[QUOTE=mbm;62188]32850 kısa.. iyice gıcık oldum bunlara....
birer ikişer kademe tırtıklamaya başladılar...[/QUOTE] sisteme sat geldi..
Printable View
[QUOTE=mbm;62188]32850 kısa.. iyice gıcık oldum bunlara....
birer ikişer kademe tırtıklamaya başladılar...[/QUOTE] sisteme sat geldi..
Dün bundan beterdi ama bende hata sistem birkez sinyal verdi ben 10 işlem yaptım hem zarar hem kom yazdı gaple birazını aldım ama hevesim kaçtı
[QUOTE=hexen;62133]dow futur 8800 üstesinde olmasa yukarya potans olmaycak... bu bizde guvensiz olyor.. bundan kurt kapan yeresinde oldukca flat en iyi[/QUOTE]
Sn Hexen gerçekten de milleti kurt kapanına soktular bugün. Tebrikler. +.
pariteler alarm verior
[QUOTE=iskender;62187]
ben uzun yazabilen ve nihayetinde "yazan" birisi değilim. yaşını başını almış birisi olarak asla kimseyi küçümsemek veya kırmak gibi bir niyetim yok, ukela durumuna da düşmek istemem. umarım derdimi az da olsa anlatabilmişimdir.
sayın teo, tüm içtenliğimle, tüm kalbimle başarınızı diliyorum...[/QUOTE]
alışkın olmadığım bir uslubunuz olsa bile, eleştirileriniz için teşekür ederim,
Neticede her türlü fikre açığım.
Bende samimiyetle bir soru sorayım., müsade ederseniz,
Siz borsada para kazanabiliyor musunuz? Bunun cevabı evet ise,ücreti mukabilinde eğer lütfederseniz bana öğretmenizi rica edeceğim.
Sevgiler...
ikili dip yaparsa bu adiler şimdi
dax 15 uyumsuz aşagı...
o yüzden aşagı gelmesi lazım....
[QUOTE=QUEEN;62184]oboda görüyorum tobo da görüyorum sabah analizinde 33600 üzeri kalınmazsa 31500 döner diyodu..[/QUOTE]
obo var tobo var bir de bobo olsa tam olacak .dng
Bu iş çin işkencesi haline geldi...
[QUOTE=özdenil;62199]Bu iş çin işkencesi haline geldi...[/QUOTE]
İşknece mişkence denk getiren ne güzel üç beş kademeye trade ediyordur.
Dün hexen usta boşuna demedi amatörler flat kalsın yarın profesyonel traderların günü diye.
[QUOTE=özdenil;62199]Bu iş çin işkencesi haline geldi...[/QUOTE]
sorma...
32850 uzun bu arada...
spotu bu sefer saglam alıyorlarmı ne...
[QUOTE=VOBiX;62198]obo var tobo var bir de bobo olsa tam olacak .dng[/QUOTE]
BOBO var aslında. KOBO da var.
Büyük OBO=BOBO
Küçük OBO=KOBO .kom:..::p
Basarda basar yukarı yakaladı kısada avını .....oğlu.....
anında görüntü oldu gene:)
sevgili teo, son 1.5 senede piyasada olanlarla performansınızı lütfen kıyaslamayın.. başarısız olduğunuzu asla düşünmeyin..gayet vahşi , para kazanılması çok zor bir ortam... hiçbir sistemin yada psikolojinin bu düşüş sürecinin altından kalkabildiğini zannetmiyorum...
sorun sizde yada sisteminizde değil, piyasadadır...
Bişey oldu, bu olumlulukta bizimde vadelide 33600-33700 denememiz gerekir diye düşünüyorum, saygılar.
Bu aralar Baybars ne diyor. Ulaşabilen varsa sevinirim
Cuma günleri seansın sonlarına doğru çok katakulli olur dikkatli olmak gerek iki tarafa doğru da .
Sn hexen gibi kahve içiyorum dün aldım ağzımın payını şimdi kopar gider bende arkasından bakarım
Deli Değişti Ykb Oldu.
feci döktüler . stop zararı üstüne tekrar denedim uzunu 33100 den , ama evlenme niyetinde değilim pozisyonla .
