[QUOTE=Larossıan;133000]az kaldı az yakındır çakmaları.[/QUOTE]
benim 5 dk. poz kapat dedi, ama sat vermedi daha.. 15 hala alda... senin kocaoğlan!ın 5. dk ne alemde larossian ?
Printable View
[QUOTE=Larossıan;133000]az kaldı az yakındır çakmaları.[/QUOTE]
benim 5 dk. poz kapat dedi, ama sat vermedi daha.. 15 hala alda... senin kocaoğlan!ın 5. dk ne alemde larossian ?
[QUOTE=Astatin;133014]gız ne uçuruyon yine..tavuk mu uçuruyon... 49625 i nirde gördün[/QUOTE]
her yol oraya çıkıyorr..her yol romaya gibin..çiziktirdüm ya sabah :::
[quote=GOKHANFINDIK;132995]Ben banyoya giriyom.:..:üüüHazırlanın düşüşe flat giriyom.:..:[/quote]
nuri alço gibi oldun gökhan,sabahtan beri banyodasın :..:
üstünde bornoz,elinde kristal kesme viski bardağı :::
repliğinide söyle bari tam olsun :..:
multipass alda :)
48000 kapatırız...46000 kapatırız...oha
[quote=jerfin;133015]benim 5 dk. poz kapat dedi, ama sat vermedi daha.. 15 hala alda... senin kocaoğlan!ın 5. dk ne alemde larossian ?[/quote]
alda daha.:)))Hareketleri offffffsaid offfffff poz ama.
46750 stop !
46625 altında short !
halen uzun..60 dk ve altındaki tüm periyotlarda aldayız..
bu forum kafayı yemiş yahu, sabah en son çıktım şimdi geldim başka bir bilgisayardan giriş yaptım ama girişi yapmadan önce ben online görünüyordum nasıl iş bu:..:
yazılanlardan anladığım kadarıyla 47000 lere yaklaşmışız, tam güzel hareket olmuş para kazanılacak günmüş aslında, akşam yetişisirsem son yarım saat belki 200-300 puan kaldırırız:D:D
[quote=QUEEN;133012]pamıkkk..paramı geri verdiler..alyım çıkıyımmı..kutumumı açtırıyım pamıkkk..pamık uyuyure galiban..[/quote]
vallahi uyumuşum pc başında abla.gı longuz abla bi verseler ben uyurkene :::
ben bi yüzüme su çırpıym gayrı :::
[QUOTE=SEYYAH;133024]vallahi uyumuşum pc başında abla.gı longuz abla bi verseler ben uyurkene :::
ben bi yüzüme su çırpıym gayrı :::[/QUOTE]
korkma pamıkkk..ısıcak para buuu..soğuk değil..
Bugün veri falan yok mu?
bakalım ne etcek?
VOB 5 min...