-
[quote=abka;133038]benimkide aynı mantık..sat vermemişse max. satışda kademeli alım..sat verirse toptan kısa...[/quote]
evet...çünküm sistemlerin bu pozisyonu: 15 dakikalık sat verecekse bile önce bi yukarı alacaklar demektir an azından...biz buna yanağa makas diyoruz.lelele
-
sizi tebrik ederım sayın efiksçi
sayenızde forumda lehce erozyonu yasanıyor, düzgün yazılan her cumlede and içtim bir dişimi kırıyorum,
herkeş kendı lehcesıyle yazarsa formun halı nicolur
-
[quote=tuareg;133042]sizi tebrik ederım sayın efiksçi
sayenızde forumda lehce erozyonu yasanıyor, düzgün yazılan her cumlede and içtim bir dişimi kırıyorum,
herkeş kendı lehcesıyle yazarsa formun halı nicolur[/quote]
sizde hep jerfin lehine (leyhine) yazıyorsunuz..bir bieşy diyormuyuz sayın tobreg:..:
-
hayır yani, anlamını cözene kadar pıyasa gidiyor, hele bır de benden alıntılarda yeni lehçeler ortaya cıkıyorsa, 'lem bu bana küfrediyor olmasın' dıye kıllanıyor ınsan,
-
walla demedi demeyin... 5 dklıkdaki trend gücü endikatörü fiyat 650 iken 1 deydi...fiyat 850 oldu 0 a indi..püskül hazırlığı olabilir...
-
[quote=Astatin;133043]sizde hep jerfin lehine (leyhine) yazıyorsunuz..bir bieşy diyormuyuz sayın tobreg:..:[/quote]
yanlışın var:..:
bır tane jerfınden alıntı yaptıgımı göster dişimi kırayım
-
-
[QUOTE=tuareg;133042]sizi tebrik ederım sayın efiksçi
herkeş kendı lehcesıyle yazarsa formun halı nicolur[/QUOTE]
savol gardaşım elimizden geldiince uğraşıyok :::
-
van munutun cortu devam edeyore
-
Sayın Astatın,
ayrıca 'jerfının zengın yaşlı dul bır bayan müşterısı ıle' aramızda çöpçatanlık yaptıgı dedıkodularından da vazgec, nerden cıkarıyorsun bu haberlerı anlamıyorum, cık cık
-
[QUOTE=tuareg;133050]Sayın Astatın,
ayrıca 'jerfının zengın yaşlı dul bır bayan müşterısı ıle' aramızda çöpçatanlık yaptıgı dedıkodularından da vazgec, nerden cıkarıyorsun bu haberlerı anlamıyorum, cık cık[/QUOTE]
yawf hacı çöpçatana çıkaracaksın adımı..:..:.dng
-
fena silkelendik trenden..
47 bin üstünde coşku olursa katılırız artık..