vadeli 400 puana indirdi makası..
sıkacagım diye kıçını.....
adilik diz boyu......
Printable View
vadeli 400 puana indirdi makası..
sıkacagım diye kıçını.....
adilik diz boyu......
[QUOTE=VOBiX;62046]Bir çok işlek alışveriş merkezinde (AVMler ve çarşı denilen yerlerde) dükkanlar boşalmaya başlamış. üüü[/QUOTE]
Her gün en az bir tanıdığımın işten çıkarıldığı, çalıştığı yerin kapandığı haberini alıyorum. üüü
Tık tık tık eyi günler....
Kimse yok mu?
Neyse benden bu kadar. Kalın sağlıcakla....
[QUOTE=VOBiX;61872]serkanyurttas güzel tespitler. Yükselişte alınan longların karşılığı İş Yatırımda vardı. Düşüşte kapatılan longların ve hafiften yeni açılan shortların karşılığı yok. GARAN bile bugün short tarafındaydı. MArket profilden anlamam ama yarın sayın teo haklı çıkacak gibi geliyor bana. Karşı bacak olmadığından EFGnin stoploss yaptığını ve düşüş tarafına hazırlandığını, bugünün tepki yükselişinden ibaret olduğunu, dün voba gelecek tepkiye oynayanları bugün de DOWa gelebilecek tepkiye oynayanları avlamış olabilirler diye düşünüyorum. Bu yüzden (daha kapanışa çok olmasına rağmen) dowun bugün değil yarın tepki vereceğini düşünüyorum. Farklı görüşlere açığım kendi düşüncelerim olup etkilene olmasın diye kapanıştan sonra yazdım. [COLOR="Red"][B]Bir de yarın en az [U]32,300[/U]ün görülmesini bekliyorum.[/B][/COLOR][/QUOTE]
Bu Amerikanın Yüzde 12 Yükseldiği Günü Hatırlayan Varmı Bilmem 40000 Den 46000 I Gördük 2 Günde 46000 Den 29000 E Indik Bakalım Yinemi öyle Olur Sert Yükseliş Uzun Soluklu Düşüş Bakalım
amcamlar 33000 e 1003 tane satış yazmış...
[QUOTE=mbm;62053]amcamlar 33000 e 1003 tane satış yazmış...[/QUOTE]
nerde mal yazılıysa tahta o tarafa yıkılır genelde:)
[QUOTE=Vob Trader;62054]nerde mal yazılıysa tahta o tarafa yıkılır genelde:)[/QUOTE]
işte bende ona kızıyorum...
böyle adilikmi mi olur ya.. göstere göstere...
akıllarınca milleti uzundan sogutup kısaltacaklar...
çok zekiler ya....
olsa olsa geri zekalıların başkanı olur bunlar...(alıntı :))
dowun yüzde 7 arttıgı günde bizimkiler eksiyi gösterdiler..
ne denirki başka bunlara...
ha sata gelsin onlardan önce satarım o ayrı..
ama alacaklarsa ve sırf ky için böyle puştluk yapıyorlarsa sözlerim o yüzden....
uzun oynamk zor bu ayı piyasasında anca baya altta alacan o zaman iyi.
düşüşlerde 1300 puan gap yapanlar yükselişlerde 500 puanı kanırtıyorlar.
ama alttan aldıysan sorun yok.
[QUOTE=jelibon;62056]uzun oynamk zor bu ayı piyasasında anca baya altta alacan o zaman iyi.
düşüşlerde 1300 puan gap yapanlar yükselişlerde 500 puanı kanırtıyorlar.
ama alttan aldıysan sorun yok.[/QUOTE]
31650 den uzunum var benim sn jelibon.....al satları saymazsak.
buna ragmen sinir ettiler beni.
dow yüzde 7 düşseydi mezara gömdülerdi uzuncuları..
