Herkes nereye gitti ??????????????????????
Printable View
Herkes nereye gitti ??????????????????????
dunku kısalar 550 den ıstop, üwwwwwwwww
[I]Aylık Sanayi Üretim Endeksi, 2009 yılı Mayıs ayında 2008 yılı Mayıs ayına göre % 17,4 :dü: gösterirken, bir önceki aya göre % 5 :yü:[/I]
[QUOTE=yoden;133300]Herkes nereye gitti ??????????????????????[/QUOTE]
burdayık gı ::::::
[quote=Astatin;133295]ARkadaşlar yeni topik/konu yu nerden açıyorduk..bulamıyorum..üwwww..
Herkesin hoşuna gidecek bir topik açacağım..Hayır TOBREG, adriana lima resimleri topiği değil tabiki....[/quote]
Niye taş attıgını bılıyorum kardesım, fekat dunku ZENGIN vurgulu soruna yanıt vermemezlık etmedım, sadece bılgı sahıbı değilim, 'ilgilinin' :..: portfoyunde :..: neler var bılmıyorum.
[quote=tuareg;133304]Niye taş attıgını bılıyorum kardesım, fekat dunku ZENGIN vurgulu soruna yanıt vermemezlık etmedım, sadece bılgı sahıbı değilim, 'ilgilinin' :..: portfoyunde :..: neler var bılmıyorum.[/quote]
portfoyu olduğundan emin misin :)
[quote=fXci;133303]burdayık gı ::::::[/quote]
herkeşle gıı dıye seslenıyorsun da astatıne neden gıı demıyorsun, teessuf ederım, astatınımın neyı eskık. küsüyor sana haberın olsun.
sayın kuın, pes dıyorum baska bırsey demıyorum, ne yaptınız ne ettınız, bu pıyasaya ragmen kısalara kan kusturdunuz ya, pes ki pes..
(cadılar bayramı gect mı)
[quote=tuareg;133306]herkeşle gıı dıye seslenıyorsun da astatıne neden gıı demıyorsun, teessuf ederım, astatınımın neyı eskık. küsüyor sana haberın olsun.[/quote]
hiç alakası yok....bana da aste diyor... gı olanları ise gı diypr..mesela cerfin ve kuin e aynı nedenle gı diyor.. "kız" manasında..ama gı dediği herkes öylemidir bilemiyorum...sana tobreg mi diyor gı mı diyor mesela
[quote=Astatin;133305]portfoyu olduğundan emin misin :)[/quote]
hanı bankacıdır ya, portfoy dıye onu şeyettım, jerfın önce kurşunlatıp sonra yağlı urganla boğduracak bızı, haberın olsun.
[QUOTE] 08.07.2009 10:13:33 SOMALİ'DE TÜRK GEMİSİ SALDIRIYA UĞRADI
Somali'de Türk bayraklı ''Horizon-1'' adlı
yük gemisi, deniz haydutları tarafından ele geçirildi.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Suudi Arabistan'dan Ürdün'e giden,
''Horizon-1'' adlı yük gemisine, TSİ 08.15'te deniz haydutları saldırdı. 33 bin
metrik ton sülfür yüklü geminin deniz haydutlarınca ele geçirildiği bildirildi.
23 Türk mürettebatın bulunduğu gemi ile bağlantı kurulamadığı ve gemide
bulunan uydu telefona yanıt verilmediği ifade edildi.
Deniz haydutlarının, herhangi bir talepte bulunmadıkları da kaydedildi.[/QUOTE] Somali tarafında gemisi olan var mı?
[QUOTE=VOBiX;133310]Somali tarafında gemisi olan var mı?[/QUOTE]
başbakanımızın oğlunun gemiciği oralarda olabilir