[QUOTE=halojen;62205]sevgili teo, son 1.5 senede piyasada olanlarla performansınızı lütfen kıyaslamayın.. başarısız olduğunuzu asla düşünmeyin..gayet vahşi , para kazanılması çok zor bir ortam... [B]hiçbir sistemin yada psikolojinin bu düşüş sürecinin altından kalkabildiğini zannetmiyorum...[/B]
sorun sizde yada sisteminizde değil, piyasadadır...[/QUOTE]
sevgili halojen
sorun psikolojide kanımca..
[B]yoksa bu günler trendli günler... sistemlerin en kolay kazandıgı dönem olması gerekir...[/B][B]sisteme uyanlar için[/B]
mesela ben bu bayram arifesinde sistemdem bir koptum..inada bindirdim olayı..
45000-29000 düşüşünde adam gibi bir şey kazanamadım...
olay tamamen psikolojikti...o dönemde geceleri hep gapa yakalandım.uzun girdiğim için..gündüzleri sisteme ters hareket edip bir şeyler kazanmaya çalıştım ancak
39000 çıkışında ve 39000 den düşüşte sisteme tekrar sarıldım..12000-13000 puan aldım... net...
bayram sonrası o düşüşte sistemler nerden baksan 12000 puan bıraktı...
toplamda bayramdan bu yana 25000 puan vardı. 1-2 ay içinde.. öncesini söylemiyorum
[B]özetle demek istediğim piyasaların pek suçu yok..suç bizde.....
bizim saplantılarımızda ve psikolojilerimizde[/B]
bugün sistemim beni yedi bitirdi
al işte bi yukarı bi aşağı sistem ne yapsın görüyolar kısa kapandı zararla uzun açıldı tmm bi stopta oraya etimiz ne budumuz ne
sistem beni de bugün fena çarpdı.ama başka çare yok..
ya buraya yazdıgım gibi benide bugun 2 veye 3 defa birer, ikişer kademe çarptı...
850 den beri alda...
son alış 850 ve işlem yok başka..
bu yataydaki al satlar, bu işin vergisi.....
kırılır bir tarafa fazlasıyla alırız geri......karar versinlerde amcamlar
[quote=mbm;62212]sevgili halojen
sorun psikolojide kanımca..
[B]yoksa bu günler trendli günler... sistemlerin en kolay kazandıgı dönem olması gerekir...[/B][B]sisteme uyanlar için[/B]
mesela ben bu bayram arifesinde sistemdem bir koptum..inada bindirdim olayı..
45000-29000 düşüşünde adam gibi bir şey kazanamadım...
olay tamamen psikolojikti...o dönemde geceleri hep gapa yakalandım.uzun girdiğim için..gündüzleri sisteme ters hareket edip bir şeyler kazanmaya çalıştım ancak
39000 çıkışında ve 39000 den düşüşte sisteme tekrar sarıldım..12000-13000 puan aldım... net...
bayram sonrası o düşüşte sistemler nerden baksan 12000 puan bıraktı...
[B]özetle demek istediğim piyasaların pek suçu yok..suç bizde.....[/B]
[B]bizim saplantılarımızda ve psikolojilerimizde[/B][/quote]
bakış açısına göre değişir sn.mbm... şahsen benim için tamamen bilinmeyen bir trenddi..ve halen devam ediyor.. son 1 yılda yaptığım trade sayısı 3'ü 4'ü geçmez... fakat bu psikolojim elvermediği için değil, hareketin gidişatı hakkında fikir yürütemediğim zamanların çokluğuyla alakalı.. ama bunun için asla sistemi sorgulamam, zaten bir taraftan da devamlı öğreniyor yeni formasyonlar.. herşekilde kazanç var... bu dalgaların hepsi ileriye yatırımdır benim için.. veri tabanımda yerlerini aldılar... ama çok orjinal bir düşüş trendi yaşandı.. buna şüphe yok... ne 2001 ne de önceki krizi formatlarıyla hiç alakası yok..
her harekette bulunmak yerine, aşina olduğum dalgalarda para kazanmayı daha güvenli buluyorum... zaten yılda birkaç büyük dalga yakalasanız yeterli oluyor..
nasılsa normale, eski sakinliğine kavuşacak piyasalar... acelemiz yok...
ama bu aralar normale dönme çabaları var... nihai dip hususunda oldukça ümitliyim.. yakın zamanda yatay piyasaya başlayabilir...