şimdi alada geldiler.. şaşırdılar...spotta alda
[B]normalde alıp çıkmaları lazımda.[/B]bunlara güven olmaz..
sata gelirlerse de satarız artık......
bende dün 31700 den aldım 31800 den sattım 32000 den tekrar aldım sonra işlemim yok. hayırlısı bakalım.
niye yazmıyor kimse.....
allah allah....
bugun var bi gariplik ya..
belkide bende var...:)
[QUOTE=mbm;62057]31650 den uzunum var benim sn jelibon.....al satları saymazsak.
buna ragmen sinir ettiler beni.
dow yüzde 7 düşseydi mezara gömdülerdi uzuncuları..
şimdi alada geldiler.. şaşırdılar...spotta alda
normalde alıp çıkmaları lazımda.bunlara güven olmaz..
sata gelirlerse satarız artık......[/QUOTE]
mbm gün system short signal belli kitlece short fırsatı olyor..
amma onlar short etikten sonra yukarya doner (eyer donerse)
dow futur 8790 yeresi direnc yeresi ora asayasında olunca biz gun system short signalden basık duryoruz
ben flat duryorum halen(3/1 15 dakk ne der onu yapyorum)
5 dakk system long signalde 15 dakk system long signalde gun system short signalde
USD Bernanke ve Trichet Konuşacak 15:30
33050 den kısaya döndüm..ugraşamam bunlarla......
bakalım niyetleri ne...
sistemim(5 dak.) ve 15 dak. sistem al da...umurumda bile değil nereye kayacağı..sistem sat derse kısa açarım...
pasta dengeli..aps değ. 1700
[QUOTE=abka;62064]sistemim(5 dak.) ve 15 dak. sistem al da...[/QUOTE]
bendede aldayızda aldıkları yok adilerin abka...:)
şimdi 5 sata gelmek üzere
Sakalımız Yok Abi :D
İyi oyaladılar milleti. Sonunda düğmeye basıldı. .dng
Eğer 5 dak. OBO çalıştıysa 32000e kadar düşmemiz gerek.
kurt kapan yeresi artık 33000.....32000 bu yer caprma yeri ben cuma gidyorum
32600 ü gördük daha sistem sat vermedi..gerçi yakın...
[B]yediler ya dowun yüzde 7 sini helal olsun...[/B]
iyi kaçtık 33050 den...
sistemin geregini yaptım son dakikaya kadar...suçum yok
ama belli bir andan sonra tecrübe girdi olaya ve müdahele etti..
sistem kızmasın bana....:) sisteme göre 900 altı sat oldu.....
Koçu kesmişler kurban bayramı gelmeden (KCHOL) neden acaba?
ar gelir osman agama ar gelirrr
safiyeye karyola dar gelir.
eşşek gibi verdiniz eşşek gibi de vereceksiniz. bu piyasada üstüme adam tanımam. varsa iddiası olan beri gelsin:D
pihihihihih
anı yaşamaya devam
Dünkü shortlar kapatıldı 700 den longa geçildi..
[QUOTE=Vob Trader;62073]ar gelir osman agama ar gelirrr
eşşek gibi verdiniz eşşek gibi de vereceksiniz. bu piyasada üstüme adam tanımam.
[B]varsa iddiası olan beri gelsin[/B]:D
pihihihihih[/QUOTE]
haşa.. kimsenin haddine değil......:) he heee
Artık bi müddet fdow,dow,parite,usd vs bakarak sisteme uymak yanıltacak gibi.Bizim agalar kendi psikolojileri(duygusal yani..$$)ile grafik oluşturuyorlar.Bize düşen onu tahmin etmek galiba.
[QUOTE=Vob Trader;62073]ar gelir osman agama ar gelirrr
eşşek gibi verdiniz eşşek gibi de vereceksiniz. bu piyasada üstüme adam tanımam. varsa iddiası olan beri gelsin:D
pihihihihih
anı yaşamaya devam[/QUOTE]
he he.
kızmada dün akşam 2000-2500 puan artı açarız dememişmiydiniz?
dün sabahta sanko, sinaiylemi gidecek dediniz, 1600 puan arttı ordan.
sevgiler.
