dax 60 lıklarda bolingerin ortasını geçemiyor 2. denemesi bu gün için
Printable View
dax 60 lıklarda bolingerin ortasını geçemiyor 2. denemesi bu gün için
[QUOTE=tuareg;132927]git işine yaww, ne tobosu, kedıdır kedı cık cık cık[/QUOTE]
o kediyi şengöz 3.1 olarak sayıyor gerçi..:))). obo, tobo, 3.1 ....kısmetimize ne çıkarsa artık..:..:
full kaldıraç 44000 uzlaşma :D Almanya verisi önemli 13:00 GER Fabrika Siparişleri (a/a) (May)
[quote=jerfin;132930]o kediyi şengöz 3.1 olarak sayıyor gerçi..:))). obo, tobo, 3.1 ....kısmetimize ne çıkarsa artık..:..:[/quote]
yaw senın işin gucun yok mu
yok 425 lonk, yok tobo,
müşterı beklıyor bağyannn, bakarmısın işine yawww.dng
tesekkur etme kardesım, duseceğiz de, obo var de, dax geberik de, venseremos de
[QUOTE=tuareg;132932]yaw senın işin gucun yok mu
yok 425 lonk, yok tobo,
müşterı beklıyor bağyannn, bakarmısın işine yawww.dng[/QUOTE]
oltayı attım lönk çıktı kısmetimize hacı..::: şimdi kısmeti geri çevirmek caiz değildir.....dng
hacim çok azaldı yaw vadelide...bir ara günde 300/400/500 bin kontratlar dönüyordu.şimdi 150/200 bin ancak oluyor.şu ana kadar sadece 63.300 kontrat hacim var.az arhadaş galiba çok sıfırlanan oldu...
[QUOTE=SEYYAH;132935]hacim çok azaldı yaw vadelide...bir ara günde 300/400/500 bin kontratlar dönüyordu.şimdi 150/200 bin ancak oluyor.şu ana kadar sadece 63.300 kontrat hacim var.az arhadaş galiba çok sıfırlanan oldu...[/QUOTE]
kurumlar mail gönderiyormuş müşterilerine, VOB'da manipülasyonları protesto için işlem yapmayın diye..:..:
selçuklu beni effet...650 den filatladım...üwwwwwww.... way canına bee..
obama teyyareye bindi mi ki..:..: gören duyan uğurlayan yok mu aranızda..:o:)))
Bir hippi, Michael Jordan, Bill Gates ve Dalai Lama aynı uçakta yolculuk ediyorlarmış.
Oldukça yüksek bir irtifada uçarlarken, uçağın motorları birdenbire bozulmuş ve uçak hızla düşmeye başlamış. Pilot büyük bir telaşla yolcuların yanına gelmiş. "Beyler" demiş "biraz sonra yere çakılacağız ve sadece dört tane paraşütümüz var, biri bende!" deyip paraşütü ile uçaktan atlamış.
Michael Jordan hemen ayaga fırlayarak "Beyler" demiş
"Biliyorsunuz ben dünyanın en büyük sporcusuyum ve dünyanın benim gibi insanlara ihtiyacı var" ve bir paraşüt kapıp uçaktan atlamış.
Derken, Bill Gates de hemen ayaga fırlamış "Beyler" demiş
"Biliyorsunuz ben de dünyanın en zeki adamıyım ve dünyanın benim gibi zeki insanlara ihtiyacı var" ve o da paraşütlerden birini kapıp
atlamış.
Dalai Lama ve hippi birbirlerine bakmışlar. Dalai Lama "Evlat, ben
oldukça verimli ve bereketli bir hayat yaşadım, gerçek aydınlığı
buldum. Oysa senin önünde uzun ve güzel bir hayat var. Paraşütü al ve atla, kendini kurtar"
Hippi gülmüş:
"Endişelenme dede, kendini dünyanın en zeki adamı sanan, az önce benim sırt çantamla atladı!"....
46900 ü aştığımız an 47750 çanağı hedef olacak bence..
halen saatlikten onay bekliyorum pozisyon arttırmak için..