[quote=juliano;132964]bunlar darbe girişimi isimleri ondan şeyet tim o bakımdan yani. yoksa bana ne ne koyarsanız farketmez.[/quote]
kızı huylandırma sımdı ya, belkı içeri giresı var, sana ne yaa, cık cık
Printable View
[quote=juliano;132964]bunlar darbe girişimi isimleri ondan şeyet tim o bakımdan yani. yoksa bana ne ne koyarsanız farketmez.[/quote]
kızı huylandırma sımdı ya, belkı içeri giresı var, sana ne yaa, cık cık
[QUOTE=VOBiX;132955]O en alttaki ESMERi SARIŞIN yaparsan olur. .brv[/QUOTE]
sarışın adından bir sistemin daha var..:..: en iyisi isim takası yapayım ben aralarında..:)))
[QUOTE=juliano;132964]bunlar darbe girişimi isimleri ondan şeyet tim o bakımdan yani. yoksa bana ne ne koyarsanız farketmez.[/QUOTE]
ee avatarımla özdeşirler işte..:..:
[QUOTE=tuareg;132965]kızı huylandırma sımdı ya, belkı içeri giresı var, sana ne yaa, cık cık[/QUOTE]
venseremos venseremos... kıralım zincirlerimizi... venseremos venseremos!........::::::
[quote=jerfin;132967]ee avatarımla özdeşirler işte..:..:[/quote]
[QUOTE=juliano;132969]avatarda ki adam kim tanımadım.[/QUOTE]
bi darbeci..:..:
[quote=jerfin;132966]sarışın adından bir sistemin daha var..:..: en iyisi isim takası yapayım ben aralarında..:)))[/quote]
yok sen FXCi ile takas et sistemini ehehe
[QUOTE=Astatin;132971]yok sen FXCi ile takas et sistemini ehehe[/QUOTE]
benim sistemim gerçek bi kerem, travesti değil..:::.dng matriks elemanından çarptım..:..::..:
[quote=jerfin;132970]bi darbeci..:..:[/quote]
che mi yoksa. yakın çekim olmuş o yüzdendir. sonuçta OF lu değil amerika lı tanımama da gerek yok. işime yaramaz yani.
[quote=jerfin;132966]sarışın adından bir sistemin daha var..:..: en iyisi isim takası yapayım ben aralarında..:)))[/quote]
Küçük kız et jerfin.:..::..:
46.175 LONG devam gayrı...
fXci nöörüyon? vurgun vuranındır deyon vuruyon paranın gözüne deel mi gı? :D
[quote=SEYYAH;132976]46.175 LONG devam gayrı...
fXci nöörüyon? vurgun vuranındır deyon vuruyon paranın gözüne deel mi gı? :D[/quote]
dayıcım ii ki açılışta vermedin malı eskiden bu kadar yeter deyip çıkıyordun baya sakladın helal olsun sana.