[QUOTE=teo;62074]Dünkü shortlar kapatıldı 700 den longa geçildi..[/QUOTE]
bende yapacamda ...
şu fdow satamı gelecek onu bekliyorum..
sata gelirse vazgeçerim...
yoksa bir numara dönüyor gibi....
[QUOTE=mbm;62078]bende yapacamda ...
şu fdow satamı gelecek onu bekliyorum..
sata gelirse vazgeçerim...
yoksa bir numara dönüyor gibi....[/QUOTE]
Küçükler mal satıyor, büyükler mal alıyor, ben büyüklerin yanında olmayı tercih ederim...
[QUOTE=jelibon;62077]he he.
kızmada dün akşam 2000-2500 puan artı açarız dememişmiydiniz?
dün sabahta sanko, sinaiylemi gidecek dediniz, 1600 puan arttı ordan.
sevgiler.[/QUOTE]
mesajlarımı bul bakalım ne demişim.beni **** etmeye çalışıosun ama yapamassın amacına ulaştırmam seni bilesin. kısa olduğumu cümle aleme yazdım burda. dün ne yazdım?? giderse bile margin callar alınmadan gidilmez yazdımmı?? yazdım. saat 16.00 da kaçtı fiyat. 31925. gece muhabbetine gelince? açarız mı dedim açabiliriz dedim ve seans kapalıydııı artııı sabah seans açılmadan görüşümü revize ettimmi ettim. kısacılar paniklemeyin eşşek gibi verecekler dedim ve de verdiler. hani sankoyla gidebildimi?? dünde alınıodu bugün de. %7 dowun artısı noldu toz bulut. yani yanılmadım. seans kapalıyken yazdıklarımı da seans açılmadannnn revize de ettim mesajlarım aynen de duruyor. sen de dax 4000 dedin sabah noldu dedim. fıs dedin :) fark yok yani. ki ben seans açılmadan revizemi yaptım. seans kapalıykenki görüşlerde kimseyi etkilemez. sen 32 den bekledin de ne oldu 1500 puan kardan 500 puana indin. satıpda yazmadıysan buraya o ayrı tabi
spot ve vadeli 15 sata geçti bu arada......
EFG ve OPUStan al yerlilerden sat ürkütmemek için.
beni *etmeye çalışıosun.
böyle bir niyetim yok.
sabah yazdıkların doğrudur.
kısalar kara geçmişti. pozların yarısını 32550 den kapattım. 32400 lerde destek var bakalım. syg.
[QUOTE=jelibon;62083]beni * etmeye çalışıosun.
böyle bir niyetim yok.
sabah yazdıkların doğrudur.[/QUOTE]
not amacım kavga dövüş değildir. samimi ortamdan kaynaklanan günlük hayatımda ahbaplarımla konuştuğum şekilde yazdım. yanlış anlaşılma olmasın. farklı anlam çıkıyorsa düzeltirim. saygılar:)
32000 kısalar hala devam şu pozisyondan az kar goreyim kapatıcam artık cok gerdi.
[QUOTE=furkan;62086]32000 kısalar hala devam şu pozisyondan az kar goreyim kapatıcam artık cok gerdi.[/QUOTE]
sabır acıdır meyvesi tatlıdır.
ben 4000 hedefini 5200 lerde bahsettim. spye göre bir çıkarımdır o ve nihai hedeftir.
herbie ve avrupada balayan faiz indimleri engel olmuştur buna. avrupa abdye göre güçlü durmuştur, uzakdoğuda öyle.
abdde 7200 göründüğü gün daxta 4000 altını göreceğiz.
ancak içinde bulunulan durumda ihtimal maalesef tek değildir. %50 ihtimal vardır.