33200 Den Flat OLDum Garip Hareketler Oluyor.
[QUOTE=halojen;62218]bakış açısına göre değişir sn.mbm... şahsen benim için tamamen bilinmeyen bir trenddi..ve halen devam ediyor.. son 1 yılda yaptığım trade sayısı 3'ü 4'ü geçmez... fakat bu psikolojim elvermediği için değil, hareketin gidişatı hakkında fikir yürütemediğim zamanların çokluğuyla alakalı.. ama bunun için asla sistemi sorgulamam, zaten bir taraftan da devamlı öğreniyor yeni formasyonlar.. herşekilde kazanç var... bu dalgaların hepsi ileriye yatırımdır benim için.. veri tabanımda yerlerini aldılar... ama çok orjinal bir düşüş trendi yaşandı.. buna şüphe yok...
her harekette bulunmak yerine, aşina olduğum dalgalarda para kazanmayı daha güvenli buluyorum... zaten yılda birkaç büyük dalga yakalasanız yeterli oluyor..
nasılsa normale, eski sakinliğine kavuşacak piyasalar... acelemiz yok...
ama bu aralar normale dönme çabaları var... nihai dip hususunda oldukça ümitliyim.. yakın zamanda yatay piyasaya başlayabilir...[/QUOTE]
biz günlük oynadıgımız ve devamlı pozisyonda oldugumuz için faklı olabilir evet sn halojen...
farkta şu galiba...
büyük resimle pek işimiz olmuyor... mesela bu düşüşte dip neresi olur benim sorunum değil o...
yada bu tepki nereye kadar gider beni ilgilendirmiyor....
sisteme sarıldıgımız zaman,sistem al derse alıyoruz devam ederse trend oluyor..
biz baştan alalımda trend olsun demiyoruz... olur veya olmaz.şansa o...
tıpkı bugunki gibi...şuan spot ve vadeli tekrar alda 15 dakikalıkları...
belkide bu 32850 alış bana 5000 puan bırakacak. bilemiyoruzki...
belkide birazdan tekrar satacagım ve kısadan kazanacagım 3000 puan...
benim için olay tamamen disiplin ve psikoloji... o da sisteme baglı kalabilme durumu
saygılar
[quote=teo;62195]alışkın olmadığım bir uslubunuz olsa bile, eleştirileriniz için teşekür ederim,
Neticede her türlü fikre açığım.
Bende samimiyetle bir soru sorayım., müsade ederseniz,
Siz borsada para kazanabiliyor musunuz? Bunun cevabı evet ise,ücreti mukabilinde eğer lütfederseniz bana öğretmenizi rica edeceğim.
Sevgiler...[/quote]
1 şubattan beri net yüzde 325 kardayım. sorun asla piyasalarla ilgili değil sizinle ilgili. ben istanbulda bir şirkette yöneticiyim, sonuçta yararı olacaksa sizinle görüşmeye hazırım. (tabi parası mukabilindeki sözlerinizi ciddiye almıyorum) ama yararı olmayacağını düşünüyorum, bunun nedeni şu; sonuçta benim sistemimi öğrenmek istiyorsanız; basit hareketli ortalmalardan hiç bir farkı yok. yani son derece BASİT HATTA APTAL bir sistemim var. yok risk yönetimi, nakit yönetimi nedir diyorsanız benim siz de var olan teorik kültüre ekleyebilecek bir şeyim yok, yok benden pisikolojik yönetim öğrenmek istiyorsanız bu öğretilebilir bir şey değildir veya ben sonuçta uzmanı değilim, tıpkı benim yaptığım gibi nlp desteği almaya çalışabilir, hatta pisikolojik destek alabilirsiniz...
