günaydın ağalar... nassı geçti dağ gibi tatil...üğğğwwwww... rüzgar gibi geçti..üğwwww
Printable View
günaydın ağalar... nassı geçti dağ gibi tatil...üğğğwwwww... rüzgar gibi geçti..üğwwww
[quote=Astatin;419584]günaydın ağalar... nassı geçti dağ gibi tatil...üğğğwwwww... rüzgar gibi geçti..üğwwww[/quote]
valla patron bende anlamadım nası geçti :) biraz araştırma bilgi edinme, biraz filmlere gömülme.Eskiden de çok sosyal biri değildim ama bildiğin asosyal olmuşum son zamanlarda onu anladım üvvvv :..::::
Bu şekilde bile koskoca datil çabucak geçti :)
yaww bu arada kim bulmuş bilmiyorum ama hoş bir espir olmuş şu laf " Ben sana vali olamazsın demedim, mani olamazsın dedim" :)...
Asti, inceleme fırsatın oldu mu samsung tableti?
[quote=flexy;419600]Asti, inceleme fırsatın oldu mu samsung tableti?[/quote]
öyle bir şey mi demiştim samsung için:o ..ben sony nin hibrid ultrabook unu şeetmiştim ama o daha tezgaha gelmedi
[quote=Astatin;419601]öyle bir şey mi demiştim samsung için:o ..ben sony nin hibrid ultrabook unu şeetmiştim ama o daha tezgaha gelmedi[/quote]
Bunu dediydim ;
[URL]http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i3-2377m-2gb-64gb-ssd-slate-pc-xe700t1a-a02tr/productDetails.aspx?productId=bd301380&categoryId=3008012[/URL]
Sony muadili ultrabookumsu tabletimsi :D
[quote=flexy;419603]Bunu dediydim ;
[URL]http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i3-2377m-2gb-64gb-ssd-slate-pc-xe700t1a-a02tr/productDetails.aspx?productId=bd301380&categoryId=3008012[/URL]
Sony muadili ultrabookumsu tabletimsi :D[/quote]
enter-hasan..win7 nin tokunmadik arayüz desteği varmıymış yaw..valla ilk defa duydum...yetişemiyoz deknolociye hacıfilex...
yaw bu arada şu guponu sizle paylaşayım dedim hacılar... gördüğünüz gibi 12 de kalmışık...2.25 tl verip 500 tl kaznadık o ayrı konu da :) almanlar ****lik yaptı yaw...gerçi ben de mallorca-real madrid i 1 oynayarak sürprizin **kunu çıkarmışım ama...şöyle düşünün, almanlar sürpriz yapmayaydı da mallorca sürpriz yapaydı muhteömelen 1.3 milyonu tek başıma alırdım.. :) bu haftada pis maçlar var.. 4 sürprizim garanti yine ama yetmiyor **..
5-6 sürprizi bilmişik aşşada ama neye yarar..uwwww
[IMG]http://i47.tinypic.com/34evzna.jpg[/IMG]
[quote=flexy;419603]Bunu dediydim ;
Sony muadili ultrabookumsu tabletimsi :D[/quote]
ram düşük niki sexi abi..2 gb ...solidworks..autocad son version pro lar aragazı..takviye yapmadan prostat olmuş giibin calişir bunda eyle deel mi..:p:p
15 maç çok deel mi usta...:confused:
bilen adamlar deyi ki 4 maç oynayın tutturulabilirlik acısından..4 macı geçtin yi olasılık düşüyo muş..:p:p
[quote=obsidyen;419608]ram düşük niki sexi abi..2 gb ...solidworks..autocad son version pro lar aragazı..takviye yapmadan prostat olmuş giibin calişir bunda eyle deel mi..:p:p[/quote]
Doğru diyosun patron :) ona tikkat etmemişim.
