[QUOTE=YAVUZHAN;133484]gökhanın kurumun işlemleri geçmeye başladı,otele yerleşip alış baskısını hissetti galiba :..:[/QUOTE]
33 kontratlık para bıraktım gerisini yemek için çektim demişti başkasıdır o
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;133484]gökhanın kurumun işlemleri geçmeye başladı,otele yerleşip alış baskısını hissetti galiba :..:[/QUOTE]
33 kontratlık para bıraktım gerisini yemek için çektim demişti başkasıdır o
[quote=deks;133486][I]ABD'de 2. çeyrek bilanço dönemi bugün Alcoa ile başlıyor. Açıklama ABD borsalarının kapanışından sonra gelecek[/I][/quote]
IMF den sonra bır başbelası daha cıktı .lelele
allah zıhın acıklıgı versın hepımıze, ıyı bılanco geldı ''beklentı bıttı'' sat, kotu bılanco geldı^'acımadı kı..acımadı kı'' al..
Yedire yedire alıyorlar.. Böyle yükselişler uzun soluklu olur. sindire sindire...
bi long bi short bi long bi short....
46650 tekrar LONG makas çok büyüdü. Geceye ne şart olursa olsun SHORT gireceğim..
[B]inadına.[/B] ağustosa kadar.. bakalım 50000 yapabilecekler mi endeksi..
Selam herkese aynen dokunmadan long devam.Uçak düşmedi.Tehlike de atlatmadı.Hadi size kolay gelsin elimde vileda yeni tuttuğum evi temizliyoruz arkadaşımla.
uzuna geçtim 750 düşmeyecek..çarpılıyorz bakam..
of astı off, sana mesaj yazıcaz dıye 825 kısalar asılı kalmıs, almamıslar, ben tıkladıgımda 850 yanıyordu, mesajların sadece akıl sağlıgımı etkılemıyor.:(
[quote=VOBiX;133482]Dün uçağa biniyorum diyip gitti bi daha da haber alan olmadı acaba hava korsanalrı mı kaçırdı teyyareyi?[/quote]
yaw enteresansınız yanii..herkes aklına geleni demiyo da, yok korsan kaçırdı yok banyodadır yok interneti kesik...
:::::::::::: meşguldur adam meşgul...
[quote=QUEEN;133491]uzuna geçtim 750 düşmeyecek..çarpılıyorz bakam..[/quote]
750 yı ne zaman gordu de ıkı arada bır derede long olmussunuz, sankı uzerınızde nazar var (benden değil, sakın aklına bırsey gelmeye)
[quote=GOKHANFINDIK;133490]Selam herkese aynen dokunmadan long devam.Uçak düşmedi.Tehlike de atlatmadı.Hadi size kolay gelsin [COLOR=red]elimde vileda yeni tuttuğum evi temizliyoruz arkadaşımla[/COLOR].[/quote]
cümlede yanlışlık yok dimi... "elimde yeni tuttuğum arkadaşım, vileda ile temzliyoruz evi" olmasın.dng
[quote=Astatin;133493]yaw enteresansınız yanii..herkes aklına geleni demiyo da, yok korsan kaçırdı yok banyodadır yok interneti kesik...
:::::::::::: meşguldur adam meşgul...[/quote]
mesgul derkene?
gökhan nirdesin ne yaparsın tüm forum merak içinde
Çoook pis alış baskısı var... Veriyorlar verdikleri kademeyi bırakmıyorlar hemen alıyorlar...
Hoş böyle yapıp 2 saniyede 300 puan verdiklerini de gördük ama...
bakalım nereye kadar...47000 i gösterme ihtimalleri var böyle giderse..