tahmin ettiğim gibi benim ne yazdığımla ve mantığımla zerre kadar ilgilenmiyorsunuz. tekrarında yarar var, dikkatlice okuyun şu zavallı iki satırı ve gerisini zamana bırakın: basit bir sistem kurun, kurallarınızı teorik çalışmadan sonra SABİTLEYİN ve asla değiştirmeyin. hiç bir istisna yapmadan (ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN, BİLE BİLE ZARAR EDECEĞİNİZE İNANDIĞINIZ POZU ALIN SATIN) ve benim verdiğim pastaneci örneği üzerinde analiz yapıp çalışın, (pastaneci; sizin iç barışınızı, yatırım ve beklenti pisikolojisini, uzun bir mücadeleye dayalı planı size simule edecek, onu asla küçümsemeyin). benim yüz yüze görüşmede söyleyeceğim şeyler bunlar olmakla birlikte yine de maksat tanışmak olsun, moral olsun diyorsanız ben hazırım, özelime mesaj atarsanız, randevulaşırız. saygılarımla...
yukarı olursa , 34300 - 35300 hedefler , ikinci hedefi bugün görür mü bilemem . tekrar basarlarsa ilkini de unuturum .
[quote=mbm;62221]biz günlük oynadıgımız ve devamlı pozisyonda oldugumuz için faklı olabilir evet sn halojen...
farkta şu galiba...
büyük resimle pek işimiz olmuyor... mesela bu düşüşte dip neresi olur benim sorunum değil o...
yada bu tepki nereye kadar gider beni ilgilendirmiyor....
sisteme sarıldıgımız zaman,sistem al derse alıyoruz devam ederse trend oluyor..
biz baştan alalımda trend olsun demiyoruz... olur veya olmaz.şansa o...
tıpkı bugunki gibi...şuan spot ve vadeli tekrar alda 15 dakikalıkları...
belkide bu 32850 alış bana 5000 puan bırakacak. bilemiyoruzki...
belkide birazdan tekrar satacagım ve kısadan kazanacagım 3000 puan...
benim için olay tamamen disiplin ve psikoloji... o da sisteme baglı kalabilme durumu
saygılar[/quote]
evet işte tamamen trade alışkanlığıyla ilgili bir durum... ben indikatör kullanmıyorum, göstergelere güvenmiyorum... güniçi al-sat benim için çok fazla adrenalin demek... onun yerine benzerlik ve fibo üstüne kurulu şimdiye dek devamlı gelişme sürecinde olan bir sistemim var... orta vadelidir..
eşsiz bir trend yaşandığından dolayı haliyle benim sistem devre dışı kaldı.. fakat indikatörle iş yapanlar ekmek yemiştir ona birşey diyemem... böyle bir durum benim için aşırı riskliydi... çoğunu flat izledim.. bu bir kayıpmıdır? zannetmiyorum... tecrübe ve bilgi paradan çok daha mühim olgular... bunları kazandık... elimizi güçlendirdik...
21bin nihai dip hipotezim doğrulanırsa, bu düşüş trendi benim için çok çok karlı bir yatırıma dönüşmüş demektir...
Bu Ne Böyle Ya.
Sanki iyi yukarı yapacak gibi hareketler oluyor, sonra aniden geri geliyor, fiyatlar manyadı:) saygılar.
bu büyük barların ardından gelecek olan da büyük bir hareket mi acaba ..
Gap olmadan bunlar yukarı yapaamaaaaz, bu durumda böyle işte, beklentim yukarı ama, maalesef zaman alacak ve bugün boşuna bekliyorum, saygılar.
Hadi artık piyasa ne zaman şahlanacak akşam oldu. .boks. Seans bitince özel seans mı yapacaklar bunlar kendi aralarında? .dng
eeeeee hadi artık yukarımı aşagımı karar verin da...
yukarı olursa daha makbul olur.. tekrardan al sat yapmamış oluruz .
mümkünse tabi.....sevgili py amcalarım...
he heee :)
ssn sentinus aynı şeyi yazmışım.. okumadan...
Teorem: Ayı piyasasında piyasa hem düşüşe hem yükselişe direniyorsa bir müddet sonra satış gelir. :D:D