[quote=fXci;132803]takas teklifimi yapayorsun baa tekrar ::: ne vercen garşılığında :::[/quote]
:D:D:D de get... 1 teklif aldım 1 teklif verdim..yeter...::::::
Printable View
[quote=fXci;132803]takas teklifimi yapayorsun baa tekrar ::: ne vercen garşılığında :::[/quote]
:D:D:D de get... 1 teklif aldım 1 teklif verdim..yeter...::::::
FDOW 5 dklıkda NU..8293 de durmaz..en az 20 puan düşer :) ee 5 dklık bu o kadar anca..FX ci sağ üste dikkat :)
[IMG]http://i43.tinypic.com/11ie6ua.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;132798]dip çalışmasını buralarda yaparsa sorun değil:::[/QUOTE]
buralarda yapar.. bu kadarcık diple daha yukarı gidemez korkma..:))) giderse de gittiği gibi geri döner..:..: ben daha uzamadım yawf nereye gidiyor, gidemez..:::
çıkmak zorunda kaldım ve izleyemedim son saati.
son 1 saatte vob yapmış yine yapacağını..
bizim long seviyesinide aşmış bi ara,varmış bir hayır yoksa şimdi pür dikkat dow izliyor olacaktık..ters köşe halindede sabahlar olmazdı artık :)
[QUOTE=fXci;132803]takas teklifimi yapayorsun baa tekrar ::: ne vercen garşılığında :::[/QUOTE]
ula daha akıllanmadınız mı siz..:..:.dng
geriye doğru bi tarayayım bakalım kocaoğlan al vermişmi?
[quote=VOBiX;132789]47700de stopu vardı da 47750 görülünce stop oldu diye biliyorum ben.[/quote]
evet 50 puan yukarısını gördü mbm nin stop seviyesinin.yazdığı gün yada hemen ertesi gündü..
[QUOTE=Astatin;132804]:D:D:D de get... 1 teklif aldım 1 teklif verdim..yeter...::::::[/QUOTE]
bak bak gene çarpıtıyo ben saa teklifi ben virmedim ::: eşarbını yan bağlama aste :::
zonra fantomun haber tüpünde 3. zayfa haberi olcaz anasını satem :::
benim sistem de alda kapattı.. sahi kocaoğlan nasıl kapattı larossian ?
[quote=fXci;132811]bak bak gene çarpıtıyo ben saa teklifi ben virmedim ::: eşarbını yan bağlama aste :::
zonra fantomun haber tüpünde 3. zayfa haberi olcaz anasını satem :::[/quote]
seni bilmem ben 3 üncü sayfaya düşecek adam değilim.dng
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=f6yp4XZ0Byw[/URL]
forumda epey longa dönen olmuş..
işimiz çıkmasa muhtemelen bende 46400 de atlardım trene..
tahminim longlar yarın zarar yazmaz..
bu meretin kendisi az bişey eksi kapasa yarın sabah future u % 1 + olur..
46500 fitilini ateşleyen yine efg olmuş galiba?
ağustos kontratındada ipleri almış eline..yine manipilasyon tartışması başlar.