macd 30 da al da..gaplarde affetmez..
Printable View
macd 30 da al da..gaplarde affetmez..
geceye LONG devam...inşallah o marbaşın donuna kadar alırlar...mahvediyor tahtayı...salak salak aşağı yukarı tarıyor...
benim bebe bile o soytarıdan iyi trade eder her kimse o...
ama içimden kötü bir his uzun zamandır beklene DJ çöküşü bu akşam olur dşyor...47050 den defalarca küskülemeleri de tırsıtıyor...ama sisteme ters girmemek için flat geceye....
multipass 5 :sat
10 al, 15 al, 60 al, günlük al
histem : sat..
manzara bu
[quote=unlimitted;132838]günaydın.
bugün olası bir 46.900 üzerine çıkış 47.200 seviyesini kesin gibi bir şey yapar ki, bu seviye çok önemlidir.
kısa ve orta vadeli short pozisyon olanların bu seviyelere dikkat etmesini tavsiye ederim.
long olanların ise 45.750 altında şelale olasılığının %51 olduğunu gözönüne almaları gerekir.
kısaca;
destekler 46.150/46.100/46.025/45.800 (dikkat, ilk 3 destek çok yakın,hepsinin ilk seferde kırılması kolay değil)
dirençler 46.325/46.650/46.900**/47.200**/47.400
herkese bol kazançlar.[/quote]
yarınki gap öyle büyük bir gap olmayacaktır zannımca.
fiyatlanan fiyatlandı zaten.
bugün sabah verdiğim seviyelerde 46,900 seviyesine çift yıldız koymuştum. o yıldız sayısını 4'e çıkarıyorum arkadaşlar. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
PYden alacağımızı tahsil ettik.
geceye flat. yarın yine durumun gerektirdiğini yaparız...
herkese iyi akşamlar.
60 ve altı tüm periyotlar + da kapattı bende.
dow daki % 1 e yaklaşan kaybı görerek bu performansı sergilemek gerçekten enteresan..
imf ile anlaşmaya yakınız vb türü açıklamalar düşmesin yarın piyasaya ?
[quote=selçuklu;133161]mülpası falan boşver senin pozun ne ..:o:o:o:o[/quote]
tırstım...hemde feci..sistem ve histemin durumunu önceki mesajda özetledim ama ben geceye flat..çok özür dilerim sayın selçuklu...sizi sbarınızdan dolayı teprik ediyorum en içten..tırstım am naapayım..acaip hayvanlara benziyorlardı 650 kibin..emme günü +550 ile kapadım..gece don cansın ciddi bir arıza yaparsa, yarın -550 gapa kadar takviye çakarım..teprik ederim kendimi...
[QUOTE=abka;133162]macd 30 da al da..gaplarde affetmez..[/QUOTE]
30 La hiç işim olmaz 15 dk ile 5 dkya bakarım
[QUOTE=Astatin;133164]ama içimden kötü bir his uzun zamandır beklene DJ çöküşü bu akşam olur dşyor...47050 den defalarca küskülemeleri de tırsıtıyor...ama sisteme ters girmemek için flat geceye....
manzara bu[/QUOTE]
Multipass ne abi Multivision gibi :D
cümleten iyi akşamlar !
pozisyon flat oh ne rahat :)
[QUOTE=Astatin;133164]ama içimden kötü bir his uzun zamandır beklene DJ çöküşü bu akşam olur dşyor...47050 den defalarca küskülemeleri de tırsıtıyor...ama sisteme ters girmemek için flat geceye....
manzara bu[/QUOTE]
benimde içimden bir ses bu gece dow toparlayamayacak diyor.. tabi dow'u takan kim orası da ayrı..:)))
sinir sistemim dayanmadığından flat kaldım...çok şükür 4 gündür taşıdığım longlardan fazla hasar almadan kurtardım..yarın duruma bakıcez..son görüntülr küskü yaklaştımı sorusunu aklıma getirmiyor değil..
[QUOTE=Astatin;133167]tırstım...hemde feci..sistem ve histemin durumunu önceki mesajda özetledim ama ben geceye flat..çok özür dilerim sayın selçuklu...sizi sbarınızdan dolayı teprik ediyorum en içten..tırstım am naapayım..acaip hayvanlara benziyorlardı 650 kibin..emme günü +550 ile kapadım..gece don cansın ciddi bir arıza yaparsa, yarın -550 gapa kadar takviye çakarım..teprik ederim kendimi...[/QUOTE]
he okudum hayırlısı olsun .. .. 1600 puanlık kazıktan sonra 47425 ort ile donuma kadar kısayım .. don giderse kötü .. :o:o:o:o:o:o.. artık forumca para toplayıp helva siparişi verirsiniz bana ... kazandığım parayla kendime don alırım ... :o:o:o:o:o:o