istop ... vayyyy pelaya bak ..
Printable View
istop ... vayyyy pelaya bak ..
[quote=iskoçyalı;242539]dün "tepecek" dediğim barda tam 70 pip tepen pariteyi "lan bu kadar tepmiş parite alınır mı artık" diyerek almadım...
parite 1 saat sonra tam 400 pip daha yukardaydı. :..:
çıkarılacak ders: bir pariteyi 1,5-2 dakikada 70 pip yükseltmiş olan alımı yapan ağalar, sen ben güzel yerden şortlayalım diye değil, kar etmek için alım yapıyorlardır..dng[/quote]
patron o düşünceyi kafaya bi kaydedebilsek var ya :::
[quote=iskoçyalı;242558]dün 68,325den beri gaza basan bi ben varım lem ne freninden bahsediyon ::::::[/quote]
bayır aşşağı giderken boşa atıyon ama patron olmazzüüü ayağını korkak alıştırma düşerken de gaza basss.uyk
çok zayıf ...eflatun çizgi altında .. mavi halka teknik olarak hedefte bence.. biraz gevşek davrandım .. kısalamadım ... kısmet ..
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/21/1342.jpg[/IMG]
patron iyi gidiyosn maşallah.. daim olsun..manşette smaçta yerinde..hehe
bu arada sabahki yazdığım gibi çelikleme yapıyo pala helal olsun:) bi soğuk bi sıcak çelikleme yapayım derken çatlatmasın bari pala:) bu arada palanın elinde makası kesemezz ahh kesemez üüüüvvv
dünkü dibin altına sarkmamıza rağmen göstergeler yukarda kaldı ve PU oluşturdu yine..
zemin kaygan olduğundan PU ların badem olma riski herzamankinden fazladır elbet..
[quote=sadberk22;242577]bu arada sabahki yazdığım gibi çelikleme yapıyo pala helal olsun:) bi soğuk bi sıcak çelikleme yapayım derken çatlatmasın bari pala:)[/quote]
69'da buz havuzuna soktu şortçuları. :)
yalnız yakalayabilenler için gerçekten muhteşem günler...muazzam marjlar...
1 saatte 700 yukarı, 1000 aşağı, aradakilerle toplam yaklaşık 2.000 puan marj oldu.
VOBa geri mi dönsem ne. :..:
long için tetikteyim şahsen ... pular oluştu ve destek varmış 900 de .. bugün çok gevşek davranıyorum valla ... görülmeyecek bir destek değilmiş 900 üüüüüü
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/21/1384.jpg[/IMG]
[quote=iskoçyalı;242589]69'da buz havuzuna soktu şortçuları. :)
1 saatte 700 yukarı, 1000 aşağı, aradakilerle toplam yaklaşık 2.000 puan marj oldu.
Voba geri mi dönsem ne. :..:[/quote]
bu iş için yeterince iyiydin.. Neden bıraktın...
[quote=iskoçyalı;242589]69'da buz havuzuna soktu şortçuları. :)
VOBa geri mi dönsem ne. :..:[/quote]
kendine hakim ol patron :..:
[QUOTE=QUEEN;242574]patron iyi gidiyosn maşallah.. daim olsun..manşette smaçta yerinde..hehe[/QUOTE]
sağol apla ... hoşgeldin .. bi manşet çaksana 80000 olsun .. üvvvvvvvvvvv .. ::::::