acemi histemim diyorki: dow ve dax ralli olabilir
Printable View
acemi histemim diyorki: dow ve dax ralli olabilir
[QUOTE=QUEEN;133448]çık düşmez ama şortum awww[/QUOTE]
Hedef 10 yüz bin milyon olacak VOB .kom
[i]MF beklentisi konusundaki tartışmalara Templeton varlık yönetimi başkanı Mark Mobius'da katıldı. Türkiye'nin piyasadaki serbestliği özendirici reformlara devam etmesi ve harcamaları disiplin altına alıp, özelleştirme sürecini sürdürmesi halinde IMF anlaşmasına ihtiyaç duymayacağını belirtiyor. Yine de bu görüşlere rağmen piyasa oyuncularının önemli bir kısmı bu anlaşmaya ihtiyaç duyulduğunu belirterek piyasalarda bono, döviz ve borsa cephelerindeki pozitif duruşun arkasında ağırlıklı IMF beklentisinin olduğunu da ekliyorlar.[/i]
ya üzmeyin beni..hala özelime mail atacak 9 kişiye ihtiyaç var..hadi yaww...1 ile 14 arasında sayı yazıp bana özel mesaj atıyorsunuz..atan 6 arkadaşa teşekkürler..
HEXEN PAŞA: Sen bir sayı de, senin uhrevi bağların olduğundan kuşkulandığımdan banko çekerim dediğini :) özelime lütfen...bu tobreg mobreg görmesin
IMF gelecek... On bin yüzmilyon trilyon dolar ülkemize para hibe edecekmiş.. Borç da değil. Hibe.. Anca bu borsa böyle yükselir..
Gidin köydeki amcaya sorun bakalım..... Bunca fakirleşmemizin 40 milyon çilekeş köylümüzün çektiğimiz eziyetlerin [U]Karpuzu kilosu 1 milyondan yememizin tek sorumlusu IMF dir..[/U]
IMF gelecekse düşmemiz lazım aslında...
Eğer arjantin ve brezilya IMF den kurtulan ve toparlanan diğer ülkeler gibi IMF siz devam edeceksek borsa yükselsin 1
tam tersi IMF gelcek diye değil...
asti bedduaları dowa yapma voba yap ..
[QUOTE=Astatin;133452]ya üzmeyin beni..hala özelime mail atacak 9 kişiye ihtiyaç var..hadi yaww...1 ile 14 arasında sayı yazıp bana özel mesaj atıyorsunuz..atan 6 arkadaşa teşekkürler..
HEXEN PAŞA: Sen bir sayı de, senin uhrevi bağların olduğundan kuşkulandığımdan banko çekerim dediğini :) özelime lütfen...bu tobreg mobreg görmesin[/QUOTE]
şindide sallamasyon atmasyon zistemmi bulmaya çalışıyon gayri ::: bunun için exhen babayı gullanma lem :::
I100 : 37049 !!!! Hexen yereleri
Eğer bir insan gidip de kendine [U]yatırım için 4,14 den Garanti[/U] alabiliyorsa..
[B]Bu işin içinde başka bir iş vardır..[/B]
biz bilmeyiz by bilir...
exHen buba 37050 üstünde 38100 dü demi ::: üüüüüüü yuav emme kapanış olmasa saymam senin grafs günnüktü zati günnük kapanış önem yerisi ::: demi bubaaa
[QUOTE=Astatin;133452]ya üzmeyin beni..hala özelime mail atacak 9 kişiye ihtiyaç var..hadi yaww...1 ile 14 arasında sayı yazıp bana özel mesaj atıyorsunuz..atan 6 arkadaşa teşekkürler..
HEXEN PAŞA: Sen bir sayı de, senin uhrevi bağların olduğundan kuşkulandığımdan banko çekerim dediğini :) özelime lütfen...bu tobreg mobreg görmesin[/QUOTE]
le astatin ne oluyor, ne yapacan sayıları, maytapmı geçiyon milletle.dng
dışarsı geberik..