dow yükselir sanmıştım, bu gidişle -% 2 olacak, düşecek DJI -200 points
Printable View
dow yükselir sanmıştım, bu gidişle -% 2 olacak, düşecek DJI -200 points
8200 kırılmadan shortları hep haram ederler, 8200 kırılana kadar devamlı long. Ancak 8200 kırıldığı akşamın sabahı shorta yetişebilir miyiz orası meçhul :)
[quote=hexa;133211]dow yükselir sanmıştım, bu gidişle -% 2 olacak, düşecek DJI -200 points[/quote]
Dow bir işe yaramaz imkb var artık.Dow out ben kaçar bye.Hakkım helal hepinize uçak düşerse izlersiniz tvden.Byee.
[quote=özdenil;133213]8200 kırılmadan shortları hep haram ederler, 8200 kırılana kadar devamlı long. Ancak 8200 kırıldığı akşamın sabahı shorta yetişebilir miyiz orası meçhul :)[/quote]
Bu akşam kıracaktır merak etme.
pamıkk dow % 2 lik % 5lik düşüşlerinde artı açtık..imf varken çok düşmeyiz pamık üzülme...
[quote=QUEEN;133220]pamıkk dow % 2 lik % 5lik düşüşlerinde artı açtık..imf varken çok düşmeyiz pamık üzülme...[/quote]
yoh üzülecek bişey yoh...LONG lar geçici bir süre için elimizde patladı...kapanışta işkillendim aslında kötü oldu kapanışımız ama bozmadık pozu.
yarın -500 GAP yiycez afiyetlen...yani abla senden sarma,dolma,mantı,kötte,börek çörek yiyelim diye umuyorduk yiye yiye - GAP yiycez :o
[QUOTE=SEYYAH;133221]yoh üzülecek bişey yoh...LONG lar geçici bir süre için elimizde patladı...kapanışta işkillendim aslında kötü oldu kapanışımız ama bozmadık pozu.
yarın -500 GAP yiycez afiyetlen...yani abla senden sarma,dolma,mantı,kötte,börek çörek yiyelim diye umuyorduk yiye yiye - GAP yiycez :o[/QUOTE]
aklın fikrin yimekte dimi pamık..gapi bile yimek olrak görüyosun..+gap tatlu..- gap acu yimek demi pamık..
SEYYAH anasayfadaki analizini gordum gı aynı bakmışık
[quote=fXci;133223]SEYYAH anasayfadaki analizini gordum gı aynı bakmışık[/quote]
valla çok gel-git yaşadım pozu kapatıp kapatmamak arasında özellikle o KV li direnç işkillendirdi biraz ama dışarıya göre yine güçlü durunca (kapanışa doğru biraz bozudu) dedim dursun sabaha.
neyse yafu SHORT larız icabında geri döner tekrar LONG larız...ben artık poz da terste beklemiyorum STOP ve tornistan...bu şekilde daha iyi oluyore...
8106 sanal long fdow:..:
kanımıza işledi şort long yapamadan duramıyoruz.
[QUOTE=özdenil;133213]8200 kırılmadan shortları hep haram ederler, 8200 kırılana kadar devamlı long. Ancak 8200 kırıldığı akşamın sabahı shorta yetişebilir miyiz orası meçhul :)[/QUOTE]
Bahsedien sabah yarın sabah. üüü
full flatken sallması ne güzel rahat rahat bol keseden:..: