-
[quote=fXci;133455]şindide sallamasyon atmasyon zistemmi bulmaya çalışıyon gayri ::: bunun için exhen babayı gullanma lem :::[/quote]
sallamasyon atmasyon sistem bulmaya çalışsam one minute - II çıktımı diye sana sorardım :):D:D:D
lem hala annamadınnı, bugün şans topu oynayacağım da + deki sayıya ne yazayım diye tespit lazım..özellikle 15 kişiden istedimki hiç bir sayı açıkta kalmasın ve en az 2 kişi aynı sayıyı söylemiş olsun diye..en çok reyting yapanı oynayacağım...5+1 tutarsada mesaj sahiplerine helalinden 10 ar şort kontrat :D:D:D
-
[QUOTE=Astatin;133452]ya üzmeyin beni..hala özelime mail atacak 9 kişiye ihtiyaç var..hadi yaww...1 ile 14 arasında sayı yazıp bana özel mesaj atıyorsunuz..atan 6 arkadaşa teşekkürler..
HEXEN PAŞA: Sen bir sayı de, senin uhrevi bağların olduğundan kuşkulandığımdan banko çekerim dediğini :) özelime lütfen...bu tobreg mobreg görmesin[/QUOTE]
özel mesaj atamıyorum mesaj sayımdan dolayı...
7 iyidir...
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;133457]Eğer bir insan gidip de kendine [U]yatırım için 4,14 den Garanti[/U] alabiliyorsa..
[B]Bu işin içinde başka bir iş vardır..[/B]
biz bilmeyiz by bilir...[/QUOTE]
by değil gy o
IMF geldi deyyi bi mail atarsa görürsün :D
-
[QUOTE=Astatin;133461]sallamasyon atmasyon sistem bulmaya çalışsam one minute - II çıktımı diye sana sorardım :):D:D:D
lem hala annamadınnı, bugün şans topu oynayacağım da + deki sayıya ne yazayım diye tespit lazım..özellikle 15 kişiden istedimki hiç bir sayı açıkta kalmasın ve en az 2 kişi aynı sayıyı söylemiş olsun diye..en çok reyting yapanı oynayacağım...5+1 tutarsada mesaj sahiplerine helalinden 10 ar şort kontrat :D:D:D[/QUOTE]
ülem bende sie akıllı zannımdı ::: insan kismelerin seylemedii sayıyı yazar orya ::: sen heç 10 kişinin aynı anda çans dophunu bildiiini gördünnü :::
sana yazılmayan sayı değerli olan :::
-
[QUOTE=Astatin;133461]sallamasyon atmasyon sistem bulmaya çalışsam one minute - II çıktımı diye sana sorardım :):D:D:D
lem hala annamadınnı, bugün şans topu oynayacağım da + deki sayıya ne yazayım diye tespit lazım..özellikle 15 kişiden istedimki hiç bir sayı açıkta kalmasın ve en az 2 kişi aynı sayıyı söylemiş olsun diye..en çok reyting yapanı oynayacağım...5+1 tutarsada mesaj sahiplerine helalinden 10 ar şort kontrat :D:D:D[/QUOTE]
hem onu baaa bi arkidiş gonderdiydi ozelden geliştir deyü bende van munutluk nukleer pompa yaptım :::
-
özeli boşver burdan söylüyorum [SIZE="7"][COLOR="Silver"]11[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=fXci;133464]ülem bende sie akıllı zannımdı ::: insan kismelerin seylemedii sayıyı yazar orya ::: sen heç 10 kişinin aynı anda çans dophunu bildiiini gördünnü :::
sana yazılmayan sayı değerli olan :::[/quote]
oasılık dersini hangi hocadan aldın lem :):D:D...
+1 sayısı olarak yazılacak sayı sadece 1 dene...14 sayı içinden bir dene..artiz:D:D
-
Millet arazi olmuş. Osmanın forumuna mı gittinler yoksa msn, skype vs alternatif iletişim aygıtlarında mı?
-
[QUOTE=Astatin;133467]oasılık dersini hangi hocadan aldın lem :):D:D...
+1 sayısı olarak yazılacak sayı sadece 1 dene...14 sayı içinden bir dene..artiz:D:D[/QUOTE]
sen bil diğin gibi yap gazanırsın :::
-
düşen kanal üst bandına bi atak gelişecek gibi..
[IMG]http://i27.tinypic.com/i3s1mp.gif[/IMG]
-
[B]47000 e 1100 kontrat koymuşlar bekliyo dikkaat.... alabilirler...[/B]
-
800 ü geçtik yusuf abiler gelmeye başladı bana:o