032]Bana göre artık Amerika zavallı bir durumdadır.Dow kimseye öngörü sunamaz.Dow yaptıkları belli değil, Dünya piyasalarınında artık Dow'a baktığını sanmıyorum.
Bunu yerine Usd/YTL ye baksak, o daha çok öngörü sunar.Soytarılık dizboyu.-3 den +6 ya git, ve dünya bunu umursamasın, Üstelik bunu 60 dakikalık 1 barda yap.BUnun artık ne ciddiyeti ne de ağırlığı kalmıştır dünya piyasaları açısından..
Dünkü shortlara devam,[/quote] GÜZEL YORUM TEBRİKLER
%7 yapan dowun ertesinde piyasa eksi is this a joke
pihihihih
[QUOTE=Vob Trader;61992]kısacılar paniklemeyin eşşek gibi verecekler eşşek gibi[/QUOTE]
.lelele.lelele.lelele
[FONT=Arial][COLOR=#333399]Yurtiçinde ise S&P Türkiye'nin görünümünü 'durağan'dan 'negatif'e indirdi. Gerekçe olarak dış finansman zorluklarını gösterdi. [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#333399]Bugün Almanya'da Ekim ayı TÜFE(%-0,2 - 09:00); Euro bölgesi 3Ç büyüme(%-0,2 - 12:00), Ekim ayı TÜFE(%0,1 - 12:00); Amerşka'da Ekim ayı ihracat-ithalat fiyatları(%-0,1/%-4,2 - 15:30), Ekim ayı perakende satışlar(%-2 - 15:30), Kasım ayı michigan güven endeksi(56 - 16:55) dataları açıklanacak[/COLOR][/FONT]
spot ve vadeli desteklerine yaklaştı.. ya burdan sat verecekler...
yada topukla yukarı......
öyle herkese uzun yedirmezler.. bir kısım kısada kalması lazım... he heeeee.. :)
32800 üzeri alış fırsatıdır.. altına karışmam... :)
33275ten kısaldım. Bugün herkes yükseliş beklerken zemberek boşalmasın sonra.
[FONT=Arial][COLOR=#333399]BoE başkanı King, İngiltere'yi son 30 yılın en büyük krizinin beklediğini belirtti. Goldman Sachs, General Motors'a not vermeyi bıraktı ve GM'nin nakit yardıma ihtiyacı olduğunu açıkladı. Soros, derin bir resesyonun kaçınılmaz olduğunu dile getirdi. [/COLOR][/FONT]
Hersey Bi Yana ülkeme üzülüyorum Abd Kriz Yok Dedi Asarız Dedi Yarısına Geldik Dedi Derken Paketler Faiz Indirimleri Biz Bastayız Daha Bişe Yok Kriz Yok Sonra Bakalım Paketler Işsizler Mağdurlar
[QUOTE=teo;62032]Bana göre artık Amerika zavallı bir durumdadır.Dow kimseye öngörü sunamaz.Dow yaptıkları belli değil, Dünya piyasalarınında artık Dow'a baktığını sanmıyorum.
Dünkü shortlara devam,[/QUOTE]
Yükseliş indikatörü daha ortalıkta yok ne de olsa .dng
[QUOTE=serkanyurttas;62044]Hersey Bi Yana ülkeme üzülüyorum Abd Kriz Yok Dedi Asarız Dedi Yarısına Geldik Dedi Derken Paketler Faiz Indirimleri Biz Bastayız Daha Bişe Yok Kriz Yok Sonra Bakalım Paketler Işsizler Mağdurlar[/QUOTE]
Bir çok işlek alışveriş merkezinde (AVMler ve çarşı denilen yerlerde) dükkanlar boşalmaya başlamış. üüü
py de terste kalma pozisyonları görüyorum, panik yapıyor.
spot alda..
vadeli alda..
fdow alda ve uyumsuz yukarı.. birazdan teper...
dax alda
vadeli 32800 destegine vurmuş..spotta vurmuş....ve aldalar
32850 den alınıp 32800 altı stopla uzun beklenir.. bu kadar basit...
he heee :)