[quote=obsidyen;419609]15 maç çok deel mi usta...:confused:[/quote]
[quote=obsidyen;419610]bilen adamlar deyi ki 4 maç oynayın tutturulabilirlik acısından..4 macı geçtin yi olasılık düşüyo muş..:p:p[/quote]
opsiwan,
bu iddaa oyunu değil patron..sportoto bu... sportoto bir kaç hafta devrettiği zaman her manada diğer oyunlara göre avantajlı duruma geliyor.. misal; bu 15 maçı sportoto deil idda da oynasan ve bilsen: maç başına oran 2 de ki (o kadar da olmaz asla)... 2 üzeri 15=32,768 yapar..yani 1 TL koyup 32,768 TL alabiliyorsun... oysa sportoto da bu 15 maçı bilirsen bu hafta yaklaşık 1.7 milyon alacaksın :) ..üstelik sportotonun kolunu 0.25 tl..yani özetle aynı şeyi bilince iddaa da 8000 TL alıorsun, sportoto da 1.7 milyon....üstelik sportototo da 14-13-12 ye da para var...iddaa da ise 1 maç bile yatsa badem oldun..
alla alla..fark da çıok büyük..hesap hatası mı yaptık acep:D
a-ha selçuklu gral gelmiş..patron özel bir şey sorabilir miyim..nedne herşey tavan olmuyor
[quote=Astatin;419614]opsiwan,
bu iddaa oyunu değil patron..sportoto bu... sportoto bir kaç hafta devrettiği zaman her manada diğer oyunlara göre avantajlı duruma geliyor.. misal; bu 15 maçı sportoto deil idda da oynasan ve bilsen: maç başına oran 2 de ki (o kadar da olmaz asla)... 2 üzeri 15=32,768 yapar..yani 1 TL koyup 32,768 TL alabiliyorsun... oysa sportoto da bu 15 maçı bilirsen bu hafta yaklaşık 1.7 milyon alacaksın :) ..üstelik sportotonun kolunu 0.25 tl..yani özetle aynı şeyi bilince iddaa da 8000 TL alıorsun, sportoto da 1.7 milyon....üstelik sportototo da 14-13-12 ye da para var...iddaa da ise 1 maç bile yatsa badem oldun..
alla alla..fark da çıok büyük..hesap hatası mı yaptık acep:D[/quote]
tamamda usta..siportotoya yabancı maçlarıda eklediler dimek...hımm eskiden 13+1 vardı sonna 13,12,11 parayı alıyodu...dimekkim şekil yaptılar..hmm:p:p:p
yaw annamadan yaşlanıyoz mu ne...:mad::o:o:o
yeni en yüksek yolda mı ne...
[quote=obsidyen;419621]tamamda usta..siportotoya yabancı maçlarıda eklediler dimek...hımm eskiden 13+1 vardı sonna 13,12,11 parayı alıyodu...dimekkim şekil yaptılar..hmm:p:p:p
yaw annamadan yaşlanıyoz mu ne...:mad::o:o:o[/quote]
evet patron..15 maç oldu artık eskisi gibi deeelll..7-8 hafta devredince de acaip okazyonel durumlar oluyor..misal devrede devrede 3 trilyon ikramiye olan bir hafta vardı...tüm olasılılları oynasan da yaklaşık aynı para yapıyor...tabiki tüm oasılıkları oynamaktan bahsetmiyorum :) ama mesela sadece 5 maçı tek ihtimal oynayıp, kalan 10 maçın tüm olasılıklarını işaretlesen 14000 TL lik kupon yetiyor... veya 5 maçı tek olasılık, 5 maçı iki olasılık, 5 maçı ise 3 olasılıklı oynayınca 2000 tl lik kupon oluyor...:D oynayacağımızdna deelde, bir şans oyunu için fantastik değerler..o açıdan.. nitekim Oltaya Takılanlar topiğinde 15000 TL yatırılması gereken bir kupon yapmıştım ikramiyenin 1.9 trilyon olduğu hafta.... tutmuştu:p
[quote=Astatin;419622]yeni en yüksek yolda mı ne...[/quote]
randır bizi opsi..:)
Günaydın,
