bosu bosuna cebelleşiyor py, enınde sonunda 46625 gorecek.
Printable View
bosu bosuna cebelleşiyor py, enınde sonunda 46625 gorecek.
[QUOTE=Astatin;133493]yaw enteresansınız yanii..herkes aklına geleni demiyo da, yok korsan kaçırdı yok banyodadır yok interneti kesik...
:::::::::::: meşguldur adam meşgul...[/QUOTE]
Yok yawf kendi giderken uçak düşerse tvden seyredersiniz hakkım helal olsun hepinize demişti ondan dedim ben. .dng Sanki her kalkan uçak düşüyor fakat geçen bi sallanmıştı.
kim çıkarsa ona takılıyo bizimki..dow çıkarsa dowa dax çıkarsa daxa..ikisi çıkarsa roketliyı..ikisi düşerse biraz düşüyo..formül budur...
[QUOTE=Astatin;133507]Küskücübaşı pamık nerde..sesi çıkmıyor[/QUOTE]
he valla gece bi dll dosyası sordu gitti.
29 ve 30 haziranda saatlik göstergelerde de aynı durum var. 29 haziran kapanış uzun çubuk sonra 5 bar mıy mıy yukarı daha sonra da acelesi varmış gibi direk aşağı tarih tekerrür ederse şelale bekler bu yataylığın sonunu (tamamen duygusal,dünden beri kısada kalan ve sabrı azalan birinin duyguları)
küskücüler küskülerini süs olsun dıye mı saklıyor, boyle bır gunde kusku vermeyecekler de ne zaman verecekler, alooo, kıme dıyorum...
[quote=QUEEN;133513]kim çıkarsa ona takılıyo bizimki..dow çıkarsa dowa dax çıkarsa daxa..ikisi çıkarsa roketliyı..ikisi düşerse biraz düşüyo..formül budur...[/quote]
Acık konusun lutfen, kım cıkarsa ona takılıyor derken voba hafifmeşrep mı demek ıstıyorsunuz:)
allah ...versin
[quote=VOBiX;133514]he valla gece bi dll dosyası sordu gitti.[/quote]
[B]d[/B]e[B]l[/B]i[B]l[/B]endi herhalde....
uzun devam daha sat gelmedi .. vay anasını .. ralli ralli ralli
sinyal yazın..sat vermedi diyin hadi gııı
[QUOTE=selçuklu;133520]uzun devam daha sat gelmedi .. vay anasını .. ralli ralli ralli[/QUOTE]
Abi dün bi dow tahmini yaptım dow geberdi, bu akşam da pozisyonuma göre süper bir tahmin yapacağım :D