yeni zirve geldi kusura bakmasın kimse ralli..
Printable View
yeni zirve geldi kusura bakmasın kimse ralli..
[b]ralli[/b]
rallide uzun olmak çok istiyordum son düşüş gelmedi berbat oldu herşey..
[quote=seagate;444988]astatin abi napiyon.. çarpıldım ben kötü oldu.. zirveye geldi geri.. son düşüş derken bitik :( zirveye 200 300 puan var az gazlasa ralli başlayacak yav.. hala zirve geçmediği için ikili tepe :( bıktım yav[/quote]
selam memü,
bir şort edelim dedik sabah -500 taktılar:p istopladım...longarım ve piyasa graşar diye çekiniyorum...:p
.ve longladım..artık graşabilir..ehu..üw
garan 14 tl olsun vob da 130000 olsun hacı..ehü
5. dalga mıdır bu acaba
ya şöyle de deniyor ben anlamıyorum o açıdan bu yükseliş hala 4. dalganın b dalgası.. yani 4B. ve 4c. için düşülüp tekrar 5. dalga ...
[quote=seagate;445022]5. dalga mıdır bu acaba
ya şöyle de deniyor ben anlamıyorum o açıdan bu yükseliş hala 4. dalganın b dalgası.. yani 4B. ve 4c. için düşülüp tekrar 5. dalga ...[/quote]
valla memücüm geçmişteki dalgalar (bir iki nadide örnek hariç) uyanları altına aldı boğdu..:p he bende yazıyorum ya dev bir nunu lu yeni zirve yakışır 5 e diye ama, ranarsa nerde bitirir, yoksa nunu yu kırar devammı eder kısımları filan karuşuk..en iyisi feeling trade şimdilik:p ayrıca unutmayakki, 5 -3 le aynı seviyede de olabiliyor..yani boralarda olabilir...olmayabilir de
100 binden longlayamadım astatin o gün konuşuyoduk 100.700 idi.. yok böyle şey..
garan tam eski zirvesine gelmiş memü...
ralli buz gibi.
ranalım hacı... Neo-Osmanlı procesini satın alalım...180,000 iyi :)..tamam 117000 de yeter