[QUOTE=chn69;133311]başbakanımızın oğlunun gemiciği oralarda olabilir[/QUOTE]
O zmaan sigortadan para alamk için teslime tmişlerdir gemiciği. Yerine gemi almak için.
Printable View
[QUOTE=chn69;133311]başbakanımızın oğlunun gemiciği oralarda olabilir[/QUOTE]
O zmaan sigortadan para alamk için teslime tmişlerdir gemiciği. Yerine gemi almak için.
[QUOTE=Astatin;133319]arkadaşınla anlaşsak yaww..bir de biz kaçıralım onu somalide..genelde ödüyorlar fidyeyi malum..sonra VOB da yeriz paraları[/QUOTE]
Gemiyi şaşırısak yanarız. Zevk için insan öldürenlere denk geldik mi yandık.
[quote=VOBiX;133324]O zmaan sigortadan para alamk için teslime tmişlerdir gemiciği. Yerine gemi almak için.[/quote]
sigortaya migortaya gerek yok..bir gecede kanun çıkarıverirler :) ilk başvuran kişiye teşvik yasası..saat 00:00:01 de de kim başvurur bilin bakalım :)
nasılda korkuttular benı şerefsizler, gül gibi kısalar 550 den kapattık, cık cık
[quote=VOBiX;133325]Gemiyi şaşırısak yanarız. Zevk için insan öldürenlere denk geldik mi yandık.[/quote]
astatını o taraflara gitmeye ıkna edersen buyuk sevap kazanırsın. sen onunla gıtme, ben sonra gelırım de, yalnız gonder. sevaptır.
[quote=Astatin;133317]benim karadenizde var:::[/quote]
taka mı :::
[quote=Astatin;133326]sigortaya migortaya gerek yok..bir gecede kanun çıkarıverirler :) ilk başvuran kişiye teşvik yasası..saat 00:00:01 de de kim başvurur bilin bakalım :)[/quote]
chp lilerin başvuracak halleri yoktur deil mi çünkü onlar uyurlar o saatte. anlamadığım şey elleri havada nasıl uyudukları?
pek bi iştahlı aldılarsada saatlik ortalamadan satış geldi..
halen satıştayız..fakat piyasa olumluya oynamaya daha hevesli..
[quote=YAVUZHAN;133329]taka mı :::[/quote]
yok abi transatlantik...:::somalili korsanlara kiralıyayım diyorum ama, alet boğazlardan geçemiyo...hapis karadenizde.dng ağustos vade uzlşşma 35000 gibi olursa birde marmaraya alayım diyorum
Gökhan nerelerde acaba ????
[quote=yoden;133333]Gökhan nerelerde acaba ????[/quote]
Tahmin edin?:..:
[quote=juliano;133330]chp lilerin başvuracak halleri yoktur deil mi çünkü onlar uyurlar o saatte. anlamadığım şey elleri havada nasıl uyudukları?[/quote]
he..uyumak günah değil çalmak günah:D:D
tobreg lem,,seni somalili korsanlar kaçırsa, mani olmadım diye ben mi suçlu olurum yoksa kaçırdılar diye korsanlar mı...çok emin olamadım..yok eğer ben suçlu olacaksam, niye adamalr kaçırsın seni..o zevki onlara bırakmayayım ben rehin alayım seni..