-
[quote=enorton;133169]Multipass ne abi Multivision gibi :D[/quote]
çoklu geçiş.... 5 inci elemntteydi galib, kızıl saçlı kız hep multipass falan diyodu..yoksa armageddonmuydu..her ne haltsa..
:)
multipassss..
ya bu ...neler özellikle az yukarı çekip sistemlerin alayını alda kapattılar...47050 den 46800 e 4-5 kez küskülediler... la çökecek galiba burası..üwwww
wayanasını beç......tabii yaaa IMF demecini de kullandılar...misal olaya şöyle bakılabilir..IMF demeci gelmeden önceki fiyatın altında kapattık..üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
alayyn laayynnn doncansında OBO yumu kıracak laynnn.üwwwww
-
[QUOTE=Astatin;133174]çoklu geçiş.... 5 inci elemntteydi galib, kızıl saçlı kız hep multipass falan diyodu..yoksa armageddonmuydu..her ne haltsa..
:)
multipassss..
ya bu ...neler özellikle az yukarı çekip sistemlerin alayını alda kapattılar...47050 den 46800 e 4-5 kez küskülediler... la çökecek galiba burası..üwwww[/QUOTE]
banada öyle geliyor asti son bar küsküsü dowda obo üüüüü
-
[QUOTE=QUEEN;133172]sinir sistemim dayanmadığından flat kaldım...çok şükür 4 gündür taşıdığım longlardan fazla hasar almadan kurtardım..yarın duruma bakıcez..son görüntülr küskü yaklaştımı sorusunu aklıma getirmiyor değil..[/QUOTE]
ne geldiyse bu küsküden geldi başımıza ... :o:o:o:üüüo:o:o:o:o:oüüü..
küsküyü gökhan almış en son bangkoka götürecekmiş uçakla .. :o:o:o:o
-
[QUOTE=jerfin;133111]eğer şengöz ün sayımı doğru çıkarsa bu gece dow'da facia yaşanabilir.. ya short ya flat en yisi...[/QUOTE]
Daha 13 temmuz olmadı ki. .kom
-
dow geberir..8150 tahmin..
-
[quote=QUEEN;133175]banada öyle geliyor asti son bar küsküsü dowda obo üüüüü[/quote]
üüüwwwwwwwwwwwwww....ağlayalım apla ...üwwwwwwwww %1.04 olduüüüüüü
-
[QUOTE=Astatin;133181]üüüwwwwwwwwwwwwww....ağlayalım apla ...üwwwwwwwww %1.04 olduüüüüüü[/QUOTE]
imf haberi kullaniyolar ..vobda manipilasyon kısalara epilasyon:D yapılıyo olmazki..cık cık..
-
[quote=selçuklu;133173]he okudum hayırlısı olsun .. .. 1600 puanlık kazıktan sonra 47425 ort ile donuma kadar kısayım .. don giderse kötü .. :o:o:o:o:o:o.. artık forumca para toplayıp helva siparişi verirsiniz bana ... kazandığım parayla kendime don alırım ... :o:o:o:o:o:o[/quote]
don kolay markasını ve bedenini söyle :) helva ilerine KUIN bakıyor..ama o noktaya gelceğimizi sanmıyorum...
-
[quote=QUEEN;133180]dow geberir..8150 tahmin..[/quote]
ya abla git işine allahiysen nerden çıktın ya piyangodan mı vurdun nedir? :::
LONG uz abla LONG...LONG diyom gı LONG :::
-
[quote=astatin;133183]don kolay markasını ve bedenini söyle :) helva ilerine kuın bakıyor..ama o noktaya gelceğimizi sanmıyorum...[/quote]
the don...xl...:::
-
[QUOTE=SEYYAH;133185]ya abla git işine allahiysen nerden çıktın ya piyangodan mı vurdun nedir? :::
LONG uz abla LONG...LONG diyom gı LONG :::[/QUOTE]
gı görmedinmi son hareketleri gız allah canını almaya..1500 puvan çıktık..5 dak sat verdi..heee sen yavrı ayu olduğun için ağnamadın..baban olsaydı şıppadak ağnardı durumu..:D
-
[QUOTE=hilm;133156]Çoklu alıntı yapamıyorum, kopya ile aşağda :
[/QUOTE]
İlk mesajalr için mesajalrın altındaki [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/multiquote_off.gif[/IMG] butonalrına son mesajda da [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/quote.gif[/IMG] butonuna tıklarsanız oluyor.