Gökhan taylanda havalar nasıl ? Ayak masajı yaptırsana benim içinde ?
Printable View
Gökhan taylanda havalar nasıl ? Ayak masajı yaptırsana benim içinde ?
[QUOTE=tuareg;133494]750 yı ne zaman gordu de ıkı arada bır derede long olmussunuz, sankı uzerınızde nazar var (benden değil, sakın aklına bırsey gelmeye)[/QUOTE]
yaw be nde bilmiyorum 750den geldi üwww imf...
yok arkadas sıkıldım bu pıyasadan, bır yere gıttıgı yok, 45400 olsun da son kısaları kapatıp cıkayım,
yaf düşcezmi yoksam offfffff
[quote=QUEEN;133497]gökhan nirdesin ne yaparsın tüm forum merak içinde[/quote]
yalannnn, tum forum merak ıcınde değil, sonunda adama nazar edeceksınız, ne bu merak yaa!
[quote=QUEEN;133500]yaw be nde bilmiyorum 750den geldi üwww imf...[/quote]
güldürdün beni çok yaww...üwww IMF ha..nasılsa ya cnbc-e, ya garanti yatırım ya bir yetkili, yada bir bakan bir şey der diyosun :) dikkat et 4 kişiler 1 gün açıkta kalıyor:) bugün ogün oolmasın
[quote=QUEEN;133502]yaf düşcezmi yoksam offfffff[/quote]
kesin, buyuk ıhtımal, yuzde 51,
45700 e short covar yazdım bılem.
şİMDİ FDOW 8122 deyken bile 46700 e kadar aldılar... fdow bi daha yükselirse 47000 yaparlar..
Küskücübaşı pamık nerde..sesi çıkmıyor
[QUOTE=tuareg;133505]kesin, buyuk ıhtımal, yuzde 51,
45700 e short covar yazdım bılem.[/QUOTE]
100 er veriyorm bakalım..yok düşmez cici vob bu..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;133490]Selam herkese aynen dokunmadan long devam.Uçak düşmedi.Tehlike de atlatmadı.Hadi size kolay gelsin elimde vileda yeni tuttuğum evi temizliyoruz arkadaşımla.[/QUOTE]
Bu sefer komple mi gittin taylanta? Ev tutmalar filan? Hayırlı olsun
[i][color=#FF0000][b]İMKB 'vadeli işlem' kararını bekliyor [/b][/color]
İMKB Başkanı Hüseyin Erkan, hisselere dayalı vadeli işlemlerin başlaması için Sermaye Piyasası Kurulu'nun bu işlemlerin Vadeli İşlemler Borsası'nda mı yoksa İMKB'de mi yapılacağı konusunda karar vermesinin beklendiğini söyledi. CNBC-e stüdyolarına konuk olan İstanbul Menkul Kıymet Borsası Başkanı Hüseyin Erkan, son aylarda İMKB'nin diğer gelişen ülke borsalarından ayrışmasını doğal karşıladığını belirtti ve Türkiye'nin 2009'u diğer gelişen ülkelerden görece daha iyi bir konumda kapatacağı beklentisinin borsada satın alındığını ifade etti. Erkan, borsadaki ayrışmanın itici gücünün ise, mali sektör ve yerli yatırımcı olduğuna dikkat çekti. Sonbaharda meclise gelecek olan yasa tasarısının meclisten geçmesiyle birlikte İMKB'nin statü değiştireceğini de belirten Erkan, bu yolla İMKB'deki işlem hacminin artacağına inandığını vurguladı.[/i]