piyasa fdow un kaybına pek itibar etmiyor halen..
Printable View
piyasa fdow un kaybına pek itibar etmiyor halen..
[IMG]http://i28.tinypic.com/wa2ewy.jpg[/IMG]
günlük sistem...henüz satta değil..emme trend gücünü gösteren aşağıdaki endik-atör 2 kritik seviyesinde..burayı aşağı kırarsa düzeltme değil gerçek şelale sesi olacak..daha önce boğa piyasaında hep 2 ye çarpıp yukarı döndüğüne tikkaattttççç
[quote=fXci;132890]bendede 45850 önemli yer gayri bugunku treyd haritamda işaretli bölgem ::: gırdın la beni çokh[/quote]
la sen hala kırılıyonmu...paşabahçe sürahi gibisin leem..gırıl gırıl bitmedi...
Ben bugün çok yoğunum.Dökülmeyin.350den longum.Yükselecez.Sabredin.:)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132896]Ben bugün çok yoğunum.Dökülmeyin.350den longum.Yükselecez.Sabredin.:)[/QUOTE]
Ben çoktan döküldüm, saat 10 da 450 den Pascal SAT dedi...
garanti kıpraşmaya başladı..
bender garan 08 den 350 bin aktif aldı..
çok pis baskı var :)
Fazla gıpırdamayın.Long devam 350.
[quote=enorton;132897]Ben çoktan döküldüm, saat 10 da 450 den Pascal SAT dedi...[/quote]
Pis alış baskısı var dow en düşükte biz en yüksekteyiz.
Dün banyoya girdim arkamı bir döndüm oha.Vob 46100 den 45850 olmuş.Bugün banyoya long girecem yine.Uyarayım şimdiden alabilirsiniz sinyali.Arkamı dönünce haber veririm.
pozısyonsuz da kalınmıyor kı kardesım, istiklal caddesınde cıplak yurumek gıbı bırsey,
575 terkara short, falt de neymış
(yusuf)
[quote=GOKHANFINDIK;132902]Dün banyoya girdim arkamı bir döndüm oha.Vob 46100 den 45850 olmuş.Bugün banyoya long girecem yine.Uyarayım şimdiden alabilirsiniz sinyali.Arkamı dönünce haber veririm.[/quote]
aman gökhanım dikkatli ol sabuna basarsın sonra mazallah+.