bi yerden su sesi geliyor ama neyse...
Printable View
bi yerden su sesi geliyor ama neyse...
46650 FULL LONG.. seans sonu short..
[quote=QUEEN;133521]sinyal yazın..sat vermedi diyin hadi gııı[/quote]
cok ağır alım baskısı var, bırazdan 45600 gosterırler,
650 den flat,
kendını bılen ıcın ha 46650 ha 45600, ıkısı de aynı.
[QUOTE=QUEEN;133521]sinyal yazın..sat vermedi diyin hadi gııı[/QUOTE]
PASCAL AL konumunu koruyor ;)
multipass 15 dkdada sata geçti..üsgünüm kuin..gerçek..ama bellide olmaz feykdir bakarsın..
[B]acayip acayip. bi yöne acayip kopuş olacak ama... bi tahmin edebilsek...[/B]
allah...versin..tekrar
[QUOTE=SEYYAH;132794]ferrari midir ne soytarıdır istemiyoruz arkadaş BJK'ya gelmesin.adam soytarı çıktı böyle adamın BJK da ne işi var.yok eşine TV de sunuculuk,şov zart zurt programı ayarlanmalıymış.komedi ya...görende christiano ronaldo,messi falan sanacak.gelmiş yaşı 30 a zaten.
almasınlar arkadaş...gitsinler [B]Quaresma[/B] yı alsınlar da inlesin TÜRKİYE...25 yaşında süper bir futbolcu...bi tane de bizim yıldız futbolcumuz olsun arhadaş.gücümüze gidiyor...[/QUOTE]
[url]http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Yilin_transfer_bombasi_Mustafa_Denizliden_dondu&tarih=08.07.2009&Newsid=247713&Categoryid=5[/url]
ben mutfağa giidyor..kahve içiyim..sinir ettileur...yaffff
dünkü uzunlarla sıfır işlem devam..dünyanın en güçlü borsası var..
daha önce defalarca dediğim gibi..bu karakter 1998-2000 karakterine çok benziyor..
borsa 4.000 den 1900 e kadar düştü..oradan sert bir ralli oldu..5.000 e kadar..orada 3-4 ay dar aralıkta gel git..sonra 20.650....
[quote=QUEEN;133531]ben mutfağa giidyor..kahve içiyim..sinir ettileur...yaffff[/quote]
sadece 'kahve '' mı,:..:
ben bu işin içinde hafıften bir ''totem'' hissediyorum:..:
[QUOTE=tuareg;133533]sadece 'kahve '' mı,:..:
ben bu işin içinde hafıften bir ''totem'' hissediyorum:..:[/QUOTE]
totem olmazmı..var tabe..sinir oldum 5 dak sata geldi..700 üstüne atmazsa işler kötü..