Yaw bu "İşler Güçler" dizisi mükemmelat bir komedi. Bence kendine komedi adı veren diğer Türk dizileri artık yayından kaldırılmalı...he he.. la o neydi yaw "anakin in gücün kötü tarafına geçmesi 14 yıl aldı biz anında geçtik la" (paparazilerin önünde reklam maksatlı "çocuklar" diyalogları yapmalarından sonraki vicdan azabı rakı masası repliği)..ya da sadi nin akbil i poker masasına atıp rest çekmesi..vay canıan yaw..çok zamandır bu kadar gülmemiştim... :)
[quote=Astatin;419636]Günaydın,
Yaw bu "İşler Güçler" dizisi mükemmelat bir komedi. Bence kendine komedi adı veren diğer Türk dizileri artık yayından kaldırılmalı...he he.. la o neydi yaw "anakin in gücün kötü tarafına geçmesi 14 yıl aldı biz anında geçtik la" (paparazilerin önünde reklam maksatlı "çocuklar" diyalogları yapmalarından sonraki vicdan azabı rakı masası repliği)..ya da sadi nin akbil i poker masasına atıp rest çekmesi..vay canıan yaw..çok zamandır bu kadar gülmemiştim... :)[/quote]
Bi "Si" ver patron :::
[quote=flexy;419638]Bi "Si" ver patron :::[/quote]
:D:Dmuayenede "bana bana" yı söyletmesi de cabası
astatin 200 dolar istiyo salih abi
[quote=seagate;419648]astatin 200 dolar istiyo salih abi[/quote]
söyle vob da lonklasın.dng
gaçınılamıyor .... projeksyon living ..
[quote=selçuklu;419654]gaçınılamıyor .... projeksyon living ..[/quote]
"Gaçınılamayacak tek şey, gaçınılmazın gendisidir"
O ney laan :confused::::
Projeksion is pretty patron .brv
[quote=selçuklu;419654]gaçınılamıyor .... projeksyon living ..[/quote]
hacisel,
patron ben de birikim+son maaş+akbil ile restine longum ama maalesef spotta..üwwwww
o projeksyonun uzun vadeli etiketsel bağlantılarınıda verecem müsait olunca .....
pehhh 92500 görmüştüm ben daha oraya gelmedi bile vob :) tteeee 2010 larda 92500 den alan hala zararda beeee
anlamadığımız işler vesselam üwww
[quote=selçuklu;418955]2 hafta önceki analiz ... living ...
[IMG]http://d1210.hizliresim.com/12/j/dzq3q.png[/IMG][/quote]
cörtcülere selam selçukluya devam :)
living living
Dear selçuklu patros,
Fxplus ta ms formüllerinin çalıştığına dair efsaneler dolaşıyor, bu konu hakkında görüşlerinizi rica eder, eyi günler dilerim.Stop.
akbil dahil full filat..spot, vob hepsi..vob derken şov maksatlı 1 gontrat long yaptıydımya 2 hafta önce..o sadece :) maalesef :(
[quote=Astatin;419671]akbil dahil full filat..spot, vob hepsi..vob derken şov maksatlı 1 gontrat long yaptıydımya 2 hafta önce..o sadece :) maalesef :([/quote]
Senin kağıt primlendi mi asti?Ordan motive edici bi hareket olmuştur umarım :confused:
[quote=flexy;419677]Senin kağıt primlendi mi asti?Ordan motive edici bi hareket olmuştur umarım :confused:[/quote]
valla %5-6 karla verdim **...vob da long olsak aynı döenmde 7000 puan vardı..üww
[quote=Astatin;419685]valla %5-6 karla verdim **...vob da long olsak aynı döenmde 7000 puan vardı..üww[/quote]
Boşver patron..
Böyle bir vahşilik, bir doğrama..
eee...kredi notcular caz cuz etti... garantinin karı geldi geçti filan..beklenti bitmedimi..niye graşmıyor..bi bildiğimi var acep..faiz lobisi nerede :)
şşş kime diyorum.. bu ikili tepe mi olur yoksa *ikili tepe mi olur acep..
[IMG]http://i48.tinypic.com/a9yezo.png[/IMG]
ula azcık graşik kokan bir graf yapıştırınca anında yukarı yaptı lebronic :) eski günlerdeki gibi
[quote=Astatin;419748]ula azcık graşik kokan bir graf yapıştırınca anında yukarı yaptı lebronic :) eski günlerdeki gibi[/quote]
mörpi ganunları :p
noolti :)