[quote=Larossıan;133237]Evet asti.:)))[/quote]
ulem laros.. ne tahmin etsem evet diyosun :) beni yiyosun gibi geliyor bana... madem dema(llv;x) li bir şey tepedki referans çizgisini neye göre belirliyon :)
Printable View
[quote=Larossıan;133237]Evet asti.:)))[/quote]
ulem laros.. ne tahmin etsem evet diyosun :) beni yiyosun gibi geliyor bana... madem dema(llv;x) li bir şey tepedki referans çizgisini neye göre belirliyon :)
[QUOTE=pitahuerat;133230]abiler kim antepli kim o hemşerimmmmmm....[/QUOTE]
yavrı gutup ayucuğu pambık
[quote=Astatin;133240]ulem laros.. ne tahmin etsem evet diyosun :) beni yiyosun gibi geliyor bana... madem dema(llv;x) li bir şey tepedki referans çizgisini neye göre belirliyon :)[/quote]
Önemli olan o asti meslek sırrı sen yaparsın be yaa.:D
bir sistemin bile yok şöle al dedımı alalım sat dedımı satalım..üüüüüü
[quote=Astatin;133239]aarrggggggggggggggghhhhh ulllemmmmmmm pambıkkkkk..hem kenidini yaktın hem beni yaktın....üwwwwwwww..günlerdir kısa dönen ben bu gece flatim..üwwwwwwwww[/quote]
eeeeee asti kardeş su filtreden geçmeyince beyle kireçli oluyor...allah cezanı vermesin senin...:mad:
tradeye yüzeysel bakmamak ana projeksiyondan kopmamak lazım, kimine göre ana projeksiyon yukarı , bana göre artık aşağı, ne zaman ana projeksiyondan kopup güniçi heycanla işlem yaptıysam genelde zarar oldu, yön aşağı bu fikrimi 48125 olan tepenin %3 yukarı geçilmesi ve üsütnde kapanış değiştirir ancak oda zor.
ayrışma bitti gayri, dowla kolerasyon yapmaya başladık artık daha öyle düşüşlere direnme olmaz artık, şuanki yurtdışı görünümle açılırsak, 46300 civarı açılırız haydi geçmiş olsun:..:
Arkadaşlar 3 gün sabahtan öğleye kadar çocuklara eğitim verecem uzunda kalanlar üzülmesin fazla aşağı kaymaz öğleden sonra görüşmek üzere kalın sağlıcakla.
[quote=Larossıan;133242]Önemli olan o asti meslek sırrı sen yaparsın be yaa.:D[/quote]
sisteminin son al verdiği bardan bu yana, HHV lerin ortalaması gibi bişey olsa gerek...MAV(HHV,barsince(al koşulun)) ....v.s.aman beaa her neyse :)
[quote=traderx;133245]tradeye yüzeysel bakmamak ana projeksiyondan kopmamak lazım, kimine göre ana projeksiyon yukarı , bana göre artık aşağı, ne zaman ana projeksiyondan kopup güniçi heycanla işlem yaptıysam genelde zarar oldu, yön aşağı bu fikrimi 48125 olan tepenin %3 yukarı geçilmesi ve üsütnde kapanış değiştirir ancak oda zor.
ayrışma bitti gayri, dowla kolerasyon yapmaya başladık artık daha öyle düşüşlere direnme olmaz artık, şuanki yurtdışı görünümle açılırsak, 46300 civarı açılırız haydi geçmiş olsun:..:[/quote]
bu adamlar adam gibi söyle %2.5 düşmedikce benim için düşüş oldu sayılmaz öle bir şeyde olmayacagına göre ayrıştık krize CİN ile birlikte kafa tutuyoruz. Hadi onların 2 trilyon dolar rezervi var biz ise İMF den uc krş alıcaz diye biryerimizi yırtıyoruz. askerlıgın başladıgı yerden mantık biter derler yaa IMKB de daha beter . sonuç İMzamda :confused:
[QUOTE=Larossıan;133234]arka sayfalarda işaretlemiştim.[/QUOTE]
Short olmama rağmen hala çakacaklarına inanmıyorum :(
[quote=enorton;133249]Short olmama rağmen hala çakacaklarına inanmıyorum :([/quote]
inanmalısın eduardo, no spoon .dng - gap :dü: .uyk
VOBIX,
MS için DLL folder larını nereden buluyoruz ve bunu nasıl şeetiriveriyoruz MS içine? şimdi bir indicator oluşturmak istedim fakat aşağıdaki uyarıyı verdi.
[B]"This DLL does not exist in the MSX DLL Folder"[/B]