[quote=jerfin;133052]yawf hacı çöpçatana çıkaracaksın adımı..:..:.dng[/quote]
Ben de onu dıyorum:..:
yok böyle bırsey arkadaslar:..::..:
Printable View
[quote=jerfin;133052]yawf hacı çöpçatana çıkaracaksın adımı..:..:.dng[/quote]
Ben de onu dıyorum:..:
yok böyle bırsey arkadaslar:..::..:
5 daklık ve 60 daklığı takip ediyorum..2 side al da..geceye uzun gibi..
[QUOTE=YAVUZHAN;133053]fena silkelendik trenden..
47 bin üstünde coşku olursa katılırız artık..[/QUOTE]
Silkelendiğinizi düşünüyosanız neden şimdi katılmıyorsunuz :confused:
vallah van munut hala cort deyor
aneyy.. 5dklık multipassda sat teyi t geldi..yani eğer 15 dklık da sat verirse way way way way...emme fiyat 975 üzeri çıkar..plans bozulur...hexen paşa nirdesin yaww
[quote=tuareg;133050]Sayın Astatın,
ayrıca 'jerfının [COLOR=red]zengın[/COLOR] yaşlı dul bır bayan müşterısı ıle' aramızda çöpçatanlık yaptıgı dedıkodularından da vazgec, nerden cıkarıyorsun bu haberlerı anlamıyorum, cık cık[/quote]
başka varmıymış.brv
astatin püskül yükseliş, küskü düşüş mü demek ? çevirmen arıyorum
[quote=enorton;133056]Silkelendiğinizi düşünüyosanız neden şimdi katılmıyorsunuz :confused:[/quote]
çalışmadığım yerden geldi valla soru :::
psikolojik tahribatın izleri silinsin diye bekliyorum diyeyim :rolleyes:
teknik olarakta hafiften bi bozulma oluştu..
[quote=Astatin;133059]başka varmıymış.brv[/quote]
jerfının bu işi arap şeyhı takası ıcın yaptıgı yalandır, benım bir arap şeyhıyle dırsek temasında bulunudugm ıse külliyen yalandır
bu haberler kımden sızıyor (kim uyduruyor manasında) anlamadım
[quote=hexa;133060]astatin püskül yükseliş, küskü düşüş mü demek ? çevirmen arıyorum[/quote]
aslında ikisi de "haşırt" anlamına geliyor..ama küskü yü genelde düşüş için kullanıyoruz (KUIN ile SEYYAH hariç..onlar farklı anlamda kullnıyorlar-dı garipler).. niye öyle kullanıyoruz bilmem..erkek egemen toplum işte :)
püskül ise küskünün kibar olanı...yni bir derece kiba rolanı..herkes anlamını bu şekilde kullanıyorsa kibarlık nerde kaldı diyeceksin???? deme...yazışı kibar oluyo en azından..yaw sen biraz tobreg e soru sor bence:..::..:
gökhan kese falan attırıyor galiba :::
duşa giriyorum flat flat dedi arkasından 400 puan esnedik geriye..
[quote=tuareg;133062]jerfının bu işi arap şeyhı takası ıcın yaptıgı yalandır, benım bir arap şeyhıyle [COLOR=red]dırsek temasında bulunudugm ıse külliyen yalandır[/COLOR]
bu haberler kımden sızıyor (kim uyduruyor manasında) anlamadım[/quote]
dirsek değilse ne?:..::..: