[quote=selçuklu;132841]günaydın bol kazançlar .. salı sallanır .. çöker .. .. :o:o:o:o:o:o:o[/quote]
selçuklu şu mavi oglanları getir pembeleri hoş dormeyo
Printable View
[quote=selçuklu;132841]günaydın bol kazançlar .. salı sallanır .. çöker .. .. :o:o:o:o:o:o:o[/quote]
selçuklu şu mavi oglanları getir pembeleri hoş dormeyo
600 short 550 long 500 short 475 flate yakın 500 short.Burası geberir.
benim bildiğim mbm stop olmamış .. kısaymış .. stopunu yükseltmiş .. :o:o:o:o:o:o:o
[quote=YAVUZHAN;132842]günaydın,kolay gelsin !
açılışla beraber AL..
525 ten taze long ![/quote]
Ah bu sistemler 45750 longlatmaz.:..:Bu açılışa vermemesi lazımdı al.Kötü vob.
günaydınlar herkese,
bugün çok hareketli ve bereketli bir gün olacak gibi ama işlerim sebebiyle bugün yokum ve full flatım herkese bol kazançlar.lelele
[QUOTE=abdullah yıldız;132844]selçuklu şu mavi oglanları getir pembeleri hoş dormeyo[/QUOTE]
yok pembe oğlanla yeniden anlaşma imzaladık ... olmaz gayri mavi oğlan .. bu mavi oğlanları hiç sevmiyorum .. en iyisi sümüklü pembe oğlan ...:o:o:o:o:o:o:o
[QUOTE=selçuklu;132846]benim bildiğim mbm stop olmamış .. kısaymış .. stopunu yükseltmiş .. :o:o:o:o:o:o:o[/QUOTE]
abi peki mbm abinin gımrızı audi a 3 ü varmı MBM plakalı ::: geçen gördüğüm omuydu deelmiydi onu merakh edeyorum
[quote=selçuklu;132843]küskü kimdeyse versin .. :o:o:o:o:o:o:o[/quote]
pambıktaydı sanıyorum en son..kimseye verdiğini de duymadım..ama utancından dememiş olabilir...
selçuklu, pembe mavi falan olmuyor böyle...hele "oğlan" hiçö olmuyor.. bence daha ürkünç bir renk "siyah" gibi seç... bir de oğlan ne abi..kurt köpek çıyan akrep zebani v.s. nin suyu mu çıktı yaw...:::
bugün GÜNLÜK graflarda küskübar bekliyorum...
Full long 475.
gut mornik VOBORSA eşrafı...
güzel ve bol kazançlı bir gün dilevim hepinize...
yallah VOBORSA :p
[quote=fXci;132850]abi peki mbm abinin gımrızı audi a 3 ü varmı MBM plakalı ::: geçen gördüğüm omuydu deelmiydi onu merakh edeyorum[/quote]
Senin [B]fXci[/B] plakalı araban var mı?:::
[QUOTE=fXci;132850]abi peki mbm abinin gımrızı audi a 3 ü varmı MBM plakalı ::: geçen gördüğüm omuydu deelmiydi onu merakh edeyorum[/QUOTE]
benim bildiğim mbm 3 tekerli motokozi sürer .. arçelik marka ..bende bundan kullnıyorum ... :o:o:o:o:o:o:o:o
[IMG]http://www.halduncezayirlioglu.com/wp-content/uploads/2009/06/arcelik.jpg[/IMG]