-
[quote=Astatin;263360]sevgili athlon, ben bu yazıdan rüya görmek kötü bir şeymiş gibi anladım ama yanlış anlamış olabilirim tabi çok uykusuzum çünkü. rüyada görmedim zaten uykusuz olduğum için.doğru anlamış olduğumu varsayarak devam ediyorum. niye devam ediyorum **, devam edeceğime uyusamya..yanlış anlamışsam bu yazı gereksiz olacak. :) aslında doğru anlamışsam da gereksiz olacak..ula niye anlıyorum ki o zaman seni..hasta etme adamı, sabah sabah doğru anlaşılması ile yanlış anlaşılması arasında fark olan şeyler yazıp mundar etme zihnimi..uyumam lazım...üww.lelele[/quote]
:)....
-
[quote=ATHLON;263354]ya bı kaave ıcseydın once...sabah sabah makroyla başladı adam ya..ruyanda mı gördun lem...:))gunaydın..[/quote]
yaw hakkaten gece sıfır (yazıyla 0 :..:) uyku uyumuş birisi olarak (bak bu cümle bile tuhaf, uyumamış birisi nasıl "uyku uyumuş" cümlesi kurar ki. :::) bu kadar yazıyı nasıl yazdım annamadım ki .dng
-
73 bın den uzun
1/3 ..sistemsel...yatay gevseme beklememe raamen...:))
-
-
275 teslım uzunlar...sabahın bereketiii...:)
-
[quote=Astatin;263365]Bir kez daha çal SAM[/quote]
Kaldır tötünü SAM, sallanma, seri ol...Aha yazıyorum buraya, bu VOB bugün 73700 görmezse bugün kıraf mıraf yapıştırmayacam ha...
entarisi biçim biçim, yanıyorum yar senin için..tınıınımımınımımımım
-
[quote=selçuklu;263358]elmas vardı kırıldı .. üvvvvvvvvv
[IMG]http://img541.imageshack.us/img541/3296/adszbz.jpg[/IMG][/quote]
elmas kırılır mı lem ne biçim miyendissin mohs sertlik skalasını da mı öğretmediler okulda p ü ü ü ü ü ü ü ü .dng
-
üğğğğğ .. istop ve don gömlek flat ..
-
350 den kısalamak ıstıorum ama yemıo..beklııcem...
-
[quote=unlimitted;263369]elmas kırılır mı lem ne biçim miyendissin mohs [COLOR=red]sertlik skalasını[/COLOR] da mı öğretmediler okulda p ü ü ü ü ü ü ü ü .dng[/quote]
mukavemet falan deseydin unlipat..böyle ilginç olmuş debi.. evet evet VOB düşmez, Elmas kırılmaz...mozaik değil ula mermer ve hatta mermer değil elms.lelele
-
yeni yüksek gelemezse 5 dk lıkda ikili tepe oluşabilir.
% 50 long devam
-
[quote=Astatin;263360]sevgili athlon, ben bu yazıdan rüya görmek kötü bir şeymiş gibi anladım ama yanlış anlamış olabilirim tabi çok uykusuzum çünkü. rüyada görmedim zaten uykusuz olduğum için.doğru anlamış olduğumu varsayarak devam ediyorum. niye devam ediyorum **, devam edeceğime uyusamya..yanlış anlamışsam bu yazı gereksiz olacak. :) aslında doğru anlamışsam da gereksiz olacak..ula niye anlıyorum ki o zaman seni..hasta etme adamı, sabah sabah doğru anlaşılması ile yanlış anlaşılması arasında fark olan şeyler yazıp mundar etme zihnimi..uyumam lazım...üww.lelele[/quote]
sabah sabah önce bi kaave içseydin lem .dng :D:D